Centar za savremenu i estetsku stomatologiju MMSI

Centar za savremenu i estetsku stomatologiju MMSI
LOKACIJE

Stomatološke ordinacije

Stomatološka ordinacija Beograd.
Centar za savremenu i estetsku stomatologiju “MMSI“ pruža Vam kompletnu i kvalitetnu stomatološku uslugu na jednom mestu.
Naša poslovna filozofija je multidisciplinaran pristup svakom pacijentu ponaosob.
Praćenjem najnovijih dostignuća u stomatologiji i stalnom stručnom usavršavanju naš stručni tim će Vam predložiti kako da na najbolji način rešite Vaš zdravstveni i estetski problem.
Pregledi, saveti, konsultacije.
Zahvaljujući znanju, profesionalnom pristupu svakom pacijentu i primenom novih tehnologija u savremenoj stomatologiji ne postoje nerešive situacije.
Zakažite besplatan pregled kod nas, a mi ćemo Vam omogućiti da dobijete lep I zdrav osmeh, ali i da ga zadržite.

Zubna protetika

ZUBNA PROTETIKA.
Fiksna protetika: Keramičke krune i mostovi (bezmetalna keramika, Keramičke fasete („viniri“), Metalokeramičke krunice i mostovi, Nadogradnje zuba (fiberglas, palador, zlato), Privremene krunice i mostovi.
Klasični fiksni radovi podrazumevaju krunice i mostove napravljene od visoko kvalitetne keramike na metalnoj osnovi (metalo- keramičke krunice i mostovi).
U slučajevima rekonstrukcije zuba u frontalnom regionu vilica (prednji zubi), krunice i mostovi izrađeni od pune keramike ( bezmetalne krunice i mostovi) imaju neuporedivo bolje estetske i optičke karakteristike u poređenju sa metalo-keramičkim nadoknadama.
Naime, nadoknade od pune keramike imaju prirodniju transparenciju (prozračniji su od metalo keramičkih nadoknada) , i samim tim je omogućeno neprimetno uklapanje u zubni niz.
Takođe, prednost je i u tome što kod krunica od pune keramike izostaje pojava tzv.“sivog ruba“ iznad krune (koji potiče od metala, kod metalo-keramičkih kruna).
Jos jedan nezeljeni efekat kod metalo-keramičkih nadoknada je i prebojavanje marginalne gingive, koje se javlja u funkciji vremena usled recesije (povlačenja) gingive kod parodontopatija.
Mobilna protetika: Totalne i parcijalne akrilatne proteze, Parcijalne skeletirane proteze ( sa kukicama, atečmenima ilina teleskop krunicama), Mobilne protetske nadoknade podrazumevaju izradu proteza koje mogu biti totalne (u slučaju nedostatka svih zuba) i parcijalne ( u slučaju nedostatka pojedinih zuba).
Ove nadoknade se izrađuju u slučajevima kada ne postoje uslovi u ustima ili pak želja pacijenta za ugradnju implantata u bezubim regionima vilica.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija: Beljenje zuba, Estetski ispuni, Zubni nakit, Bezmetalne krunice.
Estetska stomatologija obuhvata više specijalnosti iz oblasti stomatologije sa ciljem da nadoknade u ustima ostvare prirodan sklad mekih I tvrdih oralnih tkiva..
Beljenje zuba je vrlo česta intervencija u stomatološkoj praksi kod odraslih osoba.
Može se sprovesti kao kliničko ( beljenje zuba u ordinaciji) I kućno beljenje.
Odabir metode I postizanje željene nijanse vršimo kod svakog pacijenta individualno a na osnovu detaljne anamneze I otkrivanja uzroka prebojenosti.

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija i implantologija.
Implantologija, Vađenje zuba (ekstrakcija), Hirurško vađenje zaostalih korenova, Hirurško vađenje impaktiranih i poluimpaktiranih zuba, Apikotomija i cistektomija.
Ukoliko Vam nedostaje jedan ili više zuba, najbolja alternativa zubnim protezama ili krunicama I mostovima jeste ugradnja zubnih implantata.
Implantat je šraf od titana, koji se ugrađuje u viličnu kost na mesto nedostajućeg zuba.
On predstavlja idealnu zamenu za koren zuba koji nedostaje, a potom se na njega nadograđuje krunica.
Tako nadoknađen zub funkcioniše kao prirodni.
Prilikom žvakanja vrši se fizološka stimulacija vilične kosti što je štiti od resorpcije (gubitka) koji se neminovno javlja usled nedostatka zuba.
Bitno je spomenuti, da prilikom izvođenja ove procedure, okolni zubi se ne bruse, što je neophodno prilikom izrade mostova.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Otona Župančića 32
    +381 11 2283022; +381 65 2283022;

Poruku prima: Centar za savremenu i estetsku stomatologiju MMSI

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top