Dom za brigu o starim licima Kosmajski konak

Dom za brigu o starim licima Kosmajski konak
MAPA

Domovi za stare

DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za brigu o starim licima "Kosmajski konak" nalazi se u Sopotu, Beogradskoj opštini koja se nalazi u podnožju Avale i Kosmaja.
Blizina ovih planina pruža povoljno mikroklimatsko okruženje koje pogoduje boravku i rehabilitaciji starih ljudi.
Čist vazduh, povoljna ruža vetrova sa Kosmaja i Dunavskog platoa sa druge strane uslovljava blagu klimu koja povoljno deluje na organizam.
Ne zagađena priroda, mnoštvo šuma i izvorišta čiste vode dodatno dopunjava sliku o povoljnom okruženju i geoklimatskim prednostima koje područje Sopota pruža za boravak i Vaših najmilijih.
Lokacijski smo veoma dobro postavljeni.
Dom za brigu o starim licima "Kosmajski konak" je izgrađen u užem centru Sopota, a opet je dovoljno izolovan od saobraćaja i gradske buke.
Prilaz domu je moguć iz pravca Beograda preko auto-puta Beograd-Niš, regionalnog puta Beograd-Kragujevac i lokalni put Barajevo-Sopot, što ga čini povezanim sa svim važnijim saobraćajnicama u okruženju.
Dom je povezan sa Beogradom direktnom Lastinom linijom koja redovno saobraća radnim danima i vikendom.
Objekat u kome s nalazi Dom za brigu o starim licima "Kosmajski konak" je namenski građen i u potpunosti je prilagođen potrebama svojih korisnika shodno "Pravilniku o smeštaju starih lica u ustanovama socijalne zaštite "Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije.
Opremljenost ustanove i stručno osoblje pruža visok nivo usluga svojim korisnicima.
Sobe su hotelskog tipa, dvokrevetne strukture sa kupatilom u svakoj sobi.
Sobe imaju telefonski priključak, kablovsku televiziju, mogućnost internet konekcije.
Dom za brigu o starim licima osnovan je sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga koje uključuju smeštaj,medicinske usluge,ishranu i higijenu,veoma raznovrstan i aktivan društveni život, jednostavno sve što će život starih osoba i njihovih porodica učiniti lepšim,komfornijim i ispunjenijim.
U okviru doma nalaze se jednokrevetne,dvokrevetne i trokrevetne sobe, dobro opremljena ambulanta, dve sale za dnevni boravak, kuhinja sa restoranom,dvorište.
Okolina doma kao i sama unutrašnjost je pod video nadzorom.
Domovi za stara lica su ustanove za osebe koje nisu u mogućnosti da žive sami.Ovakvo stanje može prouzrokovati više faktora ali najčešci su bolest i starost.Dom za stare je nešto što mnogi ne žele da prihvate kao mogućnost, medjutim domovi su mesta gde naši najstariji vole da žive,raduju se životu i što je najvažnjije ne osećaju se usamljeno i odbačeno.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Sopot Dositejeva 2
    +381 11 8251414;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Dom za brigu o starim licima Kosmajski konak

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top