Dom za stara lica Milagrocasa

Dom za stara lica Milagrocasa
LOKACIJE

Domovi za stare

DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica Milagrocasa Beograd, nastao je kao deo projekta stručnog tima oformljenog sa ciljem da realizuje ideju o otvaranju jedinstvene ustanove za brigu o starijim osobama.
Jedan od osnovnih zadataka koji smo ispunili otvaranjem ove specijalizovane ustanove, svakako je podizanje standarda u oblasti smeštaja ishrane, medicinskih usluga a naravno i društvenog života starijih osoba kojima je potrebna tuđa briga i pomoć.
Poslovna politika doma za stara lica “Milagrocasa” bazira se pre svega na angažovanju dokazanih profesionalaca u svojim oblastima koji su zaduženi da našim korisnicima boravak u domu za stare učine što prijatnijim.
Želimo da se osećate bezbedno u svakom trenutku, da o Vama 24h brine stručno osoblje, a naravno, želimo i da Vam obezbedimo privatnost onda kada Vam je ona potrebna.
Jedan od ciljeva tima ljudi koji ce upravljati ovom ustanovom biće praćenje svetskih standarda vezanih za smeštaj starijih osoba u specijalizovanim ustanovama.
Shodno tome dom za stara lica “Milagrocasa” biće jedna dinamična sredina u kojoj cemo zajedno usavršavati sve delove naše ustanove za koje naš tim a pre svega naši korisnici smatraju da mogu biti još bolji.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Zvezdara Mite Ružića 29a
    +381 63 7727325; +381 63 7885600; +381 11 2864055;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Dom za stara lica Milagrocasa

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top