Dom za stare Duga Plus

Dom za stare Duga Plus
MAPA

Domovi za stare

DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Osnivači doma za stare Duga Plus krenuli su u ovaj projekat sa jasnoj misijom: podizanje kvaliteta života starijih osoba kojima je potrebna tudja nega i pomoć.
Ta misija ubrzo je postala osnovna inspiracija i svakodnevni zadatak svih članova našeg tima.
Pristupom orijentisanim na korisnike naših usluga i stručnim radom iz dana u dan unapredjujemo našu ustanovu i upravo takav pristup predstavlja ključ našeg uspeha.
Usluga trajnog smeštaja u domu za stare Duga Plus namenjena je starijim osobama koje se suočavaju sa rastućom zavisnošću od tudje nege i pomoći u svakodnevnom životu.
Nega u našoj ustanovi bazirana je na profesionalnom i toplom pristupu koji omogućava našim korisnicima užitak u ispunjenom životu.
Specijalni program prilagodjavanja novih korisnika olakšava privikavanje i pomaže korisnicima da našu ustanovu u najkraćem mogućem roku dožive kao svoj novi dom.
Individualni planovi nege prilagodjavaju se korisniku kako bi omogućili zadovoljavanje specifičnih potreba uz podršku iskusnih i visoko-kvalifikovanih timova.
Konačno, prijatna i društvena atmosfera podstiče prijateljske odnose medju korisnicima i značajno podiže kvalitet života.
Posetite sekciju “Život u domu” i saznajte više o bitnim aspektima života u našoj ustanovi ili nas odmah kontaktirajte i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu trajnog smeštaja.

Dnevni boravak za stare

Dnevni boravak za stara lica.
Usluga dnevne nege prilagođena je starijim licima koji još uvek žive u svojoj kući ali im je neophodna dodatna pomoć u toku dana.
Naš dom za stare nudi dnevnu negu starijih lica sa demencijom, fizičkim nedostacima ili lica sa potrebom da se uključe u aktivno društveno okruženje.
Dnevna nega daje priliku starijim osobama da se socijalizuju i uključe u čitav spektar aktivnosti dok je njihova porodica sigurna da su bezbedni i negovani. Deo tima specijalizovan za usluge socijalnog rada aktivno se brine o svakom pojedincu i pravi dnevni plan aktivnosti i nege za korisnike ove usluge.
Kontaktirajte nas i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu dnevne nege.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Leštane Kružni put 11e
    +381 11 8031655; +381 64 6397960;

Poruku prima: Dom za stare Duga Plus

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top