Dom za stare Milidom

Dom za stare Milidom
MAPA

Domovi za stare

STARACKI DOMOVI BEOGRAD. DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
Dom za stare Milidom.
Dom za stare ustanova otvorenog tipa namenjena je privremenom ili trajnom smeštaju starih lica.
Dom za stare nudi smeštaj u prijatnom i luksuznom objektu koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti, namena doma je pružanje prijatnog i udobnog boravka.
Naš dom za stare je prepoznatljiv po tome što stara lica imaju mogućnost da izaberu smeštaj po svom ukusu i nahođenju i u prilici su da biraju između smeštaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama ili luksuznim apartmannima.
Apartmani uključuju dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo a klijenti se mogu opuštati na prostranim terasama površine od preko 100 kvadrata.
Vodimo računa o svakom detalju i na taj način ostvarujemo svoj glavni cilj zbrinjavanje i nega starih lica.
Dom za stara lica luksuzne kategorije.
Dom za stare je orjentisan na negu osoba u zrelim godinama i brine o svemu što je korisnicima potrebno kako bi imali što bezbrižniji i ugodniji život.
Obuhvata apartmane opremljene kuhinjom, kupatilom, dnevnom sobom, zatim dvokrevetne i trokrevetne sobe, velike dnevne boravke, široke, lepo uređene terase, prostrano dvorište puno zelenila.
Pogodnosti koje pruža dom za stare.

Dnevni boravak za stare

Dnevni boravak za stare, Dnevni pansion za stare.
Dnevni boravak za stare, usluga je predviđena za boravak starih lica tokom dana gde mogu da se druže, provode vreme sa drugim korisnicima doma i učestvuju u raznim društvenim aktivnostima.
U dnevnom boravku starim licima se obezbeđuje ishrana, zdravstvena nega, radna terapija, zabavne i rekreativne aktivnosti.
Ova usluga namenjena je starijim licima kojima je potrebna dnevna nega i nadzor kada članovi njihovih porodica tokom dana nisu u mogućnosti da brinu o njima.
Dnevni boravak – Usluge: Tri dnevna obroka i dve užine, Usluge fizijatra, fiziotarapeuta, Usluge socijalnog radnika, Stalni nadzor doktora, dežurne medicinske sestre i stručnog osoblja.
Jedan dan podrazumeva boravak u domu u vremenskom periodu od 7 do 19 sati.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Zemun Ratarski put 39g
    Nova Galenika +381 11 3166303; +381 11 3166327; +381 11 3166713; +381 11 3166714; +381 69 1045016;

Poruku prima: Dom za stare Milidom

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top