Dom za stare Zeleni Dom

Dom za stare Zeleni Dom
MAPA

Domovi za stare

DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica Zeleni Dom Beograd je osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih i profesionalnih usluga koje uključuju smeštaj, medicinske uskluge, ishranu, negu i higijenu, jednostavno sve što će život starijih osoba učiniti lepšim, komfornijim, ispunjenijim.
O svim navedenim stvarima brine pažljivo odabran tim stručnjaka koji čine osoblje naše ustanove i to sve u prirodnom okruženju i prijatnoj atmosferi.
Naš dom za stare nalazi se u Višnjičkoj Banji u Beogradu.
Prirodna i mirna lokacija pruža našim stanarima izvanredne uslove za oporavak i prijatan boravak, a istovremeno i pristupačnost gradu.
Dom za stare Zeleni Dom obezbeđuje smeštaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica.
Našim korisnicima nudimo luksuzan, udoban i bezbedan smeštaj u novom kvalitetno gradjenom objektu, sve to zajedno sa jako pristupačnom cenom i najvišim standardima izdvaja nas i smešta u vrh ponude domova za stara lica u Srbiji.
Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare Zeleni Dom pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe.
Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju : domski lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Višnjička banja Drvarske česme 107m
    +381 11 2758268; +381 63 652352;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Dom za stare Zeleni Dom

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top