Estetska medicina Beograd

Estetska medicina Beograd
Interesuju Vas: estetska medicina Beograd, botoks cene Beograd, hijaluron fileri cene, mezoniti cenovnik, cena hemijskog pilinga kao i sve cene usluga iz oblasti estetske medicine za pravilnu negu i ulepšavanje lica i tela?
Cenovnike i detaljne opise usluga u centrima estetske medicine u Beogradu saznajte upravo u ovoj kategoriji - estetska medicina Beograd.
Ne znate dovoljno o botoksu, zanima Vas koliko dugo traju efekti botoks terapije, kakve rezultate da očekujete i da li je botoks štetan za zdravlje?
Sve se više priča o hijaluronu i o stimulaciji kolagena, ako želite podrobno da se informišete i da saznate kako se primenjuje ova vrsta estetske terapije, sve saznajte ovde.
Estetska medicina u Beogradu praktikuje se u ovim centrima, a njena primena je usmerena ka postizanju lepšeg i zdravijeg izgleda lica i tela kao i ublažavanja efekata procesa starenja kože.
diva-laser-centar-estetska-medicina

Diva laser centar

Beograd, Vračar, Prote Mateje 9 011 2444676 |
011 3836244 |
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD LADER CENTAR DIVA Diva je osnovana pre dve i po decenije i prva je na našim prostorima počela sa primenom antiaging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu.
U vreme kada nije bilo reklame na televiziji, u novinama i digitalnim medijima, klijente smo sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata.
Mnogi su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo posebno ponosni.
DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima.
Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice.
Stalna usavršavanja u zemlji i inostranstvu, i najnovije svetske procedure, dovelo je do toga da DIVA postane referentna ustanova za mnoge antiaging tretmane i druge usluge koji se u njoj, na bezbedan i bezbolan način, obavljaju.
skin-medic-estetski-centar-estetska-medicina

Skin Medic estetski centar

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6659259
ESTETSKA MEDICINA.
Dr Nevenka Dokmanović je prva počela da primenjuje mezotarapiju na prostorima bivše Jugoslavije i licencirani je edukator u estetskoj medicini.
Do danas je obučila oko 150 lekara za primenu ove metode u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, i predsednik je Društva mezoterapeuta Srbije.
Dr Dokmanović je ispred najveće svetske kompanije u oblasti estetske medicine Alergan izabrana za Nacionalnog trenera za primenu Juvederm hijaluronskih filera i Botoksa.
Jedan je od osnivača Udruženja za regenerativnu i prolo medicinu Republike Srbije.
Estetski je savetnik.
diva-poliklinika-1-estetska-medicina

Diva poliklinika

Beograd, Stari Grad, Kosovska 34 011 3342131 |
063 338334 |
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD DIVA POLIKLINIKA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010.
zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere.
Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.
beautique-salon-&-spa-estetska-medicina

Beautique Salon & Spa

Novi Beograd, Jurija Gagarina 12 b/7 063 221218
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD BEAUTIQUE SALON & SPA Nudimo Vam sledeće usluge estetske medicine: korekcija i povećanje usana, trajni ihijaluronski fileri, botoks.
studio-beauty-glamour-estetska-medicina

Studio Beauty Glamour

Beograd, Stari Grad, Svetogorska 37 011 3035560 |
064 1801014 |
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD.
PREVENCIJA POJAVA BORA.
VIŠEGODIŠNjE ISKUSTVO.
kozmeticki-salon-estetic-moments-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD ESTETIC MOMENTS Estetic moments nudi kompletan asortiman profesionalnih tretmana lica, tretmana tela, mezo-terapija, negu noktiju.
U našem timu su zubar Svemir Vasilija Sekulić, lekar nutricionista Ana Lipovatz i doktor dermatologije Zorica Milosavljević . Estetic moments je prvi centar koji koristi kozmetiku kuce Germaine de Capuccini, jedan od vodećih brendova u kozmetičkoj industriji.
Centar je prepoznatljiv po tretmanima lica, anti-age tretmanima, masažama tela, kao i tretmanima tela (gubitak težine) i tretmanima lica koristeći najnovija dostignuća u nezi kože.
ginekoloska-ordinacija-dr-biljana-zivaljevic-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD.
FEMILIFT - LASERSKA REJUVENIZACIJA VAGINE.
Nova metoda u tretmanu stres inkontinencije urina, suvoće vagine i bolnih seksualnih odnosa. Prednosti ove metode su što se radi u ambulatnim uslovima, nema ograničenja za godine pacijentkinja, potpuno je neškodljiva i bezbolna.
Potrebno je uraditi dva do tri tretmana radi postizanja potpunog učinka.
Drugi tretman se radi mesec dana nakon prvog, a treći tek za 6 meseci. Ovim tretmanom se stimuliše sinteza kolagena u podsluzokožnom sloju čime se ojačavaju zidovi vagine koji daju potporu genitalnim organima.
Ova metoda ne isključuje i druge metode koje se koriste u lečenju stres urinarne inkontinencije. Bez obzira na brzinu i tempo življena , veliki broj žena želi da poboljša kvalitet života i mogućnost normalne seksualne aktivnosti u menopauzi.
Smanjena koncetracija estrogena tokom menopauze glavni je uzrok značajnih morfoloških i funkcionalnih promena vaginalne mukoze što za posledicu ima vulvovaginlnu atrofiju i bolne seksualne odnose zbog suvoće vagine.
kozmeticki-salon-deus-fizio-estetska-medicina

Kozmetički salon Deus Fizio

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 22 060 3142678
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON DEUS FIZIO Dobrodošli u salon lepote i zdravlja, DEUS FIZIO Osnovni princip našeg rada temelji se na uzajamnom delovanju zdravlja i lepote, pa smo tretmanima lica i tela prišli na nov i savremen način.
U radu koristimo i aparat kvantne medicine poslednje generacije, pri čemu su rezultati vidno bolji od svih dosadašnjih.
U našem salonu nudimo najmodernije tretmane iz oblasti kozmetologije, kao i primenu fizioterapeutskih procedura pod nadzorom višeg fizioterapeuta.
medical-beauty-center-mbc-estetska-medicina

Medical Beauty Center MBC

Beograd, Savski venac, Maglajska 8 011 3676224 |
069 5550259 |
cena: Cenovnik
Estetska medicina.
PRP terapija lica, PRP terapija kose, Fileri, Tretman pojačanog znojenja, PQ-Age Piling.
Estetska medicina je nova, vrlo popularna grana medicine i svakim danom se sve više razvija.
Maksimalno koristi prednosti savremenih tehnoloskih dostignuća.
Nastala je kao odgovor na potrebe savremenog čoveka.
Objedinjuje medicinske neinvazivne i minimalno invazivne procedure, čiji je rezultat očuvanje i unapređenje fizičkog izgleda, a samim tim i veće samopouzdanje.
Ljudski vek je sve duži, a znaci starenja su primetni već od tridesete godine života.
Koža i kosa imaju najprimetnije tragove starenja.
Estetska medicina je tu da pomogne i da ukloni tragove vremena.
Ljudi danas ne samo da žele da budu dobrog zdravlja, već žele da žive život punim plućima - da izgledaju dobro da bi se tako i osećali!
Sada, MBC omogućava ostvarenje tih potreba i želja.
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA.
FIILERI, BOTOKS.
HIJALURONSKI FIILERI - POPUNjAVANjE BORA, KOREKCIJA i POVEĆANjE USANA, PODMLAĐIVANjE LICA.
Fileri ili punjači su sredstva koja mogu biti potpora kože ili sluzokože, a kojima se vrši popunjavanje praznina do kojih dolazi u koži tokom života, za popunjavanje bora, ili sa druge strane vrši podlmađivanje i ulepšavanje lica ili povecanje usana.
Najčešće se primenjuju u regiji lica, ali svoju primenu mogu da pronađu i na drugim delovima tela.
Postoji više vrsta filera ili punjača koji se mogu koristiti u kliničkoj praksi.
Među one koji se najčešće primenjuju spadaju: Hijaluronski fileri, Silikonski fileri, Kolagenski fileri, Plazma obogaćena trombocitima kao punjač.
U Poliklinici "dr Drašković" se koriste Hijaluronski fleri, koji su najbolji pre svega iz razloga jer oni sami predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela, a poznato je da je hiljaluronska kiselina prirodna supstanca koja se nalazi u svakom organizmu, pre svega u koži.
Takođe, u praksi primenjujemo i podmlađivanje lica plazmom obogaćenom trombocitima o čemu možete više pročitati u posebnom tekstu.
BOTOKS i NjEGOVA PRIMENA - TRETMANI BOTOKSOM.
Botoks u tretmanu protiv bora.
Pokreti naših mišića se usecaju na koži lica, čime dolazi do pojave bora.
Uz pomoć botoksa dolazi do sprečavanja kontrakcija mišićnog tkiva koje je zaslužno za nastanak bora, odnosno do blokiranja hemijskih signala i onemogućavanja preterane kontrakcije mišića.
Taj postupak dovodi do nestanka bora na samoj koži, kao i do ispravljanja dubokih bora.
Detaljniji tekst o borama i njihovom uklanjanju uz pomoć botoksa pročitati na našoj stranici Uklanjanje bora , ili stranicama Bore na licu, Bore oko očiju, Bore na čelu, Bore oko usana, dok o uklanjanju bora uz pomoć filera možete nešto više pročitati na stranici Popunjavanje bora filerima.
Botoks protiv pojačanog znojenja.
Pored sprečavanja nastanka i uklanjanja bora, botoks svoju primenu nalazi i u tretmanima kojima se sprečava prekomerno znojenje.
Botoks se ubrizgava direktno ispod kože, čime se ublažavaju dejastva žlezda koje su odgovorne za lučenje znoja.
Mezoterapija je savremena medicinska metoda kojom se na efikasan način otklanjaju razni estetski i zdravstvni problemi.
Zasniva se na apliciranju aktivnih supstanci u srednji sloj kože, takozvani "mezoderm" a pored estetske medicine svoju primenu pronalazi i u drugim medicinskim granama.
Usled starenja dolazi do gubitka elastičnosti i teksture same kože, kao i njene slabije prokrvljenosti.
Do ovih promena dolazi usled smanjene produkcije kolagena i elastina, a pod uticajem štetnih sunčevih zraka, UV zračenja, štetnim dejstvom okoline.
Usled svih ovih negativnih uticaja, potrebno je na određeni način sanirati promene koje su nastale na koži.
salon-lepote-be-you-estetska-medicina

Salon lepote Be You

Beograd, Slavija, Makenzijeva 23 011 3837600
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU U tretmane iz estetske medicine ubrajamo: mezoterapiju, tretman dermaloreom, tretman ubrizgavanja botoksa, tretman hijaluronskim filerima, tretman mezonitima, tretman COG nitima, radiotalasno uklanjanje dlačica, raditalasno uklanjanje keratoza, radiotalasno uklanjanje kapilara, radiotalasno uklanjanje xantilazme, uklanjanje tetovaža i permanentnog make up-a, uklanjanje pigmentnih fleka, PRP tretman.
stomatoloska-ordinacija-zem-dent-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD Stomatološka ordinacija ZEM DENT nalazi se u veoma prijatnom enterijeru,u najlepšoj ulici u srcu Zemuna.
Već preko 20 godina uspešno pruža stomatološke usluge svim svojim pacijentima.
Dr Gordana Vukasović svojim dugogodišnjim iskustvom, preciznom dijagnostikom i adekvatnom terapijom brine o oralnom zdravlju pacijenata.
Kvalitetnu uslugu upotpunjuju konstantni edukativni razgovori na temu higijene usne duplje, prilagođene svakom pacijentu ponaosob.
Ordinacija ZEM DENT pruža usluge iz sledećih oblasti: Estetska medicina
stomatoloska-ordinacija-crown-dental-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Dermalni fileri podrazumevaju nehiruršu kozmetičku metodu koja ima efekat podmlaživanja izgleda vraćajući volumen i punoću koži lica i usana.
Fileri eliminišu fine linije i bore i efekti su vidljivi odmah nakon tretmana.
Kako koža stari, prirodno ali i potpomognuta faktorima kao što su šteta od sunca, ishrana, duvanski dim i stres, ona gubi kolagen, masnoće i druge supstance koje prirodno hidriraju kožu.
Sa tim procesom, koža postaje tanja i nabori postaju vidljiviji.
Dermalni fileri služe da bi se povratio taj izgubljeni volumen i punoća, popunjavanjem linija, bora i nepravilnosti.
stomatoloska-ordinacija-c-dental-centar-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA C DENTAL CENTER U našem centru u potpunosti je moguće remodelirati crte lica najkvalitetnijim preparatima hijaluronske kiseline, koji je potpuno prirodni preparat neživotinjskog porekla.
Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a čini kožu elastičnom i čvrstom.
Ima slične efekte kao kolagen ali njeni efekti traju znatno duže a reakcije na supstancu su jako retke.
Kada se ubrizga u podložno tkivo vezuje za sebe vodu i na taj način dovodi do povećanja volumena.
Tretman hijaluronskom kiselinom je sigurna procedura jer je ona prirodni sastojak kože.
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-1-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ - Hijaluronska kiselina je supstanca u obliku gela koja ima ulogu potpore kolagenim vlaknima i ostalim činiocima kože. - Hijaluronski fileri su rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele da imaju operaciju. - Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 15 do 30 minuta uz primenu lokalne anestezije. Intralipoterapija sa Aqualyxom je indikovan tretman za lečenje lokalnih gojaznosti od malih do srednjih površina kod osoba koje ne žele da se podvrgnu hirurškim intervencijama (liposukcija).
stomatoloska-ordinacija-smile-dent-1-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SMILE DENT Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u dermalni deo kože u malim količinama, pri čemu se koriste ultrafine iglice.
Tretman je bezbedan, potpuno bezbolan uz primenu lokalne anestezije i traje od 10-30 minuta.Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana!
Na kraju da kažemo i da je ovo savrsen tretman za sve koji žele da povecaju usne, povrate jedrinu ili samo da naglase konture usana.
Restilan je specijalno dizajniran da kreira usne koje želite.
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u koži i odgovorna je za njenu jedrost i vlažnost.
Nažalost, ona se godinama troši i koža lica stari stvarajući bore.
Suština tretmana filerima je da se nadoknadi količina hijaluronske kiseline.
Ovo je tretman koji mogu da koriste muškarci i žene.
Bezbedan je po zdravlje.
Tretman popunjavanja bora hijaluronskim filerima radi se direktno ubrizgavanjem u kožu, u malim količinama, pri čemu se koriste ultrafine iglice uz površinsku anesteziju.
stomatoloska-ordinacija-dental-oral-centar-milosevic-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD DENTAL ORAL CENTAR MILOŠEVIĆ Primenom hijaluronskih filera, popunjavaju se depoi hijalurona u koži čime se uklanjaju bore, obnavlja se izgled lica nadoknadom izgubljenog volumena.
Hijaluronski fileri su siguran i prirodan način poboljšanja Vašeg izgleda.
kozmeticki-salon-guinot-ybc-estetska-medicina

Kozmetički salon Guinot YBC

Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 10z 011 2141459 |
063 8506802 |
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON GUINOT YBC Radu u salonu je prethodilo dugogodišnje iskustvo u privatnoj lekarskoj praksi, saradnja sa mnogim kozmetičkim salonima u Beogradu (stručne konsultacije, akupunktura i elektroepilacija).
Takođe, saradnja sa školom za edukaciju kozmetičara i rad na pisanju udžbenika za srednju školu "Estetska nega" su bili veoma važan segment rada u oblasti kozmetike i nege.
stomatoloska-ordinacija-medenta-1-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MEDENTA Filerima poznatih kuća, u samo jednoj poseti Vaše bore postaju prošlost.Filire su uglavnom izbor kada su u pitanju najolabijalne bresde, bore u oblasti oka (koje nisu mimiče, kod mimičnih bora za njihovo elimisanje uglavno je potrebno pribegnuti Botoxu), bore oko usana, sitne takozvane pušačke bore…Filere je u početku potrebno ponoviti na šest do osam meseci, kasnije se period ponavljanja smanjuje, jer aplikovanjem hijalurona dolazi do hiper produkcije našeg sopstvenog vezivnog ktiva čime se sa svakim ponavljanje sve više odlaže period do sledeće posete.
stomatoloska-ordinacija-dental-vortex-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL VORTEX Slično hijaluronskim filerima, postoje i biološki fileri koji se takođe ubrizgavaju u kožu tankim iglama.
Razliku u odnosu na hijaluronske filere čini to što se biološki fileri baziraju na korišćenju trombocitnih faktora rasta koji se dobijaju iz krvne plazme samog pacijenta.
Ovaj postupak se naziva PRP (Platelets Rich Plasma).
PRP tretman bi trebalo razlikovati od PRF tretmana iako se u osnovi isti princip, ali se koristi u druge svrhe.Suština PRP tretmana predstavlja korišćenje trombocitnih faktora rasta.
To su proteini koji se nalaze u plazmi i odgovorni su za zarastanje rana pospešivanjem rasta ćelija i stvaranjem novog tkiva.
mezoestetika-estetska-medicina

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283 |
069 1113448 |
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD Metoda sa 3D mezonitima predstavlja jedinstveni tretman postavljanja specijalnih niti u kožu, formirajuci armaturnu mrezu oko koje se formira potpuno nov kolagen u naredna dva meseca a koji posle resorpcije biorazgradivih mezoniti, za sobom ostavlja prirodnu kolagensku potporu.
Ovaj tretman omogućava fantasticne rezultate u tretmanu zatezanja koze.
Efekat je vidljiv posle mesec dana nakon tretmana, a postojan je u toku naredna 24 meseca.
Suština tretmana hijaluronskim filerima je da nadoknadi količinu hijaluronske kiseline koja je, tokom procesa starenja kože, nestala.
Postoji niz različitih filera kojima se mogu popunjavati sve bore na licu i na taj način bitno smanjiti njihova dubina.
Pored bora ovim filerima moguće je menjati konture lica, popravljati razlicite urođene ili stečene asimetrije na licu.
Tretman je bezbedan i bezbolan, rezultat je vidljiv odmah.
medica-life-estetski-centar-estetska-medicina

Medica Life estetski centar

Beograd, Dorćol, Simina 13 011 2637176
ESTETSKA MEDICINA.
TRETMANI TELA.
Kriolipoliza, Anticelulit, Limfna drenaža, Kapilari.
TRETMANI LICA.
Botox tretman lica, Vitaminski tretman lica, Ultrazvučno čišćenje lica, Tretman za podočnjake, Kriolift tretman lica, Fotorejuvenacija, Hemijski piling.
TRAJNA EPILACIJA.
ELEKTROLIZA.
mkm-specijalisticka-ordinacija-estetska-medicina

MKM specijalistička ordinacija

Novi Beograd, Gandijeva 148a 011 2274312
ESTETSKA MEDICINA.
UKLANjANjE ili SMANjENjE BORA (lice, vrat, dekolte), VRAĆANjE VOLUMENA JAGODICAMA, OBRAZIMA, ŠAKAMA, UVEĆANjE, REOBLIKOVANjE ALI i SAMO PODMLAĐIVANjE USANA, TRETMANI ZA PODMLAĐIVANjE, ZATEZANjE, UČVRŠĆIVANjE, HIDRIRANjE, SJAJ i GLATKOĆU KOŽE UJEDNAČAVANjE TENA NE SAMO KOŽE LICA, VRATA i DEKOLTEA VEĆ i ŠAKA, SMANjIVANjE ili OTKLANjANjE ZNOJENjA PAZUHA, ŠAKA I STOPALA, LIPOLIZA, ODSTRANjIVANJE PAPILOMA KOŽE LICA i VRATA
ambulanta-za-fizikalnu-terapiju-focus-fizikal-&-beauty-estetska-medicina

Focus Fizikal & Beauty

Beograd, Vračar, Koče Kapetana 43 011 2404046
cena: Cenovnik
TRETMANI ZA TELO.
LIPOLASER, PRESOTERAPIJA, GIPSANE BERMUDE, RTI TELA, KRIOLIPOLIZA, VSHAPE.
TRETMANI ZA LICE.
DERMOPEN, OXYGEN TRETMAN, RADIO TALASI.
Kavitacija nastaje dejstvom niskrofrekvetnog ultrazvučnog talasa, usled čega dolazi do pucanja masnih ćelija.
Oblikovanje stomaka, bokova, zadnjice, bedra i ruku bez hirurškog zahvata i ožiljaka.
Neinvazivna, bezbolna, brza i sigurna liposukcija.
Mogućnost skidanja masnih naslaga i celulita na željenim regijama bez oporavka.
Energija ultrazvucnih talasa se tokom tretmana koncentriše tačno određenu dubinu u tkivu, što omogućava ciljano razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići; nervi i tetive ostaju netaknuti.
Nakon razlaganja masne ćelije, masnoća se u obliku triglecirida odlazi u međućelisku tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline.
Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom.
Razgrađene masnoće putuju kroz organizam i mora biti potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću.
Potrebno je nakon tretmana uraditi limfnu drenazu kako bi se proces ubrzo.
S obzirom da kavitacija spada u medicinske a ne kozmetičke tretmane, za njegovo pravilno izvođenje potrebno je znanje anatomije i fiziolgije, tretmane u našem centru izvode isključivo obučeni viši fizioterpeuti.
Tretman i limfna drenaza + savet za poseban režim ishrane.
protekal-poliklinika-estetska-medicina

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781 |
011 2664252 |
cena: Cenovnik
Estetska medicina.
HIJALURONSKI FILERI.
Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost.
Nažalost, sa godinama ona se troši, a ne obnavlja se, koža lica stari i stvaraju se bore.
Fileri su zajedničko ime za preparate koji se koriste za popunjavanje bora, modeliranje lica, uvećanje usana i podmlađivanje kože lica, vrata, dekoltea i šaka.
Hijaluronski fileri se sastoje od čiste kristalne hijaluronske kiseline, koja se u obliku gela ubrizgava u kožu.
Filerom se popunjava volumen kožnog nabora, tako bore potpuno nestaju.
Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijaluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje.
Hijaluronska kiselina je bezbedna i prirodna supstanca.
Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, ublaže ožiljke, a ne žele da se podvrgnu hirurškom lečenju.
Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 10-30 minuta.
Rezultati se vide odmah nakon tretmana.
Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije.
Koža postaje glatka, vraća se mladalačka struktura lica.
Efekat hijaluronskih filera ima ograničen rok trajanja i kreće se od 6 meseci do godinu dana.
Postoji mogućnost da neki pacijenti imaju nelagodan osećaj na mestu uboda, što traje par dana nakon punjenja bora.
Nakon tretmana može da se pojavi crvenilo ili blagi otok, koji će trajati manje od 7 dana.
Dok traje crvenilo i otok treba izbegavati sunčanje i izlaganje jako hladnom vazduhu.
tao-acu-med-aesthetic-centar-estetska-medicina

TAO Acu Med Aesthetic centar

Beograd, Vračar, Njegoševa 38 011 3442109 |
063 8621750 |
ESTETSKA MEDICINA.
Hijaluronski fileri, Otklanjanje podočnjaka, Biorevitalizacija lica, Medicinski dermoraller, Medicinska dermokozmetika, Botox.
dr-ciric-estetska-i-plasticna-hirurgija-estetska-medicina

Dr Ćirić estetska i plastična hirurgija

Beograd, Dedinje, Teodora Drajzera 13 011 3066989 |
065 3066989 |
ESTETSKA MEDICINA.
Dermalni fileri i botox, Povećanje i modeliranje usana filerima, Popunjavanje bora, Popunjavanje lica masnim tkivom, Povećanje jagodica, Botox.
Estetska medicina Fileri – popunjavanje bora i nadoknada volumena.
Dermalni fileri predstavljaju supstance za popunjavanje bora i nadoknadu volumena na licu.
Mogu biti razvrstani: po poreklu – prirodni (sopstvena mast) i industrijski (kolagen, hijaluron, biopolymer, metakril); po trajnosti – privremeni (kolagen od 3-6 mes, hijaluron*) i dugotrajni (sopstvena mast, biopolymer, metakril).
U principu, hijaluron punila (Hijaluronska kiselina) traju od 6 – 12 meseci a ponekad i mnogo duže.
Koliko dugo ostaju da traju zavisi od: količine i vrste ubrizganog, lokacije plasmana i broja ponovljenih injekcija.
Prirodni Dermalni fileri nalaze se u potkoži i to je vaša sopstvena mast koja se preseljenjem sa neželjenog na željeno mesto primi kao autologni transplantat.
Injekcije sopstvene masti.
Botoks (Botox) estetska medicina predstavlja blokiranje aktivnosti mimičkih mišića injekcijama botulinum toxina A u cilju dobijanja efekta peglanja kože tj korekcije postojećih bora i sprečavanja pojave novih.
Kada se Botoks (Dysport), u malim dozama ubrizga u određene mimične mišiće lica, blokira provodljivost nervnih impulsa.
To opušta mišić i sprečava njegove kontrakcije, pa koža iznad i u okolini postaje glatka i nenaborana (ispeglana).
Može se koristiti i za naglašavanje i podizanje obrva i uglova usta.
Botoks (Botox) se preporučuje kod osobe koje imaju uspravnu boru izmedju obrva, poprečene bore na čelu, više sitnih bora smejalica oko očiju – treba da urade Botoks.
Tako ćemo sprečiti da se nove bore pojave a postojeće će biti manje vidljive.
Pojačano znojenje se može pobediti primenom Botoksa kao i izvesna oboljenja mišića koja se odlikuju neželjenim spazmima.
poliklinika-gracia-medika-estetska-medicina

Poliklinika Gracia Medika

Beograd, Savski venac, Koče Popovića 7 011 3285140 |
011 3285145 |
ESTETSKA MEDICINA.
Lifting mezo nitima, implantacija zlatnih niti, Popunjavanje bora, Botoks, Povećanja volumena usana, jagodica, PRP metoda podmlađivanja.
Popunjavanje bora.
Bore nastaju starenjem kože, gubitkom vlažnosti i promene odnosa kolagenih i elastičnih valakana.
Moderni estetski zahvati doneli su niz metoda uz pomoć kojih se i bez upotrebe noža koriguju bore.
TEOSSYAL deep Lines – tretiraju se duboke bore nazolabijalne regije.
TEOSYAL Ultra Deep – gornji obrazi i donji kapci.
Nakon tretmana udubljenja na licu se popunjavaju i vraća se pravilan oblik gornjih obraza.
Primenom TEOSYAL Deep Lines i TEOSYA Ultra Deep preparata, lice izgeda lepo i prirodno, bore su značajno redukovane i udubljenja oko jagodica nestaju.
Nakon tretmana TEOSYAL Ultra Deep i TEOSYAL Global Action donja linija lica je prirodno remodelirana, bore su popunjene i vraćen je volumen lica.
Botoks je prirodna prečišćena forma botulinskog toksina tipa A (Clostrudium Botulinum) koji se ubrizgava u mišiće, zaustavlja prenos signala na mišić tako da blokira pokrete istih da prave bore.
Ubrizgava se prema tačno određenom planu kako bi se postigli idealni estetski rezultati.
Koristi se: Korekcija postojećih i sprečavanje pojave novih bora.
Relaksira mišić ostavljajući kožu glatku i ne naboranu
kozmeticki-salon-impressio-estetska-medicina

Kozmetički salon Impressio

Novi Beograd, Jurija Gagarina 135 011 2153673 |
062 9632204 |
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD Nudimo Vam širok asortima tretmana iz estetske medicine, po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-salon-your-majesty-estetska-medicina

Kozmetički salon Your Majesty

Beograd, Banovo brdo, Izvorska 66 064 9919350
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD U našem kozmetičkom salonu možete dobiti usluge iz estetske medicine, po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-salon-anita-estetska-medicina

Kozmetički salon Anita

Beograd, Stari Grad, Cara Lazara 14 066 9783202
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u našem telu i daje nam čvrstinu, jedrinu i hidrantnost.
Nakon 30-te godine života depo hijalurona izčezava i daje nam umoran i dehidriran izgled.
Hijaluronski fileri su prirodan i siguran način popunjavanja dubokih i plitkih bora.
Naša koža nakon ovog tretmana deluje mlađe, odmorno i nahidrirano.
Fileri su lagane strukture u formi gela koji služe za popunjavanje bora i usana.
Efekat filerima traje od 6 meseci do godinu dana.
stomatoloska-ordinacija-dr-radlovacki-estetska-medicina

Stomatološka ordinacija Dr Radlovački

Beograd, Vračar, Kralja Milutina 51 011 3612416
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIAJ DR RADLOVAČKI Hijaluronski dermalni fileri poslednjih deset godina su postali zlatni standard kada je reč o popunjavanju bora lica. Nekoliko je razloga velikog porasta popularnosti filera – to su njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavnost primene i minimalna bol kod injiciranja. Hijaluronska kiselina je prirodna stvar koja ima veliki deo u izgradnji vanćelijskog prostora naše kože, gde ima vrlo važnu ulogu u balansu vode.
stomatoloska-ordinacija-randjic-estetska-medicina

Stomatološka ordinacija Ranđić

Beograd, Krnjača, I Sutjeska 6 011 3318042 |
064 1822230 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RANĐIĆ Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u koži i odgovorna je za njenu jedrost i vlažnost.
Nažalost, ona se godinama troši i koža lica stari stvarajući bore.
Suština tretmana filerima je da se nadoknadi količina hijaluronske kiseline.
stomatoloska-ordinacija-razic-estetska-medicina

Stomatoloska ordinacija Razić

Beograd, Voždovac, Kumodraška 172 011 3971185 |
065 9998979 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RAZIĆ Dermalni fileri podrazumevaju nehiruršu kozmetičku metodu koja ima efekat podmlaživanja izgleda vraćajući volumen i punoću koži lica i usana.
stomatoloska-ordinacija-donna-dent-estetska-medicina

Stomatološka ordinacija Donna Dent

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 71 064 2038935
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DONNA DENT - MEZOTERAPIJA - mezoterapija lica, dekoltea i kose je najsavremeniji tretman podmlađivanja ubrizgavanjem hijaluronske kiseline, vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u dubinski deo kože. - LIPOLIZA I TRETMAN CELULITA - topljenje masnih naslaga dubinskim ubrizgavanjem sagorevača masti. - BOTOKS - bezbedno i efikasno uklanjanje kao i prevencija nastanka mimičnih bora uz očuvanje prirodnog izgleda lica. - HIJALURONSKI FILERI - prirodna supstanca koja se već nalazi u koži a koristi se za povećanje usana kao i popunjavanje dubokih bora.
stomatoloska-ordinacija-vukovic-estetska-medicina

Stomatološka ordinacija Vuković

Beograd, Voždovac, Triše Kaclerovića 10 064 1180193 |
011 2462040 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA VUKOVIĆ Za uklanjanje bora i popravljanje kontura lica danas više nije neophodno podvrgavati se hirurškim intervencijama.
U većini slučajeva, ovi nedostaci se sada brzo i bezbolno mogu regulisati hijaluronskim filerima.
Sam tretman traje svega 10 do 15 minuta, estetski rezultati su izuzetno dobri, a iritacija i nuspojave su izuzetno retki.Stomatološka ordinacija Vuković koristi kvalitetne hijaluronske filere, uz pomoć kojih će vaše lice ponovo dobiti mladalački izgled.
Kontaktirajte nas i zakažite svoj tretman.
Efikasan i bezbolan tretman će podmladiti vašu kožu.
stomatoloska-ordinacija-beo-smile-design-estetska-medicina

Stomatološka ordinacija Beo Smile Design

Beograd, Savski venac, Deligradska 10/5 011 2645508 |
069 2120900 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEO SMILE DESIGN U korak sa svetskim trendovima u ordinaciji nudimo i usluge esteske korekcije lica: upotrebom PRF metode a to znači da koristimo isključivo krv pacijenta kako bi nadomestili volumen usana bez primene hijaluronske kiseline što pretstvalja revoluciju u anti-aging metodi.
stomatoloska-ordinacija-proestetik-estetska-medicina

Stomatološka ordinacija Proestetik

Beograd, Savski venac, Jug Bogdanova 23 011 2620817 |
064 1965960 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA PROESTETIK Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u podkožnom tkivu, daje jedrinu, sjaj, punoću te izgled mladalačke kože.
Prirodni proces starenja organizma dovodi do smanjenja depoa hijalurona, dovodeći do pojave umornog i dehidriranog izgleda kože.
stomatoloska-ordinacija-novadent-estetska-medicina

Stomatoloska ordinacija Novadent

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 10 060 3336682
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA NOVADENT Botulinum toksin tipa A, poznatiji je pod imenom Botox i veoma je popularan estetski tretman.Botox blokira signale koji šalju određeni nervi mišićima , ima vise od trinaest primena u različitim područijima na licu i na vratu.
stomatoloska-ordinacija-subrideredental-estetska-medicina

Stomatološka ordinacija SubridereDental

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 300 011 3988523 |
060 3988523 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA SUBRIDERE DENTAL Hijaluronska kiselina , koja se normalno nalazi u koži, zadržava vodu u koži čineći je mladom i svežom.
Faktori kao što su starenje, stres, izlaganje suncu, pušenje , hormonski disbalans i mnogi drugi čine da koža gubi svoju prirodnu hijaluronsku kiselinu čineći je manje elastičnom .
Postepeno se pojavljuju prve bore , koje vremenom postaju sve dublje, a lice dobija umoran izgled.
stomatoloska-ordinacija-pavlovic-estetska-medicina

Stomatoloska ordinacija Pavlović

Beograd, Vračar, Radoslava Grujića 30 011 6301229 |
064 1128896 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA PAVLOVIĆ Od sada na jednom mestu možete rešiti celokupnu estetiku svog lica.
Pored tog što ćete Vašem licu vratiti blistav osmeh, možete ukloniti eventualne nepravilnosti i promene.
Oslobodite se mladeža, bradavica, čireva, tumora, tetovaža koje su Vam godinama smetale.
Preoblikujte klempave uši ili kapke.
Izbrišite bore, oblikujte ili uvećajte usne.
Ili jednostavno osvežite lice mesoterapijom.
Sada sve to i mnogo više možete uraditi u našoj Stomatološkoj ordianciji.
Sve tretmane obavlja lekar plastični hirurg.

Medical Beauty - Estetski centar dr Marija Bošković

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 12 065 2702770
stomatoloska-ordinacija-dentana-pro-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA DENTANA PRO Ako tražite kako da podmladite kožu lica i vrata, uklonite bore, ali i vratite jedrinu i punoću usnama onda su hijaluronski fileri odličan izbor.
Estetska medicina-2
Medicina i estetika u svom zajedničkom nazivu sačinjavaju savremeni koncept fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja modernog čoveka. Urbani način života naplaćuje od osobe veliki danak u smislu posledica od globalnog trošenja, a izmenjeni uslovi društva ne dozvoljavaju više da se ignoriše pojačani interes povezan sa fizičkim izgledom i psihološkom ravnotežom. Prijatan spoljašnji izgled, a samim tim često i psihološka ravnoteža modernog čoveka postaju sve važniji, kako osobi samoj tako i osobama koje je okružuju. Za postizanje željenog izgleda ponekad nisu potrebne velike korekcije, poput hirurških zahvata. Decentno naglašavanje pojedinih linija ili “aduta”, ili njihovo jedva primetno menjanje može dovesti do puno boljeg ukupnog izgleda. Isto tako, gotovo nevidljivo prikrivanje ili umanjivanje nepravilnosti i nedostataka na licu i telu može imati odličan efekt. Zbog neinvazivne prirode spomenutih korekcija, kao i zbog njihove jednostavnosti i kratkotrajnosti postupka, u svetu se već neko vreme svrstavaju u područje estetske medicine. Najčešće izvođene korekcije iz područja estetske medicine su uklanjanje bora, oblikovanje usana, tretman protiv celulita i tretman protiv pojačanog znojenja.Kada govorimo o estetskoj medicini najčešće mislimo na tretmane kao što su: botoks, tretmani primene hijaluronskih filera, mezoterapiju sa ili bez igala, mezonite (3D i 4D mezoniti) kao i hemijski piling kože. Sve su ovo nehiruške metode, čiji je cilj promena izgleda kože i kose, oklanjanje nepravilnosti na kože, zatezanje kože, rešavanje problema proširenih pora, generalno otklanjanje efekata starenja kože kao što su bore i fleke, generalno pogmlađivanje kože i njen lepši i svežiji izgled. Svakodnevni život, stres, zagađenje, nedostatak sna nepovoljno utiču na izgled i zdravlje kože i ubrzavaju to jest naglašavaju efekte starenja kože protiv koji se borimo tako što ćemo se truditi da živimo što zdravije, zdravo se hraniti, spavati što duže možemo, štiti kožu od štetnih sunčevih zraka i uz pomoć našeg saveznika - estetske medicine koja je tu da ublaži i otkloni neposledice godina i štetnih uticaja okoline na našu kožu.
Back to Top