Granit i mermer Aranđelovac

Granit i mermer Aranđelovac
interstones-granit-i-mermer

Interstones

Aranđelovac, Krčevački put bb 034 705025
GRANIT i MERMER.
Specijalizovali smo se u proizvodima od prirodnih materijala koji se koriste u gradnji, gradskom dekoru i za pogrebne usluge, kao što su: mermer, granit, porfir, labradorit, serpentin, bazalt, pešcar, škriljac, bigar, krečnjak, kvarciti, oniks i druge vrste kamena pogodne za upotrebu u građevinarstvu, strukturnim konstrukcijama, pogodni za popločavanje ili dekoraciju.
Naši proizvodi su: Kameni blokovi i ploče rezervisane isključivo za kamenorezačku upotrebu.
Podovi i ploče za oblaganje.
U našem magacinu je moguće uvek pronaći veliki izbor proizvoda spremnih za isporuku, jedinstvenih po sastavu i nijansama, pogodnih za upotrebu u najrazličitije svrhe i potrebe.
pavstone-granit-i-mermer

Pavstone

Aranđelovac, Marinovac bb 034 727903 |
034 727902 |
MERMER i GRANIT.
PAVSTONE d.o.o.
je međunarodna kompanija, jedna od lidera u Republici Srbiji za uvoz, prodaju i obradu mermera i granita.
Osnovana je 2005 godine, sa sedištem u Beringenu u Švajcarskoj, i sa otvorenim predstavništvom u Republici Srbiji u Aranđelovcu.
Proizvodni program PAVSTONE podrazumeva širok opseg mermera i granita.
U zavisnosti od potreba i želja krajnjeg korisnika PAVSTONE u svojoj ponudi pruža mogućnosti izbora više proizvođača među kojima su zastupljeni svi poznati svetski brendovi.
Granit i mermer-2
Lepota kamena je zapisana u raznim vremenima, opisana u mnogim ljudskim civilizacijama, zastupljena u svim istorijskim periodima jer prirodni kamen je materijal koji traje večno. Upotreba prirodnih materijala u građevinarstvu je sve rasprosranjenija, a posebno granita i mermera. Granit će svakoj građevini dati neodoljivu prefinjenost, dok mermer pruža neopisivu lepotu. Izbor između mermera i granita zavisi od estetskih efekata koje želite da postignete i koliko će kamen biti podvrgnut upotrebi. Iako su oboje prirodni lomljen kamen iz zemlje, granit i mermer su veoma različiti jedan od drugog. Najveća razlika između granita i mermera leži u njihovoj poroznosti, mekoći i trajnosti. Mermer je najluksuzniji kamen među kamenjem. Njegova lepota traje generacijama i dovoljna je za upotrebu na mestima poput ognjišta, ukrasnog namještaja, zidova, podova i kupatila. Može se primeniti na gotovo svakoj površini, uključujući zidove tuš kade i poda. Granit je nastao od istopljene magme i mnogo je trajniji i funkcionalniji kamen nego mermer. Kristalna struktura granita je daleko otpornija na ogrebotine, mrlje i promene boje. Gušći i jači od svih prirodnih kamenja, granit je odličan izbor za tranzitne površine gde se traži klasa i stil.
Back to Top