Implantologija Zemun

Implantologija Zemun
implant-centar-stojanovic-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD IMPLANT CENTAR STOJANOVIĆ Prim.
Dr Branislav Stojanović je jedan od utemeljivača implantologije u Srbiji. Bavi se uspešnom ugradnjom poznatih i priznatih implantatskih sitema,ne favorizujući ni jedan brend kao važniji jer je u svetu zabranjeno u stručnoj javnosti favorizovati pojedine implant sisteme u odnosu na druge.Po našem mišljenju to su čiste plaćene reklame što nije validno za struku.
SAMO USPEŠAN IMPLANT JE DOBAR IMPLANT!
FAVORIZOVANJEM POJEDINIH IMPLANT SISTEMA PRIKRIVA SE NEUSPEH I NESTRUČNOST IMPLANTOLOGA KOJI OBIČNO KAŽU DA GA ODBACUJE ORGANIZAM.
Organizam NIKAD ne odbacuje implantat po sistemu antigen- antitelo.
IMPLANTAT SE NAJČEŠĆE GUBI ZBOG NEADEKVATNE UGRADNJE, LOŠE PROCENE KVALITETA I VOLUMENA KOSTI, KAO I LOŠE PROTETSKE NADOKNADE.
marinac-dental-studio-implantologija

Marinac Dental Studio

Beograd, Zemun, Prve pruge 4 011 2601894 |
064 5379901 |
cena: Cenovnik
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD MARINAC DENTAL STUDIO Zubni implanti su titanijumski zavrtnji koji se ugrađuju u kost i predstavljaju zamenu za koren izgubljenog zuba.Titanijum se koristi zbog svoje biološke neutralnosti,što je jako bitno da bi kost prihvatila strano telo.Na implant se postavlja suprastruktura od titanijuma koja omogućuje vezu implanta i protetske nadoknade.Implant može da se iskoristi kako bi se nadoknadio jedan zub,može da posluži kao nosač mosta kod nedostatka više zuba ili može da posluži kao retencija za proteze radi povećanja stabilnosti proteze.
stomatoloska-ordinacija-zem-dent-implantologija
IMPLANTOLOGIJA BEOGRAD Stomatološka ordinacija ZEM DENT nalazi se u veoma prijatnom enterijeru,u najlepšoj ulici u srcu Zemuna.
Već preko 20 godina uspešno pruža stomatološke usluge svim svojim pacijentima.
Dr Gordana Vukasović svojim dugogodišnjim iskustvom, preciznom dijagnostikom i adekvatnom terapijom brine o oralnom zdravlju pacijenata.
Kvalitetnu uslugu upotpunjuju konstantni edukativni razgovori na temu higijene usne duplje, prilagođene svakom pacijentu ponaosob.
Ordinacija ZEM DENT pruža usluge iz sledećih oblasti: Implantologija
stomatoloska-ordinacija-dr-mirjana-tanaskovic-implantologija

Stomatološka ordinacija dr Mirjana Tanasković

Beograd, Zemun, Aleksinačkih rudara 33 011 6601305 |
063 8884725 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MIRJANA TANASKOVIĆ Nudimo Vam sledeće usluge iz oblasti implantologije: ugradnja implanta (Straumann), ugradnja implanta (Branemark), ugradnja implanta sa suprastrukturom (Biohorizons).
stomatoloska-ordinacija-alta-dent-implantologija
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ALTA DENT Nudimo Vam usluge iz oblasti implantologije: ugradnja implantata i ugradnja mini implantata.
stomatoloska-ordinacija-orto-centar-implantologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ORTO CENTAR 11080 Ugradnja implantata spada u usluge iz oblasti oralne hirurgije.
Nudimo Vam ove usluge, po veoma prihvatljivim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-kljajic-implantologija

Stomatološka ordinacija Dr Kljajić

Beograd, Zemun, Dobanovačka 52 011 2610340
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR KLJAJIĆ Savremeni zubni implant je titanijumski šraf koji se uvrće u kost vilice i srasta sa njom, a služi kao zamena za koren izgubljenog ili nedostajućeg zuba.
Zubni implanti su idealna opcija za pacijente sa dobrom oralnom higijenom kod kojih je došlo do gubitka zuba usled parodontopatije, neuspešnog lečenja zuba, traume ili bilo kog drugog razloga.
stomatoloska-ordinacija-vasic-implantologija

Stomatološka ordinacija Vasić

Beograd, Zemun, Prvomajska 8 011 2613546 |
062 477222 |
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA VASIĆ Stomatološka ordinacija Vasić je savremena ordinacija sa iskustvom preko 20 godina.
Na sadašnjoj lokaciji u Zemunu, stoji Vam na raspolaganju već 10 godina.
Ordinacija pruža sve vrste stomatoloških usluga.
Usluge - estetska stomatologija, beljenje zuba, protetika, lečenje zuba, dečija i preventivna stomatologija, oralna hirurgija, implantologija, uklanjanje kamenca.
stomatoloska-ordinacija-dr-dabbas-implantologija

Stomatoloska ordinacija Dr Dabbas

Beograd, Zemun, Dragana Rakića 53 063 218398 |
065 2130899 |
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DABBAS Implantat je titanijumski veštački zubni koren koji se postavlja i integriše u vašoj viličnoj kosti i formira snažnu vezu putem osteointegracuje ( srastanje).
On predstavlja čvrst i trajni temelj za protetsku nadoknadu (krunicu).
stomatoloska-ordinacija-vilena-greda-implantologija
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA VILENA GREDA Zubni implanti su titanijumski zavrtanji koji predstavlja zamenu za izgubljeni koren zuba.
U narednom periodu integrišu se sa koštanom strukturom i predstavljaju osnov za dalje protetske radove (krunice, mostove, proteze…).
stomatoloska-ordinacija-dentessa-implantologija

Stomatološka ordinacija Dentessa

Beograd, Zemun, Dobrovoljačka 1 065 2323426
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTESSA Ugradnja zubnog implanta se vrši kao zamena za nedostajući ili izgubljeni zub.
Zubni implant se sastoji od titanijumskog šrafa koji se postavlja umesto korena nedostajućeg zuba i predstavlja trajno i idealno rešenje za gubitak zuba zbog svoje strukturne i funkcionalne povezanosti sa kosti vilice.
stomatoloska-ordinacija-dental-corner-implantologija

Stomatološka ordinacija Dental Corner

Beograd, Zemun, Bulevar Nikole Tesle 2/2 011 6673491 |
063 8016150 |
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL CORNER Ugradnja implantata.
stomatoloska-ordinacija-tosic-implantologija

Stomatološka ordinacija Tošić

Beograd, Zemun, Gornjogradska 11 011 2195469 |
063 8779133 |
IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA TOŠIĆ Zubni implanti su titanijumski zavrtanji koji predstavlja zamenu za izgubljeni koren zuba.
U narednom periodu integrišu se sa koštanom strukturom i predstavljaju osnov za dalje protetske radove (krunice, mostove, proteze…).
LOKACIJE
Implantologija-2
Implantologija je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom zubnih implanata. Uobičajen naziv za stomatologa ili oralnog hirurga, koji se bavi zubnim implantima je implantolog. Zubni implant je strano telo koje se ugrađuje u vilicu i nakon određenog vremena stvara čvrstu vezu sa kosti. Na implant se zatim postavlja krunica ili može da služi kao nosač mosta ili pak kao sidrište proteze. Ove protetske nadoknade izrađuje zubni tehničar. Zubni implant pruža nekoliko prednosti u odnosu na druge mogućnosti zamene zuba. Osim što izgledaju i funkcionišu poput prirodnog zuba, implanti zamjenjuju zube bez žrtvovanja susednih zuba. Naime, u slučaju zamene jednog zuba mostom, potrebno je izbrusiti susedne zube. Implant će pomoći u očuvanju alveolarnog grebena. Pošto je implant usađen u kost, on stimuliše okolnu kost i u tom slučaju ne dolazi do resorpcije kosti, koja se javlja nakon vađenja zuba. Moderni zubni implanti se prave od čistog titanijuma za razliku od ortopedije gde se koriste legure titanijuma. Poznato je da se titanijum ponaša neutralno i da ne uzrokuje nikakve alergijske reakcije (biokompatibilan materijal). Titanijum gradi sa kiseonikom zaštitni sloj i zato ga organizam dobro prihvata. To se naziva osteointegracija. Prednosti zamene jednog zuba implantom su ti što se zubi oko njega ne moraju brusiti, kao što je slučaj kod mosta. Zubno meso (periodoncijum) se nalazi u dobrom odnosu sa krunicom i vratom zuba pri čemu se stvaraju optimalni uslovi za održivost implantom. Zamena jednog zuba zubnim implantom je uvedena u klasifikaciju po Brinkmanu (Brinkmann) još 1973 god pod klasu I. Zatim je ta klasa prepravljena na konferenciji za implantologe 2002. Tada su uvedena i sledeća pravila: u gornjoj vilici se do četiri nedostajuća sekutića mogu zameniti sa četiri implanta. U donjoj vilici se pri četiri nedostajuća sekutića mogu ugraditi samo dva implanta. Za premolare ili molare se preporučuje zamena jednog zuba jednim implantom.
Back to Top