Kancelarijski nameštaj Beograd

Kancelarijski nameštaj Beograd
Svi mi u današnje vreme provodimo dosta vremena u našim kancelarijama. Opremite svoju kancelariju najboljim kancelarijskim nameštajem i olakšajte sebi vreme provedeno u njoj. Bilo da Vam treba nova kancelarijska fotelja ili radni sto, potražite je u nekom od salona u Beogradu. U Beogradskim salonima kancelarijskog nameštaja možete naći sve...
Od oramara za kancelarije do konferencijskog stola. Ako ipak ne možete da se odlučite ni za jedan koji Vam se nudi, Vi kontaktirajte proizvodjače kacelarijskog nameštaja i sami osmislite svoj radni prostor. Nemojte gubiti vreme obilazeći Beograd, već uz našu pomoć nadjite ko će da Vam izradi nameštaj za kancelariju po Vašim merama.
ktitor-kancelarijski-namestaj

Ktitor

Beograd, Zemun, Dobanovački put 58 011 3070700
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD KTITOR Kompanija Ktitor je jedna od vodećih na tržištu Srbije po obimu proizvodnje i prometu kancelarijskog nameštaja, projektovanju, konsaltingu i opremanju kancelarijskog prostora, kao i ekskluzivnom zastupanju evropskih proizvođača kancelarijskog nameštaja.
Osnivač i jedini vlasnik kompanije je Milija Milosavljević.
Tokom 26 godina poslovanja kompanija Ktitor je ostvarila dugoročnu saradnju sa više od 10.000 firmi u zemlji i inostranstvu i isprojektovala i opremila više od 2.000.000 m2 kancelarijskog prostora.
U ekskluzivnom prodajnom salonu nameštaja Ktitor svojim kupcima pruža bogat asortiman i najbolje ideje i rešenja za opremanje svakog poslovnog prostora.
namestaj-sb-alsan-kancelarijski-namestaj

Nameštaj SB Alsan

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 21 011 7541416 |
011 7543827 |
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD SB ALSAN Sb Alsan će Vam pomoći da opremite Vašu kancelariju ili poslovni prostor sa najkvalitetnijim kancelarijskim nameštajem.
namestaj-djeram-kancelarijski-namestaj

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD DJERAM Posebno iz ponude izdvajamo izradu nameštaja od punog drveta po meri, i to po našim modelima, ili čak po modelima koje Vi želite po slici.
Radimo i opremanja poslovnih prostora, kancelarija, restorana.
Mogućnost izrade nameštaja po nacrtu arhitetke.
kancelarijski-namestaj-anaks-kancelarijski-namestaj

Kancelarijski nameštaj ANAKS

Beograd, Vračar, Sinđelićeva 36 011 2439734 |
011 2437126 |
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD ANAKS ANAKS je firma specijalizovana za prodaju kancelarijskog nameštaja i opremanje poslovnih prostora.
Kao što i samo ime firme govori (ANAKS na starogrčkom jeziku znači najbolji, vodeći, vladar), trudimo se da našim kupcima pružimo najbolju uslugu, najbolji izbor i najbolji kvalitet.
Naš prodajni asortiman obuhvata nameštaj i stolice za poslovne namene poznatih svetskih proizvođača.Na domaćem tržištu prisutni smo od 1992.godine.
U tom periodu stekli smo dobru reputaciju, kako kod poslovnih partnera, tako i kod naših kupaca.
Najveće priznanje za višegodišnji rad su naši stalni kupci, koji nam s puno poverenja iznova poveravaju opremanje svojih radnih prostora. Naš cilj jeste stvaranje radnog ambijenta po meri čoveka, ambijenta koji objedinjuje dizajn, funkcionalnost, kvalitet, a iznad svega – ambijenta u kome čovek vraća svoj identitet.
namestaj-cane-kancelarijski-namestaj

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818 |
065 2320888 |
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Bilo da su u pitanju pultovi,garederoberi,radni stolovi,izradjujemo sve po Vašoj želji.Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
astra-office-kancelarijski-namestaj

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD ASTRA OFFICE Astra Office u svojoj ponudi nudi kvalitetan kancelarijski nameštaj po veoma povoljnim cenama.
proizvodnja-namestaja-happy-house-i-kancelarijski-namestaj
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ HAPPY HOUSE I Happy House izrađuje kancelarijski nameštaj po vašoj želji i meri.
salon-namestaja-linea-milanovic-kancelarijski-namestaj

Salon nameštaja Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 011 2442070
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Pisaći i radni stolovi iz naše ponude se izrađuju uglavnom od masiva i medijapan ploča vrhunskog kvaliteta, dizajnirani tako da zadovolje poslednje svetske trendove.
Dimenzije radnih stolova se prilagođavaju krajnjem korisniku, odnosno prostoru predvidjenom za postavljanje radnog stola.
Broj i raspored fioka, radnog stola je moguće definisati u našem prodajnom salonu prilikom poručivanja.
luke-enterijer-kancelarijski-namestaj

Luke Enterijer

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 54 011 4059755
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ LUKE ENTERIJER Luke Enterijer Vam pomaže da učinite Vaš poslovni prostor funkcionalnim, komfornim i prijatnim za Vas i Vaše saradnike.
Naš tim uklopiće detalje Vaše delatnosti u Vaš poslovni prostor i uz naš nameštaj, Vi i Vaši klijenti će znati da su na pravom mestu.
agacija-kancelarijski-namestaj

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974 |
011 3192600 |
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ AGACIJA Vaša kancelarija je, osim toga što predstavlja Vaš radni prostor, i reprezentativni prostor koji na pravi način predstavlja Vas i poslovanje Vaše firme.
Zato je neophodno da se taj prostor uredi tako da se Vaši klijenti i zaposleni u njemu osećaju prijatno.
Pored udobnosti, važan faktor pri uređenju poslovnog prostora je i funkcionalnost.
Primena pločastih materijala u uređenju Vašeg poslovnog prostora je neizbežna, a naš tim stručnjaka će od Vašeg prostora napraviti više od kancelarije.
medicinska-oprema-metalplast-and-kancelarijski-namestaj

Medicinska oprema Metalplast AND

Beograd, Lazarevac, Janka Stajčića 145e 011 8155704 |
064 2358388 |
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ METALPLAST AND Metalplast AND u svom asortimanu ima veliki izbor stolica za poslovne objekte, a za vas možemo izraditi i radne stolove.
drvoprof-plus-kancelarijski-namestaj

Drvoprof plus

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 499 011 2892902 |
064 8184018 |
KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ DRVOPROF PLUS
namestaj-arti-kancelarijski-namestaj

Nameštaj Arti

Beograd, Mirijevo, Jovanke Radaković 80b 011 3437560 |
011 3432661 |
cena: Cenovnik
KANCELARIJSKI NMAEŠTAJ ARTI NAMEŠTAJ Kancelarijski nameštaj vrhunskog dizajna, odličnog kvalliteta i povoljnih cena.
Kancelarijski nameštaj - Proizvodi/Usluge
Kancelarije su mesta na kojima svi provodimo dobar deo vremena, i baš zbog toga je potreban kvalitetan kancelarijski nameštaj koji će biti u isto vreme udoban i funkcionalan. Kancelarija je prostorija u kojoj veliki broj zaposlenih ljudi provodi najveći deo svoga dana. Osam sati dnevno, tokom cele radne nedelje. U tom slučaju kancelarija postaje druga kuća skoro svakom zaposlenom. Da bi zaposleni uspešno obavljali svoje radne zadatke, neophodno je da kancelarija bude opremljena kvalitetnim i korisnim nameštajem. Kancelarijski nameštaj igra bitnu ulogu u svakodnevnom poslovanju. Ukoliko se zaposleni oseća kao kod kuće, sigurno je da će i njegovi poslovni rezultati biti na nivou. Funkcionalan i praktičan nameštaj je imperativ za uredjenje kancelarije. Stolovi treba da budu jednostavnih linija, sa dosta fioka, a stolice obavezno udobne. Za sve one koji radnu inspiraciju pronalaze i u originalnom nameštaju, proizvodjači nameštaja već godinama osmišljavaju originalne modele u kojima ćete uživati. Razna istraživanja pokazala su da različita organizacija i uredjenje poslovnog prostora na drugačije načine utiče na osobe koje borave u njemu kao i rezultate njihovog rada. U dobro organizovanom okruženju sa estetski lepim i funkcionalnim nameštajem zaposleni će svakako imati veliku motivaciju u pružanju maksimuma u svom radu.
Back to Top