ORL i Tinitus centar

ORL i Tinitus centar
LOKACIJE

Orl ordinacije

ORL ORDINACIJA.
OŠTEĆENJE SLUHA, KONTROLA SLUHA KOD BEBA.
VRTOGLAVICE.
Centar je osnovan kao potreba da se pacijentu posveti vreme, pažnja i znanje za rešavanje njegovih problema iz oblasti otorinolaringologije, audiologije i otoneurologije.
Empatski odnos prema pacijentu, Centar sa najsavremenijom opremom i sa lekarima sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom podiže nivo zdravstvene usluge i kreira dobar medicinski ambijent usmeren na komfor, sigurnost i trajnost u lečenju.
Tim stručnjaka u Centru su vrhunski obučeni profesionalci, sa kontinuiranom medicinskom edukacijom kod nas i u svetu i sa najvišim etičkim kodeksom ponašanja.
Ekspertski tim stručnjaka iz ORL i Tinitus Centra sačinjavaju otohirurzi sa dugogodišnjim iskustvom u hirurškom lečenju nagluvosti i gluvoće (hirurška ugradnja titanijumskih proteza u srednje uvo, slušnog pojačivača- BAHA i najsofisticiranijih implanata – Kohlearni Implant), audiolozi sa kliničkim iskustvom u pravovremenoj i adekvatnoj dijagnostici oštećenja sluha, i defektolozi za uspešno habilitovanim i rehabilitovanim pacijentima sa slušnim oštećenjima.
Slušna pomagala koja se koriste su od renomiranih svetskih proizvođača slušnih aparata i nude optimum i konfor u slušanju.
Šta je tinitus?
Svako je barem jednom doživeo povremeno pištanje, šištanje ili zujanje u ušima.
Takvi šumovi u ušima su normalni.
Oni, po pravilu nestaju već posle nekoliko sekundi ili minuta.
Ponekad šuštanje u ušima traje satima ili danima, i tada je neophodno javiti se lekaru na pregled.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Vračar Mileševska 27
    +381 11 4087550;
Povezane kategorije:

Poruku prima: ORL i Tinitus centar

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top