Papirne kese Beograd

Papirne kese Beograd
Tražite papirne kese u Beogradu?
Proizvođači papirnih kesa iz Beograda predstavljeni su ovde.
Vrste papirnih kesa u ponudi, cene papirnih kesa, njihove dimenzije i ostale karakteristike pogledajte u prezentacijama proizvođača papirnih kesa.
Papirne kese su i ekološke i dekorativne.
Svaka roba spakovana u papirne kese izgleda primamljivo i preporučujemo Vam da koristite papirne kese ne samo za nošenje poklona nego i za pakovanje robe koju proizvodite ili prodajte.
Imate butik ili prodavnicu?
Spakujte prodatu robu u papirnu kesu i tako čuvate okolinu a i papirne kese su veoma izdržljive i lepo izgledaju.
Papirne kese se proizvode u više dimenzija i različite su čvrstoće u zavisnosti od kakvog su papira napravljene i od koliko slojeva papira se sastoje.
Zato detaljno pogledajte šta Vam nude ove firme i izaberite one proizvode koji najbolje zadovoljavaju Vaše potrebe.
mt-85-papirne-kese-i-ambalaza-papirne-kese
PAPIRNE KESE BEOGRAD MT 85 Kod nas možete naći natron i papirne kese u dimenzijama koje su Vam potrebne. Izuzetan kvalitet i pristupačne cene je ono čime se ponosimo.
vlaski-promet-papirne-kese

Vlaški promet

Novi Sad, Milutina Bojića 8 063 7779291
PROIZVODNJA PAPIRNIH KESA.
Papirne kese za pekare predstavljaju najjednostavnije i najbolje rešenje za pakovanje peciva, hrane i drugih prehrambenih proizvoda.
Uslužite vaše kupce koristeći najkvalitetnije papirne kese.
Pored svoje standardne primene u pekarama papirne kese se koriste u prodavnicama brze hrane, u marketima kao kese za prehrambene proizvode ali i za prodavnice zdrave hrane i apoteke.
Izaberite kese od najkvalitetnijeg papira po vašim potrebama.
Mi Vam nudimo: Glatke papirne kese od belog sc papira.
Braon natron papirne kese.
Bele natron papirne kese.
Papirne kese sa polietilenom koja ne propušta masnoću.
„L“ kese
d&b-best-pack-papirne-kese

D&B Best Pack

Novi Beograd, Nehruova 51 011 2166900 |
011 2165921 |
cena: Cenovnik
PAPIRNE KESE BEOGRAD D&B BEST PACK Nudimo Vam papirne kese sa štampom u boji za butike, poslovni marketing.
Veoma su visokog kvaliteta i možete ih naručiti u raznim bojama.
natura-trade-papirne-kese

Natura Trade

Loznica, Banjska bb 015 878366
cena: Cenovnik
PAPIRNE KESE BEOGRAD NATURA TRADE Poslednjih godina kompanija NATURA TRADE je proširila svoj asortiman proizvodnjom papirnih kesa.
Uz mnogo napora i ogromne investicije u nemačku tehnologiju kad je u pitanju proizvodnja papirnih kesa, postali smo jedan od lidera u regionu.
Ponosimo se činjenicom da je preko 80% proizvodnje NATURA TRADE namenjeno izvozu papirnih kesa u zemlje EU.
roloflex-papirne-kese

Roloflex

Gornji Milanovac, Rudničke vojske 10 063 607602
PROIZVODNJA PAPIRNIH KESA.
Papirne kese sa ručkom.
Štampani materijal.
Papirne kese za vino.
flora-papirne-kese

Flora

Zaječar, Naselje Višnjar bb 063 452882
PAPIRNE KESE.
Papirne kese proizvodimo od različitih vrsta papira (natron, beli natron, beli papir, šrenc, klobučasti) različitih gramatura u zavisnosti za koju se namenu kesa koristi.
Proizvodimo ih u raznim dimenzijama sa mogućnošću visokokvalitetne štampe vašeg logotipa ,flexo tehnikom, kako bi se stekao jedinstven vizuelni identitet.
Veliki asortiman dimenzija omogućava široku primenu papirnih kesa.
Ove papirne natron kese se koriste za pakovanje namirnica u pekarama, fast food objektima, ribarnicama, palačinkarnicama, trgovinskim prodavnicama, ugostiteljskim objektima, apotekama, poslastičarnicama i ostalim objektima gde postoji potreba za papirnom ambalažom.
m-24-papirne-kese

M-24

Kovačica, JNA 202 013 660990
PAPIRNE KESE.
NATRON KESE.
Izrađene od 40 gr rebrastog natron papira u prirodnoj boji natrona ili beloj boji.
Dimenzije papirnih kesa od 50 gr do 5 kg omogućuju vrlo široku primenu ovih kesa za pakovanje namirnica u pekarama, hamburgerijama, fast food objektima, ugostiteljskim objektima, prodavnicama zdrave hrane...
Postoji mogućnost uštampavanja znaka kupca u tri boje kako bi se stekao poseban vizuelni identitet.
PAPIRNE BELE KESE.
Izrađene su od belog kraft papira, različitih dimenzija.
Svoju sve širu primenu nalaze u apotekarskim objektima, u fitofarmaciji za sakupljanje lekovitog bilja, u konditorskim prodavnicama, poslastičarnicama i svuda gde postoji potreba za kvalitetnom ambalažom koja ispunjava visoke estetske standarde.
KESE SA POLIETILENOM.
Izrađene su od belog kraft papira koji je sa unutrašnje strane presvučen polietilenskom folijom.
Ove papirne kese se koriste za pakovanje namirnica u pečenjarama, roštiljdžinicama, ribarnicama, mesarama, pekarama i svugde gde postoji potreba za nepremočivom ambalažom koja zadržava trajnost i svežinu proizvoda.
FIŠEK KESE.
Fišek papirne kese ( trougao ) sa i bez stampe za pakovanje palacinki, girosa, pomfrita, pice...
Kese su napravljene od materijala koji ne propusta masnocu.
BUREK KESE.
Burek kesa, novo na trzistu je papirna kesa nepromocivog materijala.
Odlikuje je ekonomicno i funkcionalno pakovanje.
PAPIRNE KESE ZA KOKICE.
Papirne kese za kokice, raznih velicina sa stampom preko cele strane.
Napravljene su od belog ili braon papira.
PAPIRNE KESE ZA SENDVIČE.
Papirne kese za sendvice raznih velicina sa stampom.
Napravljene su od belog ili braon papira.
litopapir-papirne-kese

Litopapir

Čačak, Hajduk Veljkova 52 032 303941
PROIZVODNJA PAPIRNIH KESA.
Papirne kese sa ručkom (četvrtasto dno).
Papirne kese sa spoljnom ručkom.
Papirne kese sa unutrašnjom ručkom.
Papirne kese sa ručkom „u sendviču“.
Papirne kese bez ručki (četvrtasto ili ravno dno).
Papirne kese bez ručki sa četvrtastim dnom.
Papirne kese bez ručki sa ravnim dnom.
Omotni papir.
miltrade-papirne-kese

Miltrade

Novi Sad, Ložionička 10 021 6301522
PROIZVODNJA PAPIRNIH KESA.
Ova ambalaža namenjena je pre svega za proizvode u pekarskoj, mlinskoj, farmaceutskoj, mesnoj, prehrambenoj industriji, trgovinama i ugostiteljstvu.
NATRON KESE.
Izrađene od 40 gr rebrastog natron papira u prirodnoj boji natrona ili beloj boji.
Dimenzije kesa od 50 gr do 5 kg omogućuju vrlo široku primenu ovih kesa za pakovanje namirnica u pekarama, hamburgerijama, fast food objektima, ugostiteljskim objektima, prodavnicama zdrave hrane...
Postoji mogućnost uštampavanja znaka kupca u tri boje kako bi se stekao poseban vizuelni identitet.
PAPIRNE BELE KESE.
Izrađene su od belog kraft papira, različitih dimenzija.
Svoju sve širu primenu nalaze u apotekarskim objektima, u fitofarmaciji za sakupljanje lekovitog bilja, u konditorskim prodavnicama, poslastičarnicama i svuda gde postoji potreba za kvalitetnom ambalažom koja ispunjava visoke estetske standarde.
PAPIRNE KESE SA POLIETILENOM.
Izrađene su od belog kraft papira koji je sa unutrašnje strane presvučen polietilenskom folijom.
Ove kese se koriste za pakovanje namirnica u pečenjarama, roštiljdžinicama, ribarnicama, mesarama, pekarama i svugde gde postoji potreba za nepremočivom ambalažom koja zadržava trajnost i svežinu proizvoda.
PAPIRNE KESE ZA MARKETE - AMERIKANKE.
Prateći savremene trendove u oblasti ambalaže plasirali smo na tržište papirne kese izradjene od 60gr natron papira namenjene zbirnom pakovanju robe u trgovinama koje su do sada koristile PVC ambalažu.
Na ovim kesama postoji mogućnost štempe, a veoma komforne dimenzije preko 5kg zadovoljavaju potrebe i trgovaca i potrošača u najrazličitijim trgovinskim granama.
eko-pak-papirne-kese

Eko pak

Vladičin Han, Žitorađe bb 017 816338
PAPIRNE KESE.
Osnovna delatnost uključuje štampanje, proizvodnju papirnih kesa sa četvrtastim dnom ili bez njega, proizvodnju kesa od jednoslojnih, dvoslojnih, troslojnih ili višeslojnih materijala, papirnih fišeka, papira obloženog polietilenom, štampamog papira u rolni, jednoslojnih, dvoslojnih i troslojnih folija u rolni po dimenzijama koja je potrebna kupcu.
Proizvodi se ambalaža za kafu, brašno, šećer, slatkiše, kokice, hamburgere, pomfrit, sitne zrnaste i praškaste proizvode, i kese za hemijsku industriju.
Kese su veličina od 50gr do 5kg.
U proizvodnji se koristi ofsetni papir, beli bezdrvni papir, natron papir, beli natron papir, aluminijumska folija, PELD-granulat multipak papir (premazani), vodene i alkoholne boje i razne vrste lepkova.
Instalirana je kompletna tehnologija za proizvodnju: papirnih kesa sa faltom, kesa sa četvtastim dnom, kesa sa jastučnim dnom (sa ili bez falte) od materijala koji se mogu variti, kesa od papira koji je oslojen polietilenom sa četvrtastim dnom koje su sa svih strana zavarene.
Koriste se takođe i mašine za flexo štampu sa 4, 6 ili 8 boja, laminator sa dva ekstrudera za laminiranje raznih materijala, mašina za kaširanje dve ili više vrsta folija, mašina za sečenje papira u tabake, sekači za papir u rolni (sa širih rolni na uže rolne), mašina za pravljenje papirnih fišeka i mašina za pravljenje kesa otvorenih sa dve strane.
pinus-papirne-kese

Pinus

Beograd, Zemun, Oskara Davića 1 011 3756846
PROIZVODNJA PAPIRNIH KESA.
PAPIRNE KESE.
Papirne kese se uglavnom koriste za pakovanje hrane, odnosno hleba, peciva, hamburgera, proizvoda u prodavnicama zdrave hrane i sl.
Takođe, papirne kese mogu da se koriste u apotekama, gvožđarama… Izrađene su od braon ili belog natrona, raznih dimenzija, sa mogućnošću štampanja.
Papirne kese-2
Papirne kese služe od pakovanja hrane (kao ambalaža za hranu su najčešće upotrebljavane) do pakovanja ostalih roba, kao na primer robe iz butika kao butik kese, suvenira, krupnije i sitnije robe, napravljene su od takozanog natron papira. Papirne kese služe i za pakovanje hrane u pekarama, i uopšte peciva, sendviča, palačinki, hleba. Prednost u odnosu na plastične kese je ta što je papir pre svega prirodni materijal u kome hrana može da diše pa mnogo manje dolazi do stvaranja vlage. Ako je dobro upakovana, jedna jedina papirna kesa može da izdrži težinu koliko i četiri plastične kese. Obzirom da se zadnjih godina teži za izbacivanjem plastičnih kesa iz upotrebe, sve je veća potreba za papirnim kesama sa drškom ili običnih bez drške u svim granama privrede. Papirne kese mogu da se recikliraju jer veći deo nje može da se iskoristi u daljem toku prerade papira. Potpuno razgradiva kesa od papira doprineće očuvanju naše životne sredine.
Back to Top