Stomatološka ordinacija Dr Popović

Stomatološka ordinacija Dr Popović
LOKACIJE

Stomatološke ordinacije

Privatna stomatološka ordinacija “Dr Popović” osnovana je oktobra 1987.godine od strane dr Dragoslava Popovića, a od juna 2007.
registrovana je na sina osnivača, dr Nemanju Popovića, magistra na katedri za oralnu hirurgiju i tom prilikom je i renovirana i proširena tako da je kompletno opremljena sa tri stomatološke stolice.
U sklopu stomatološka ordinacija “Dr Popović” postoje tri odvojene kompletno opremljene ordinacije kao i čekaonica sa pultom za prijem i pomoćne prostorije, sve to na površini od 70m2.
Prostorije se nalaze u privatnoj porodičnoj kući.
Tokom dve i po decenije svog postojanja ordinacija je uspešno uslužila veliki broj pacijenata svih uzrasta i u svim poljima stomatološke delatnosti.
Od svog osnivanja pa do danas specijalizovala se kao ordinacija za sve članove porodice što postiže i uspešnom saradnjom sa eminentnim stručnjacima Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, tako da pruža usluge iz svih grana stomatologije.

Oralna hirurgija

ORALNA HIRURGIJA.
Osim svojih terapijskih ciljeva, ova grana ima i preventivne aspekte.
Bilo koja usluga da je indikovana iz ove oblasti, u našoj ordinaciji obraćamo posebnu pažnju da se ona izvede u optimalnim uslovima.
Implanti (Strauman, Nobel Bio Care, Biohorizon, ITI i dr), Hirurško vađenje zuba, Vađenje impaktiranih zuba, Incizije abscesa, Resekcije korena, Nivelacija grebena, Plastika sinusa, Frenektomije, Produženja kliničkih kruna

Estetska stomatologija

Estetska stomatologije bavi se lečenjem svih patoloških promena na tvrdim zubnim tkivima kao i njihovom nadoknadom.
Estetska stomatologija, kao najmlađa grana stomatologije, u tesnoj vezi sa svim drugim oblastima oralne nege, služi da dobrim planiranjem maksimalno ulepša svaki osmeh.
Keramički inlej, Zubni ispuni (plombe), Fluorizacija zuba, Beljenje zuba, Lepljenje cirkona na zub.

Zubna protetika

ZUBNA PROTETIKA.
Bilo da je razlog funkcionalne ili estetske prirode, uz saradnju sa najmodernijim laboratorijama, u mogućnosti smo da vam povratimo osmeh na lice po najvišim svetskim standardima protetske rehabilitacije.
Keramičke krunice i mostovi (bezmetalna keramika), Porculanske fasete (viniri), Metalkeramičke krunice i mostovi, Privremene krunice i mostovi, Nadogradnje (fiberglas, palador, zlato), Totalne proteze (akrilatne i sa metalnom bazom), Parcijalne skeletirane proteze (sa kukicama, atečmenima i na teleskop krunicama)
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Zvezdara Bregalnička 6
    +381 11 2422459; +381 63 443334;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija Dr Popović

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top