Stomatološka ordinacija DuoDental

Stomatološka ordinacija DuoDental
LOKACIJE

Stomatološke ordinacije

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Osnovana 1993., ordinacija DuoDental je svoje poslovanje počela kao porodična ordinacija u cilju pružanja vrhunskih usluga svakom pacijentu.
Tokom godina, investirajući u najsavremeniju tehnologiju i stručne kadrove, proširila je svoje poslovanje sa svrhom najkompletnije usluge u oblasti zdravstvene zaštite.
Kombinacija porodične tradicije, koja svoje znanje pokazuje u praksi, sa savremenim instrumentima i stručnim partnerima, obezbeđuje svojim pacijentima zdrav osmeh koji svojom lepotom pokazuje predan rad u oblasti oralne zaštite.

Zubna protetika

ZUBNA PROTETIKA.
Mogućnost rekonstrukcije zubnog niza u cilju postizanja pravilnog zagrižaja i normalne funkcije žvakanja pruža grana stomatološke protetike.
Izrada različitih zubnih mobilnih i fiksnih nadoknada kao što su fasete, krunice, mostovi i proteze, omogućiće da povratite fizionomiju Vašeg lica baš onako kako biste želeli, promenom boje, oblika i položaja zuba a pre svega nadoknadom izgubljenih zuba .
Time ćemo zajedničkim trudom uspostaviti harmoniju Vašeg osmeha i zadovoljiti kako estetske tako i funkcionalne kriterijume.

Oralna hirurgija

ORALNA HIRURGIJA U BEOGRADU.
Genetske i stečene deformacije zuba , mekih i tvrdih tkiva usne duplje ostavljaju našim pacijentima komplikacije koje se ne mogu rešiti konzervativnim putem.
iz ovog razloga u različitim slučajevima, zahteva se praktikovanje oralne hirurgije.
Hirurške procese praktikuju naši lekari i u slučajevima terminalno obolelih, kao i zaostalih zuba.
Ovde naša praksa nudi bezbolno vađenje umnjaka i ostalih impaktiranih zuba zahvaćenih brojnim komplikacijama.
Rešavanje akutnih i hroničnih upalnih procesa takođe jeste deo lečenja naših pacijenata oralnom hirugijom, savršeno preciznom i stručnom granom stomatologije
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića 70a
    +381 11 2322997; +381 11 2322998;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija DuoDental

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top