Stomatološka ordinacija Futura Dent

Stomatološka ordinacija Futura Dent
LOKACIJE

Stomatološke ordinacije

Savremena stomatološka ordinacija “Futura Dent” u Beogradu, koncipirana po evropskim kriterijumima i standardima pruža sve vrste stomatoloških usluga.
Raspolažemo najsavremenijom dijagnostičko-terapijskom stomatološkom opremom.
U radu koristimo lekove, materijale i preparate najpoznatijih svetskih proizvođača.
Pružamo kvalitetne stomatološke usluge iz domena implantologije, paradontologije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, protetike, dečje stomatologije, ortodoncije.
Uz modernu dijagnostiku dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.
Konzervativna stomatologija predstavlja granu stomatologije koja obuhvata popravku i apsolutnu restauraciju zuba, dovodeći ih, po pitanju morfologije, funkcije i estetike, u prvobitno stanje.
U toj svrsi koristimo najsavremenije materijale i metode.
Endodontska terapija se odnosi na tretman unutrašnjosti zuba tj kanalnog sistema korena zuba, u kome je smeštena zubna pulpa.
Nakon medikamentozno mehaničke obrade kanala, sledi njegovo punjenje specijalnim pastama.
Na taj način se otklanja mogućnost ponovnog naseljavanja bakterija unutar zuba i ponovnog javljanja zapaljenske reakcije, sa svim posledicama (bol, otok).
Sve intervencije se obavljaju u lokalnoj anesteziji, bezbolno i komforno.

Estetska stomatologija

ESTETSKA STOMATOLOGIJA U BEOGRADU.
U svrhu poboljšanja estetike, primenjujemo najsavremenije tehnike beljenja zuba, kao što je lasersko beljenje zuba.
Ova tehnika podrazumeva uklanjanje braonkastih i žućkastih prebojenosti sa zuba uz pomoć lasera i specijalnog gela.
Ordinacijsko beljenje zuba je u svetu, a i kod nas, sve popularnije.
To je brz i siguran način za dobijanje atraktivnog, lepog i belog osmeha. Mnogi su razlozi zbog kojih zubi gube svoju prirodnu belu boju, od kojih treba spomenuti konzumiranje kafe, čajeva, cigareta, ali i starenje genetske predispozicije i dr Kod većih gubitaka prirodne boje zuba, umesto beljenja zuba preporučuje se ugradnja faseta i keramičkih krunica.

Zubna protetika

ZUBNA PROTETIKA u Beogradu.
Protetika je deo stomatologije koji se bavi nadoknadom izgubljenih zuba i tkiva i uspostavljanjem pravilne funkcije orofacijalnog sistema, uz zadovoljenje estetskog aspekta terapije i želja pacijenata.
U toj svrsi radimo fiksnu protetiku (keramičke i metalo keramičke krunice i mostove i fasete) i mobilnu protetiku (akrilatne i skeletirane totalne i parcijalne proteze).

Implantologija

IMPLANTOLOGIJA Implantologija je deo stomatologije koji se bavi ugradnjom dentalnih implanata, radi nadoknade izgubljenih zuba, uspostavljanja funkcije govora i žvakanja i poboljšanja estetike.
Dentalni implanti predstavljaju strani materijal u vidu titanijumskih šrafova, koji predstavljaju zamenu za koren zuba i postavljaju se u viličnu kost.
Nakon ugradnje, implant stvara čvrstu vezu sa kosti, na njega se postavlja suprastruktura i kao takav može služiti kao nosač solo krune, mosta ili sidrište proteze.
Indikacije za implante su nedostatak jednog ili više zuba u jednoj ili obe vilice.
Implant se smatra uspešnim ako u ustima pacijenta opstane petnaest do dvadeset godina.

Parodontologija

PARODONTOLOGIJA Konzervativna stomatologija predstavlja granu stomatologije koja obuhvata popravku i apsolutnu restauraciju zuba, dovodeći ih, po pitanju morfologije, funkcije i estetike, u prvobitno stanje.
U toj svrsi koristimo najsavremenije materijale i metode.
Endodontska terapija se odnosi na tretman unutrašnjosti zuba to jest kanalnog sistema korena zuba, u kome je smeštena zubna pulpa.
Nakon medikamentozno- mehaničke obrade kanala, sledi njegovo punjenje specijalnim pastama.
Na taj način se otklanja mogućnost ponovnog naseljavanja bakterija unutar zuba i ponovnog javljanja zapaljenske reakcije, sa svim posledicama (bol, otok...).
Sve intervencije se obavljaju u lokalnoj anesteziji, bezbolno i komforno.

Ortodoncija

ORTODONCIJA Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi korigovanjem nepravilnog položaja zuba i do određenog uzrasta, nepravilnosti položaja vilica.
U periodu mešovite denticije to se postiže mobilnim aparatima, a u periodu stalne fiksnim aparatima.
Fiksna ortodontska terapija se sprovodi bravicama koje se lepe na zube (metalne, keramičke) i može ih ukloniti samo ortodont.
Mobilna terapija omogućava pacijentu da sam skida i stavlja ortodontski aparat i sprovodi se kod dece.
Mobilna terapija može da se koristi i kod odraslih pomoću providnih folija za ispravljanje blagih nepravilnosti položaja zuba.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Slavija Nemanjina 40
    +381 11 3650052; +381 63 263627;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija Futura Dent

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top