Stomatološka ordinacija London dent

Stomatološka ordinacija London dent
LOKACIJE

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija Beograd.
Bele plombe, Beljenje zuba, Uklanjanje zubnog kamenca, Viniri (fasete), Inleji, Onleji.
Beljenje zuba jezuzetno popularan tretman vraćanja sjaja Vašem osmehu, profesionalno izbeljivanje zuba je siguran, brz i efikasan postupak, koji ne oštećuje i ne slabi zube.
Rezultat je uvek pozitivan, i individualan, jer zavisi od životnih navika, gustine i poroznosti zubnog tkiva.
Postoji više načina beljenja zuba i to su: Beljenje u ordinaciji, gde se uz pomoc profesionalnog seta za beljenje, rezultati postižu u roku od dva sata.
Kućna varijanta beljenja, teče u nekoliko faza.
Prva faza podrazumeva izradu splintova (folija) na osnovu prethodno uzetih otisaka gornje i donje vilice.
Splintovi su individualni i odgovaraju samo Vama, napravljeni od izuzetno mekane plastike.
Potom, svako vece u trajanju od 7 do 10 dana, aplikujete u splintove specijalni gel za beljenje, koji ste dobili od stomatologa, i unosite splintove u usta čime obezbedjujete ravnomerno rasporedjivanje gela oko zuba.
Kombinacija ova dva, prethodno navedena, načina.
Beljenje zuba se radi pre postavljanja belih plombi, vinira, krunica, mostova, jer se porcelan i ostali restaurativni materijali ne bele.
Viniri zubima daju zdrav i prirodan izgled, i zbog toga su veoma interesantni kako pacijentima, tako i stomatolozima, pri rešavanju estetskih problema na prednjim zubima.
Vinir je veoma tanka pločica od porcelana koja zahteva minimalnu preparaciju zuba, i koja je specijalnim lepkom zalepljena za površinu zuba.
Često se koriste da zatvore male prostore izmedju zuba, zatim ako jedan zub svojim položajem narušava izgled zubnog niza, viniri mogu biti metod izbora za vraćanja tog zuba u niz, prekrivaju prebojene zube, pukotine, mogu biti rešenje za abradirane zube i druge situacije.

Stomatološke ordinacije

Stomatološka ordinacija u Beogradu je otvorena 2003.
godine.
London Dent u stručnom i organizacionom pogledu, modernom opremom i savremenim materijalima i tehnikama rada ispunjava visoko postavljenje standarde savremene stomatološke prakse.
Pristup svakom pacijentu je potpuno individualan, jer je naš prioritet da Vama, našim pacijentima, obezbedimo najbolje moguće rešenje problema, osluškujući vaše želje i potrebe. Želimo da se osećate sigurno i samopouzdano, pre, tokom i posle tretmana, i da Vaše iskustvo bude maksimalno ugodno u opuštenoj i prijatnoj atmosferi naše ordinacije.
Ordinacija je namenjena tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja.
Hitni slučajevi su prioritet i uvek će biti sanirani u najkraćem mogućem roku.
Prelep osmeh koji ste oduvek želeli, je naš cilj!
Vlasnik i osnivač je Dr Mihailo Jokić specijalista ortodoncije, diplomirao i specijalizirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Ordinacija pruža usluge iz svih grana stomatologije i stoga ima veoma uspešnu, dugogodišnju saradnju sa renomiranim stručnjacima, specijalistima, u svojoj oblasti.
Zajedno smo tim, koji će shodno vašim individualnim potrebama, ličnim željama i realnim mogućnostima, kreirati najbolje moguće rešenje.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Vračar Kralja Milana 22
    +381 64 2448004;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija London dent

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top