Stomatološka ordinacija Omnident Stomatologija

Stomatološka ordinacija Omnident Stomatologija
LOKACIJE

Stomatološke ordinacije

Stomatološka ordinacija OMNIDENT STOMATOLOGIJA u Beogradu je deo porodične stomatološke tradicije duge više od tri decenije, ali i simbol moderne i kvalitetne stomatologije.
Osnovali su je dr Gordana i dr Dražen Burgermajster.
Danas se naš rad zasniva na timskom radu stomatologa i lekara različitih specijalnosti, pod vođstvom dr Nikice Burgermajster specijaliste oralne hirurgije.
Posedujemo dve ordinacije sa najsavremenijom opremom za rad i savremeno opremljen rendgen kabinet za digitalno snimanje zuba i vilica, tako da imamo mogućnosti da pružimo sve vrste stomatoloških usluga, pa čak i one najzahtevnije.
Iako smo ponosni na ordinaciju i opremu koju posedujemo, naš glavni adut u radu je znanje i iskustvo zaposlenih koji prate svetske trendove iz svih oblasti stomatologije i kontinuirano se usavršavaju u zemlji i inostranstvu.
Individualni pristup svakom pacijentu uz pomoć najsavremenijih dijagnostičkih i terapijskih tehnologija dovodi nas do postizanja najboljih rezultata lečenja i ostvarenja našeg glavnog cilja - zdravlja i lepog osmeha naših pacijenata.
Cenimo Vaše vreme i trudimo se da se sve usluge završavaju u najkraćem vremenskom periodu, a da pružene usluge budu na najvišem nivou i po svetskim standardima.
Naše stručno i ljubazno osoblje će učiniti da stomatološke usluge budu potpuno bezbolne, a kvalitet usluga potvrđuje veliki broj naših stalnih pacijenta kojih je iz dana u dan sve više.
Ugodan i funkcionalan ambijent u samom centru grada učiniće da budete opušteni i da se prijatno osećate.
Želimo da Vam se zahvalimo što ste sve ove godine bili uz nas i pomogli da budemo ovo što smo danas.
Kao i u proteklom periodu i u budućnosti ćemo se truditi da implementiramo novine u naš rad i opravdamo Vaše dugogodišnje poverenje.

Zubna protetika

ZUBNA PROTETIKA U BEOGRADU.
Stomatološka protetika je oblast stomatologije koja se bavi rekonstrukcijom oštećenih zuba, nadoknadom izgubljenih zuba ili grupe zuba. Stručno smo osposobljeni da Vam pružimo sve vrste protetskih zubnih nadoknada, po svetskim standardima ,uz pomoć najsavremenije stomatološke opreme i tehnologija, koristeći najkvalitetnije materijale svetskih renomiranih proizvođača.
Sve vrse fiksnih protetskih nadoknada izrađujemo najnovijom kompjuterskom CAD-CAM tehnologijom i uz pomoć kompjuterski vođenog lasera.
Vršimo ugradnju zubnih implantata i izradu svih vrsta fiksnih i mobilnih protetskih nadoknada na implantatima.
Protetske nadoknade mogu biti: FIKSNE cementiraju se na zube nosače ili zubne implante i trajno ostaju fiksirani.
Fiksne nadoknade su krunice i mostovi koji se mogu izraditi na zubima,implantima ili kombinacijom zuba nosača i zubnih implantata.
Takođe u fiksne nadoknade spadaju keramičke ljuspice (fasete) i keramički inleji (keramičke plombe koje se izrađuju u laboratoriji a nakon toga cementiraju na zub.).
MOBILNE - nadoknade koje se uklanjaju iz usta i ponovo vraćaju.
To su totalne, parcijalne, skeletirane proteze i proteze koje se učvršćuju na zubnim implantima.
USLOVNO MOBILNE HIBRIDNE.
Specijalno dizajnirane proteze na zubnim implantatima,izrađuju se u slučajevima totalne bezubosti, kada nema mogućnosti za izradu fiksnog protetskog rada.Ove protetske nadoknade se fiksiraju za zubne implante a stomatolog ih uklanja iz usta svekih šest meseci radi njihovog održavanja.

Estetska stomatologija

ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD.
Lep izgled postao je imperativ modernog čoveka.
Zubi i lep osmeh svakako su jedna od najvažnijih komponenti ukupnog estetskog utiska. Cilj savremene estetske stomatologije,pored očuvanja zdravlja usta i zuba,je očuvati estetiku ili je uspostaviti ako je nema.
Estetska stomatologija ujedinjuje sve stomatološke grane u cilju očuvanja ili uspostavljanja estetike.
Vrhunske rezultate iz oblasti estetske stomatologije je moguće ostvariti samo kombinacijom najkvalitetnijih stomatoloških materijala poslednje generacije,savremene stomatološke opreme i visoke stručne osposobljenosti.
U mogućnosti smo da Vam ponudimo: Glas keramiku-najnovija tehnologija kompjuterski izrađenih krunica od staklo keramike.
Bezmetalne keramičke krunice izrađene na podlozi od cirkonijum oksida kompjuterskom CAD –CAM tehnologijom.
Keramičke fasete.
Estetske kompozitne ispune na bočnim zubima (sada su postali standard).
Direktne kompozitne restauracije na prednjim zubima.
Izradu bezmetalnih keramičkih kruna na implantima sa individualnim suprastrukturama.

Oralna hirurgija

ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Oralna hirurgija je specijalistička stomatološka oblast koja se bavi dijagnostikom i terapijom mnogih oboljenja i stanja u usnoj duplji.
Oralnohiruškim zahvatima se pristupa u cilju lečenja odredjenih oboljenja i stanja u usnoj duplji, kao što su : hiruško vadjenje zuba ili zubnih korenova, lečenje viličnih cista, lečenje periapikalnih lezija, lečenje infekcija zubnog porekla, lečenje paradontopatije preimplantološka i preprotetska priprema.
Oralno hiruški zahvati se sprovode u lokalnoj anesteziji.
Cilj koji se očekuje je uklanjanje uzroka infekcije i bola, poboljšanje funkcije žvakanja, poboljšanje uslova za pravilno postavljanje implantata i odgovarajuće protetske nadoknade.
Alternativne metode (ukoliko su moguće) Ortodontska terapija, endodoncija, preventivne stomatološke metode,drugi načini protetske rehabilitacije.
Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i savete u vezi oralnohirurškog lečenja.
Oralnohirurške zahvate u OMNIDENT STOMATOLOGIJI vrši dr Nikica Burgermajster- specijalista oralne hirurgije.

Snimanje zuba

SNIMANJE ZUBA U BEOGRADU.
Opremljeni smo najsavremenijom digitalnom opremom za snimanje zuba i vilica koja omogućava dijagnostiku vrhunskog kveliteta za svega nekoliko minuta.
U mogućnosti smo da izvršimo digitalna snimanja pojedinačnih zuba kao i digitalni ortopan u HD i Ultra HD rezoluciji.
Najnovija digitalna tehnologija nam omogućava snimanje zuba sa 4-7 puta manjom količinom zračenja u odnosu na konvencioalne metode snimanja a snimci su neuporedivo veće dijagnostičke vrednosti.
Snimanja u nasoj ordinaciji vrše viši radiološki tehničari koji su dodatno obučeni za ove vrste snimanja i poseduju licence za rad u ovoj oblasti , kontrolu njihovog rada obavljaju stomatolozi sa licencama za rad i kontrolu izvora jonizujućeg zračenja.
Pored visoko kvalitetne opreme koju koristimo postavljamo i visoke standarde u radu i bezbednosti zdravlja pacijenata.
U našoj ordinaciji su i pacijenti i osoblje potpuno zaštićeni u skladu sa visokim standardima koji se primenjuju u EU.
Posedujemo licencu za obavljanje snimanja zuba izdatu od agencije za zaštitu od jonizujućeg zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije.
DIGITALNI ORTOPAN.
Jedna od najzastupljenijih metoda u stomatološkoj rendgen dijagnostici.
Predstavlja panoramsko oslikavanje svih zuba,gornje i donje vilice,temporomandibularnih (viličnih) zglobova i maksilarnih sinusa.Koristi se kao rendgen dijagnostička metoda u svim oblastima stomatologije.
Ova metoda uz pomoć najsavremenije opreme koja se koristi u našem centru,proizvedene 2015 god.daje snimke visokog kvaliteta u HD i Ultra HD rezoluciji.Nakon štampanja na (film), specijalnu medicinsku foliju ,snimanje na digitalne medije ili slanjem preko interneta ne gubi na kvalitetu slike.
Stomatologu daje mogućnost dodatnih analiza,pomoću specijalnih softvera, lako se uvećavaju bez gubitka na kvalitetu tako da su i najsitniji detalji lako uočljivi što smanjuje potrebu za dodatnim snimanjima.
Ova metoda je potpuno bezbedna za pacijente svih starosnih doba a količina zračenja prilikom snimanja je minorna (i do 70 % manja od analognog snimanja).
Kod snimanja dece koristimo specijalne programe sa umanjenjem zračnog polja kod kojih je potrebna količina zračenja i do 60% manja nego kod odraslih pacijenata.
DIGITALNI SKANOGRAM.
Skanogram ili segmentni ortopan omogućava snimanje segmenata vilica (levog,desnog,frontalnog ili temporomandibularnih (viličnih) zglobova).
Metoda se radi na aparatu za snimanje digitalnog ortopana.
Prilikom ove vrste snimanja potrebno je zračenje i do 75% manje nego kod digitalnog ortopana.
Koristi se kada stomatologu nije potreban uvid u sve zube i anatomske strukture,može da zameni nekoliko snimanja pojedinačnih zuba a da se pritom dobije visok kvalitet snimka.
Snimci kod ove metode radiografisanja kao i kod svih ostalih u našem centru se mogu dodatno analizirati na računaru, štampati na (film) specijalne medicinske folije kao i prenositi na digitalne medije i slati putem interneta.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Savski venac Kraljice Natalije 36
    +381 11 3626077; +381 11 3620612; +381 63 8024005;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija Omnident Stomatologija

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top