Stomatološka ordinacija Vaš zubar

Stomatološka ordinacija Vaš zubar
LOKACIJE

Stomatološke ordinacije

Stomatološka ordinacija Beograd.
Vaša poseta stomatologu može biti potpuno bezbolna.
Anestezije zadnje generacije garantuju bezbolnost zahvata.
Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom zasigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe.
Garantujemo najviši standard i povoljne cene.
Naša stomatološka ordinacija Vam nudi celi niz usluga (implantologija i hirurgija, protetika, bezmetalna keramika, metalna keramika, silikonske proteze, vizil, estetske plombe, beljenje zuba, lečenje zuba, popravka zuba) - od besplatnog prvog pregleda i konsultacija sa stomatologom pa do složenih implantoloških zahvata.
Ažurnost, efikasnost, kvalitet i poslovnost su neophodnost u današnje vreme, tako da i zdravlje, funckionalnost i lepota Vašeg osmeha i Vaših zuba su imperativ za rad u našoj ordinaciji!
Uverite se!

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija Beograd.
Estetske plombe.
Postavljanje plombi je jedan od najčešćih stomatoloških tretmana.
Plombe se koriste za popravljanje šupljina u zubima nastalih zbog karijesa ili propadanja zuba kao i kod restauracije oštećenih ili napuklih zuba.
Zubi koji su se zbog vremena ili istrošili ili oštetili takođe se mogu popraviti postavljanjem plombi.
Estetske plombe (ispune) – inlej, onlej, keramičke.
Beljenje zuba.
U današnje vreme ljudi postaju sve svesniji značaja beline svojih zuba.
Takvi zubi nisu samo znak dobrog zdravlja već i simbol prosperiteta.
Na žalost, uobičajena žalba pacijenata odnosi se na potamnele zube, a izbeljivanje zubi danas je postala vrlo uobičajena praksa kojom uspešno vraćamo izgubljenu belinu.
Primenom savremene tehnologije moguće je postići beljenje zuba i za nekoliko nijansi, u zavisnosti od stanja zuba naših pacijenata i prema njihovim zeljama.
Praktikujemo izbeljivanje primenom sistema ZOOM, dokazano najefikasnije metode, koja se dugi niz godina primenjuje u SAD.
Metodom ZOOM tehnologije, gde se primenjuje fotonski gel, postižu se 44% bolji rezultati nego primenom samo gela za belenje, a isto tako nema ni osetljivosti zuba na toplo i hladno koja zaostaje nakon primene drugih načina belenja zuba.

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija Beograd.
U oblasti oralne hirurgije sa velikim uspehom obavićemo sve intervencije u predelu usne duplje (ne izrasli umnjaci, zaostali koreni zuba, lečenje viličnih cisti itd.).
Veliki broj zadovoljnih pacijenata je naša najbolja preporuka.
Implantologija.
Implantant je nadoknada od titana (biokompatibilan materijal) koji se ugrađuje u vilicu kao zamena za koren izgubljenog zuba.
Implantatima se rešava nedostatak jednog ili više zuba, pri čemu implantat služi kao nosač za protetske nadoknade.

Zubna protetika

Zubna protetika.
Stomatološka protetika je grana stomatologije kojom nadomeštamo izgubljene zube, estetski korigujemo postojeće (veliki defekti zuba, nejednaki zubi).
Ukratko, poboljšavamo funkciju i estetski izgled zuba, a samim tim poboljšavamo kvalitet Vašeg života, ne misleći pri tome samo na lepotu, nego i zdravlje.
Bezmetalna keramika.
Bezmetalna keramika umnogome prednjači u odnosu na metalokeramičke nadoknade.
Te prednosti se ogledaju u: brzini izrade, savršenom estetskom rezultatu, minimalnoj neprijatnosti pri izradi.
Metalna keramika danas predstavlja „zlatni standard“ s obzirom na sva bitna obeležja.
Osigurava vrlo visoku estetiku, čvrstoću i trajnost.
Krunica se izrađuje u dve faze u zubotehničkoj laboratoriji.
U prvoj fazi oblikuje se kostur budućeg rada u metalu, a zatim se u drugoj fazi na pripremljeni metalni kostur peče keramika.
Metal koji služi kao podloga keramici može biti specijalna zlatno-platinasta legura, krom-kobalt-molibden legura, plemeniti čelik i čisti titan.
Silikonske proteze.
Novina u izradi proteza je Valplast (silikonska) proteza, napravljena od silikona, što zadovoljava estetske kriterijume, a period privikavanja na nju je znatno kraći od klasičnih proteza.
Vizil.
Vizil proteza - tip parcijalne proteze, sa metalnom konstrukcijom, maksimalno redukovanom, tako da je privikavanje na ovu vrstu nadoknade uspešno i brzo.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Mirijevo Samjuela Beketa 5a
    +381 11 3436259; +381 65 2255521;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija Vaš zubar

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top