Agencija Royal Care

Registruj se
Prijavi se
Agencija Royal Care
LOKACIJE

Agencije za čuvanje dece

Usluge koje nudimo su prilagođene potrebama svih roditelja, pa ćete, sasvim sigurno pronaći opciju (opcije) koja najviše odgovara Vama, Vašoj porodici, i naravno Vašem detetu ili deci.
Možete nam se obratiti ukoliko imate tek rođenu bebu, ukoliko želite da se dadilja kreativno bavi Vašim detetom,da ga edukuje, pomogne u školskim obavezama .
Naše dadilje govore mnoge svetske jezike, pa mogu pomoći i edukovati Vaše dete.
Tu smo i da Vam pomognemo u dnevnim,lakšim kućnim poslovima ukoliko za istim imate potrebu.

Patronažna služba

Agencija “Royal Care” je u službi Vaše porodice od prvog dana.
Naša patronažna služba Vam je non stop na raspolaganju, naši stručnjaci brinu o zdravlju porodilja, odojčadi i beba.
Od momenta kada se porodilja vrati u svoj dom sa bebom mi smo tu da Vam pružimo pomoć i prave savete: pravilna nega novorođenčeta, zbrinjavanje pupčanika, kupanje i masaža bebe, pravilna tehnika dojenja, kontrola stanja bradavica majke, kako se "boriti" protiv grčeva, rana stimulacija razvoja bebe, način podizanja i nošenja bebe, saveti o pravilnoj ishrani majke i odojčeta.
Agencija “Royal Care” je tu da Vam svojim stručnim savetima prve mesece sa vašom bebom rastereti svake brige i ispuni uživanjem.

Kućna nega starih lica

Usluge koje nudimo su prilagođene potrebama svih starih i bolesnih lica, bilo da se radi o negovanju pokretnih, polupokretnih ili nepokretnih lica.
Tako, da ćete sasvim sigurno pronaći opciju koja najviše odgovara vama, vašoj porodici i vama dragoj osobi kojoj je potrebna pomoć.
Vaše je samo da dođete kod nas, da se dogovorimo da li želite negu medicinske sestre, negovateljice, bolničarke ili geranto domaćice, kao i da dostavite na uvid prateću lekarsku dokumentaciju, kako bi se ispoštovali lekarski saveti, adekvatno propisana terapija, kao i nutricionisticki predlog ishrane.
Radno vreme negovateljica ili geranto domaćica prilagodiće se vašim potrebama!
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Vračar Mišarska 9
    +381 11 3447529; +381 69 1455464;
Back to Top