Agencije za čuvanje dece Beograd

Registruj se
Prijavi se
Agencije za čuvanje dece Beograd
Treba Vam bebi siterka u Beogradu?
Ovaj važana zadatak nije za bilo koga.
Obratite se agencijama za čuvanje dece u Beogradu koje će Vam obezbediti adekvatnu bebi siterku za vašeg mališana.
Dok obavljate poslovne obaveze vaše dete će biti u sigurnim rukama.
Mnoge agencije za čuvanje dece u Beogradu nude i video nadzor kako biste uvek mogli da vidite šta vaše dete radi dok ste vi na poslu.
U Beogradu ima iskusnih bebi siterki i dadilja koje su školovane za rad sa decom, koje vole decu i koje će se sa Vašim mališanom odnositi sa pažnjom i ljubavlju.
Beogradske agencije za čuvanje dece ili bebi siting agencije, kako se još nazivaju, nude i usluge povermenog čuvanja dece, kada Vam je, na primer, potrebno da neko čuva Vaše dete uveče dok Vi idete u večernji izlazak.
I roditelji su zaslužili malo provoda, zato obratite se profesionalcima i budite opušteni dok je vaše dete sa puzdanom osobom od poverenja.
agencija-za-cuvanje-dece-kolibri-agencije-za-cuvanje-dece
Stalno čuvanje dece, podrazumeva da će naša dadilja čuvati vaše dete onoliko sati koliko je vama potrebno.
Povremeno čuvanje dece.
U slučaju da morate da odete na hitan sastanak, ili biste samo želeli da izađete na romatničnu večeru, a vašeg mališana nemate kome da poverite, ništa ne brinite.
Tu su naše dadilje!
Čuvanje dece na 18 jezika.
Došli ste u Beograd poslovno ili privatno a dete nemate kome da poverite na čuvanje jer ono ne govori srpski jezik.
Možda vam je važno i da ne zaboravi svoj maternji jezik.
Ne brinite, naše dadilje se odlično služe sa 18 stranih jezika.
Proverite i izaberite.
Čuvanje dece dok su bolesna.
Dete vam se razbolelo a vi morate da odete na posao.
Zvuči kao da treba da obavite “nemoguću misiju”.
Međutim, ako pozovete našu (i Vašu) agenciju mi ćemo u zavisnosti od vaših potreba, poslati dadilju pedijatra ili višu pedijatrijsku sestru.
Čuvanje dece sa smetnjama u razvoju.
Ako je potrebno da neko čuva vaše dete sa smetnjama u razvoju, tu su naše dadilje – defektolozi, logopedi, oligofrenolozi, surdolozi.
One su obučene da kroz igru sprovode stimulativne programe prilagođene karakteristikama dece sa smetnjama u razvoju.
VIP dadilje, ispunjavaju specifične zahteve u vezi sa čuvanjem dece, VIP klijenata.
agencija-za-cuvanje-dece-royal-care-agencije-za-cuvanje-dece

Agencija Royal Care

Beograd, Vračar, Mišarska 9 011 3447529 |
069 1455464 |
Usluge koje nudimo su prilagođene potrebama svih roditelja, pa ćete, sasvim sigurno pronaći opciju (opcije) koja najviše odgovara Vama, Vašoj porodici, i naravno Vašem detetu ili deci.
Možete nam se obratiti ukoliko imate tek rođenu bebu, ukoliko želite da se dadilja kreativno bavi Vašim detetom,da ga edukuje, pomogne u školskim obavezama .
Naše dadilje govore mnoge svetske jezike, pa mogu pomoći i edukovati Vaše dete.
Tu smo i da Vam pomognemo u dnevnim,lakšim kućnim poslovima ukoliko za istim imate potrebu.
agencija-mirna-kuca-agencije-za-cuvanje-dece

Agencija Mirna Kuća

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata br 8 011 3065492
Posredovanje u bebisitingu vodi Mirjana Lukić, diplomirani vaspitač i Montesori vaspitač.
Do sada je preko 600 porodica angažovalo bebisitera preko naše agencije.
Bebisiteri naše agencije imaju od 20 do 55 godina starosti, minimum SSS i iskustvo u radu sa decom kod drugih porodica sa uzrastom za koji radimo selekciju.
Imamo veliki broj pedagoških profila: pedijatrijskih sestara, defektologa, vaspitača, učitelja, psihologa, medicinskih sestara...
Jedan broj profila je prekvalifikovan i ima višegodišnje isksutvo u bebisitingu.
Na vaš zahtev za bebisiterom ponudićemo vam 5–6 selektovanih profila sa kojima ćete kroz razgovor doći do osobe kojoj biste poverili na čuvanje svoje dete.
agencija-gala-agencije-za-cuvanje-dece

Agencija Gala

Beograd, Palilula, Ruzveltova 45 061 2439393 |
060 6652488 |
Usluge koje Vam pružamo su raznovrsne, a cene povoljne.
Prlagođeni smo potrebama savremenog roditeljstva i zadovoljavamo svaki specifični zahtev Vaše porodice, pa ćete sasvim sigurno pronaći opciju (opcije) koja najviše odgovara Vama, vašem domaćinstvu i naravno vašem detetu.
Tu smo da Vam vratimo Vaše slobodno vreme.
Na razgovor ćemo Vam poslati nekoliko bebi-siterki istog profila, da bi Vi kao roditelj imali pravo izbora i da bi odabrali najkompetentniju osobu za čuvanje vašeg deteta ili dece.
Agencija vam garantuje pružanje najkvakitetnijih usluga kao i povoljne cene.
Izvršioci su svih profila, pouzdani i provereni, s kompletnom dokumentacijom.
Prednost angažovanja Agencije je u odabiru izvršioca kao i zamene.
bejbisiting-agencija-happymamma-agencije-za-cuvanje-dece

Bejbisiting agencija Happymamma

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 79/1 011 2424821 |
063 8797497 |
Pronalazimo najbolju osobu za pružanje brige o vašoj deci u skladu sa potrebama vaše porodice: dadilje, dadilje angažovane u prvim danima života deteta, zajedničke dadilje, bebisiterke, domaćice kuće.
Osobe koje pružaju brigu imaju veliku odgovornost da nadgledaju decu na zdrav i siguran način.
čuvanje dece uključuje sledeće: celodnevno čuvanje dece, povremeno čuvanje dece u posebnim ili hitnim slučajevima, noćno čuvanje dece, čuvanje dece vikendom i/ili tokom praznika, čuvanje dece pre i/ili posle škole.
Svi kandidati prolaze kompletan set provera kako bismo vam omogućili najbolji izbor osobe koja će se starati o vašoj deci i pružati vam podršku: detaljan intervju sa psihologom, provera referenci, set psiholoških testova i procena ličnosti, obuka prve pomoći, zdravstvena provera, zakonska provera.
agencija-legat-invest-agencije-za-cuvanje-dece

Agencija Legat invest

Beograd, Savski venac, Lomina 5 011 3281228 |
063 7723121 |
Čuvanje Beba i Dece.
Agencija Legat invest bavi se posredovanjem prilikom pružanja usluga stalnog i povremenog čuvanja dece u Vašem domu.
Nudimo Vam mogućnost jednostavnog i brzog pronalaženja odgovarajuće dadilje za čuvanje Vašeg deteta ili dece.
Tu smo da Vam se pruži najkvalitetnija usluga i sigurnost pri čuvanju dece, kao i obavljanje lakših kućnih poslova u Vašem domaćinstvu, ukoliko za tim imate potrebu.
Agencija pre svega postoji da Vam omogući da što lakše i lepše uživate u roditeljstvu.
bebi-servis-deciji-osmeh-agencije-za-cuvanje-dece

Bebi Servis Dečiji Osmeh

Beograd, Bežanijska Kosa, Nikole Dobrovića 34 011 3190393 |
060 3190393 |
Stalne usluge – podrazumevaju svakodnevno čuvanje dece (5-6 dana u nedelji) i obično nisu kraće od 3 a ni duže od 10 sati dnevno, bilo da Vam je bebisiter potreban za prepodnevne sate, posle podne ili, usled Vašeg rada, po smenema..(mesečna cena).
Povremene usluge – kada Vam je bebisiter potreban na nekoliko dana nedeljno ili mesečno, takođe na onoliko sati koliko je i u koje vreme to Vama potrebno.
Jednokratno iznajmljivanje dadilje – zasnovano na Vašem telefonskom pozivu i trenutnoj potrebi Večerenje i noćno čuvanje dece - (od 21-06 H) - bilo zbog specifičnosti Vašeg posla ili iz nekog drugog razloga.
Čuvanje dece vikendom i praznicima.
Čuvanje dece vezano 24 H ili nekoliko dana – kada idete na put a niste u mogućnosti da decu povedete sa sobom ili je u pitanju neka druga situacija.
Bebisiteri brinu o deci svih uzrasta za koje je potrebno nadgledanje na nekoliko sati. Većina bebisitera radi ili u redovnim terminima kada potreba postoji (posle škole ili vikendom) ili po potrebi (novogodišnja noć, godišnjica ili slično). Njihove ključne odgovornosti su nadgledanje dece, igranje sa njima i eventualno stavljanje u krevet. Bebisiteri su obično plaćeni preko satnice, ali mogu biti dodatno plaćeni ukoliko postoji dogovor da pokrivaju dodatne usluge kao što je kuvanje, učenje dece i lako spremanje kuće. Dadilje su u potpunosti posvećene razvoju i dobrobiti deteta. Dadilja se brine o detetu sve vreme dok su roditelji na poslu. Ona ima odgovornost da pripremi i organizuje dnevni raspored kako bi obezbedila zdrav mentalni, fizički i emocionalni razvoj deteta o kome brine. Dadilje imaju više odgovornosti i obaveza u odnosu na bebisitere: priprema obroka, pomoć u kući (sudovi, veš...), pomoć oko domaćih zadataka i praćenje dece do i od spoljašnjih aktivnosti, samo su neke od dodatnih obaveza. Kako je posao dadilje veoma sličan roditeljskim odgovornostima, većina porodica pravi ugovore sa dadiljama kojima precizira uslove posla, uključujući period odmora, dane bolovanja i još mnogo toga.
Back to Top