Animatori za decu Beograd

Registruj se
Prijavi se
Animatori za decu Beograd
Animacija dece na dečijim rođendanima u Beogradu podrazumeva se već godinama.
Roditeljima je veoma bitno da se njihova deca na rođendanu dobro zabave i da se igraju igara koje su prikladne njihovom uzrastu.
Animatori u Beogradu su uglavnom sastavljeni pd timova mladih ljudi punih energije, vrlo često su to profesori fizičkog vaspitanja koji su obučeni za rad sa decom i mogu da isprate njihovu beskrajnu energiju u najmlađem uzrastu.
Beogradski animatori imaju već osmišljene programe za sve uzraste dece, a te programe animacije čine kreativne igre, igre spretnosti, edukativne i muzičke igre za decu od 2 ili 3 pa sve do 11, 12 godina, odnosno dogod su deca zainteresovana za tu vrstu animacije na rođendanima.
Postoje i animatori u Beogradu koji pored igara sa decom i sviraju neki muzički instrument, an primer gitaru i na taj način uz pesmu i igru upotpunjuju zabavu na rođendanu.
Angažujte animatore za decu za Vašu rođendansku žurku i vaše dete će uživati sa svojim drugarima!
teatric-dramski-studio-animatori-za-decu
ANIMATORI ZA DECU BEOGRAD TEATRIĆ DRAMSKI STUDIO Proslavite rođendan uz pozorišnu predstavu za decu!
Učinite rođendan nezaboravnim!
Neka prvi odlazak u pozorište bude dolazak pozorišta kod vas u goste.
animator-zeka-animatori-za-decu
Zeka - Vladan Zec, profesor fizičkog vaspitanja, glumac i animator.
Veliko iskustvo u sportsko-rekreativnim i kulturno- zabavnim programima.
Programi se realizuju na srpskom i engleskom jeziku.
Rođendanske predstave - Animacija na dečjim rodjendanima namenjena je deci svih uzrasta i prilagodjena njihovim interesovanjima.
Sa nama se peva uz gitaru, takmiči, veseli, nadmudruje(kvizovi), opet peva - na mikrofon, djuska, skače, glumi, jednom rečju zabavlja.
Uobicajen sadržaj animacije podrazumeva: igre bez granica uz mnoštvo efektnih rekvizita, pevanje uz gitaru, lutkarska predstava ( za mladju decu) kvizovi muzičke koreografije,i pevanje na mikrofon uz kompletnu muzičku opremu figurice od balona.
Novogodišnje predstave, zabavne predstave namenjene deci i odraslima sa mnogo muzike, koje se sa uživanjem gledaju i u kojima se učestvuje.
gusar djole plava vila, meksikanac i deda mraz sa deda mrazom oko sveta.
Organizacija i realizacija promotivnih programa za proizvode namenjene deci .
Do sada smo saradjivali sa ambasadama, internacionalnom skolom, promovisali proizvode Dr.Oetker-a, Beba Kidsa, Polimarka, Cedevite, Merkatora i mnogih drugih..
animatori-za-decu-happy-trupa-animatori-za-decu
Srećni smo što pružamo usluge u najlepšem poslu, a to je doneti radost deci.
Kroz zabavno-edukativni program animiramo decu uzrasta od 3-13 godina na dečijim rodjendanima i drugim manifestacijama.
Celokupna animacija sa kostimima ili bez, predstave uz adekvatan odabir igara koje prate veliki broj bajki.
Deca učestvuju u raznim zabavni i edukativnim igrama.
Sve animacije su isključivo po želji dece!
studio-za-animaciju-dece-cigra-animatori-za-decu
Mi smo ČIGRA – TIM mladih ljudi, mahom prosvetne struke: učitelji, vaspitači, profesori fizičkog vaspitanja, rekreatori ali među nama su i glumci, pevači, muzičari, sportisti, balerine, etnolozi, sociolozi, arheolozi, lekari, pravnici i mnoge druge profesije.
Široka je lepeza interesovanja naših članova i u domenu hobija i slobodnog vremena – izviđaštvo (skautizam), orijentiring, planinarenje, folklor, horsko pevanje, gluma, fotografija, kreativne radionice, izrada unikatnog nakita, rekreacija, joga, fitnes, volontiranje u raznim dobrotvornim organizacijama i specijalnim ustanovama itd.
ČIGRA je agencija za animaciju i organizovanje zabavnih aktivnosti dece.
Od 2000.godine aktivno radimo na osmišljavanju, pripremi, organizaciji i realizaciji raznovrsnih zabavno- edukativnih programa za decu predškolskog i školskog uzrasta.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu sa decom kako u redovnim školskim tako i u vannastavnim aktivnostima, naši programi su prepoznatljivi jer nose poseban timski duh, stalnu inovaciju i neiscrpnu kreativnost.
studio-za-animaciju-dece-mreza-animatori-za-decu
Organizovanje zabava i proslava, animacija dece kod Vas, profesionalni animatori, klovnovi, madjioničari, žongleri, štulasi, pantomimičari, kostimirani animatori, plesači, predstave, dodatne usluge, Novogodišnji program, škola animacije...
Proslava rođendana u Vašem domu.
Nezaboravna zabava i trenutno veliki hit, proslava rodjendana u kući!
Naš stručni tim animatora organizovaće prema željama Vašeg deteta provod iz snova.
Mreža nudi mogućnost dolaska klovnova, madjioničara i ostalih zabavljača.
Ukoliko želite da organizujete zabavu obratite se Studiju Mreža.
Mreža je spremna da odgovori na sve Vaše želje i zahteve, kako u pogledu animacije za decu, tako u pogledu zabavljača, dekoracije, ozvučenja, celokupne organizacije rodjendana, zabave, proslave.
Animacija za malu decu Vile i Dino, veliko iznenadjenje, mini lutkarska predstava na rodjendanu, proslavi, pesme i igre sa plesom za malu decu.
deciji-animatori-sasavko-i-drugari-animatori-za-decu
Svako dete za svoj divan dan očekuje da njegov rodjendan bude najbolji, poseban i pomalo šašav!
Ukoliko želite takav rodjendan onda je potrebno pozvati animatorsku trupu klovn Šašavko i drugari.
Kao što i samo ime kaže u našoj trupi smo svi pomalo šašavi a upravo je to potrebno da tvoj rodjendan bude zanimljiv i da svima ostane u secanju.
Naši animatori mogu biti kostimirani u raznim kostimima.
Preporučujemo sledeće animatore: klovnovi i klovnice, sportakus i ekipa lenji grad, ninjago tim, mađioničari, gusarsku družinu, Zvoncicu i Petra Pana, Deda Mrazeve ili mozda bas na vaš zahtev budemo ono sto Vi želite!
!
!
Za nezaboravni rodjendan Vaših najmladjih uz puno sportsko-takmičarskih aktivnosti, bojenja lica, muzičkih igara, puno smeha i nezaboravnih trenutaka neophodni su dečiji animatori. Animatori je pre svega domaćini koji svojim opštim karakteristikama moraju zadovoljiti sve tražene kriterijume. Njihova aktivnost počinje prvim kontaktom sa gostima, traje tokom celog vremena boravka sve do odlaska gostiju, što uključuje ispraćaj i obećanje da će i u sledećim prilikama pružiti maksimum. Animatori, zbog svih osobina koje mora posedovati mora imati izuzetne psihofizičke sposobnosti. Animatori prižaju ono što Vi zahtevate, celokupnu animaciju sa kostimima ili bez, predstave uz adekvatan odabir igara koje prate veliki broj bajki. Ono što je izuzetno bitno za svaku animaciju je da deca učestvuju u raznim zabavnim i edukativnim igrama. Pitate se kako ćete prepoznati dobrog i kvalitetnog animatora? Prvo, po količini raznovrsnog programa (baloni, šminkanje, predstava i igrice), zatim po autoritetu koji animator ima kod dece i, najvažnije, koliko ga deca vole. Animator koji svoj posao radi isključivo zbog novca nikad neće moći da animira decu do kraja, nikad neće moći da improvizuje i da nadogradio svoju animaciju da bude bogatija, raznovrsnija, itd.
Back to Top