Auto moto klubovi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto moto klubovi Beograd
Auto moto klubovi Beograd, automoto klubovi u Beogradu je mesto gde možete videti spisak auto moto klubova iz Beograda.
Ukoliko želite da se učlanite u auto moto klub i zanima Vas koje sve benficije možete imati od članstva u nekom od auto moto klubova, odve su svi na jednom mestu.
Neke od najpoznatijih pogodnosti koje nudi članstvo u auto moto klubu je besplatan prevoz vozila u slučaju kvara.
Međutim auto moto klubovi nude mnogo više od toga.
Upoznajte se auto moto klubovima, kontaktirajte ih, ako imate neko pitanje i saznajte zašto treba da postanete član auto moto kluba.
LOKACIJE
Mnoštvo motocikala sa sobom je donelo isto tako povelik broj moto klubova. Zaljubljenika u dvotočkaše je sve veća iz godinu u godinu, a razloga za to je svakako i previše. Nova studija pokazuje da motociklisti čine uslugu sebi, ali i svim ostalim vozačima tokom gužvi u saobraćaju. Motociklisti ne štede vreme i novac samo sebi, već to čine i za vozače automobila i pritom pomažu da se smanji nivo izduvnih gasova od vozila u saobraćaju. Savetujemo sve vozače automobila da se pomere i propuste motocikliste koji im prilaze ili još bolje, počnite da vozite motocikl ili skuter i sami! Brže ćete doći do destinacije i doživećete manje stresa u gužvi. Svakodnevna vožnja motora može pomoći boljem funkcionisanju mozga, kažu rezultati studije koju je sproveo univerzitet u Tokiju. Eksperiment je pokazao da su vozači između 40 i 50 godina, poboljšali kognitivne funkcije mozga u odnosu na kontrolnu grupu, nakon što su svakog dana motorima išli do posla i nazad, tokom dva meseca. Ne treba vam bolji razlog za svakodnevnu vožnju motora. Naučnici smatraju da veća koncentracija potrebna za upravljanje motorom doprinosi boljem funkcionisanju mozga. Način vožnje motora pretvara najjednostavnije putovanje u izazov za čula koji odvaja motoristu od onih koji putuju javnim transportom. Dok je vozačima automobila vozilo sredstvo transporta od tačke A do tačke B, motociklisti se tokom vožnje nalaze u potpuno drugačijem stanju svesti.
Back to Top