Birotehnika

Registruj se
Prijavi se
Birotehnika
LOKACIJE

Fotokopir aparati

PRODAJA FOTOKOPIR APARATA.
Glavna delatnost preduzeća je prodaja i posleprodajno održavanje birotehničke opreme - fotokopir aparata i mutifunkcionalnih uređaja renomiranih svetskih proizvođača među kojima su: KONICA MINOLTA, XEROX, RISO i KIP.

Servis fotokopir aparata

SERVIS FOTOKOPIR APARATA U BEOGRADU.
SERVISIRANJE I POPRAVKA FOTOKOPIR MAŠINA BEOGRAD.
Privatno preduzeće Birotehnika raspolaže servisnim i magacinskim prostorom na više lokacija.
U preduzeću Birotehnika je u stalnom radnom odnosu zaposleno 9 servisera sa višegodnišnjim iskustvom na ovim poslovima.
Većina je obučena i sertifikovana od strane proizvođača za servisiranje pojedinih grupa proizvoda (Konica Minolta, Canon, Xerox, Riso, KIP).

Servis štampača

SERVIS ŠTAMPAČA U BEOGRADU.
POPRAVKA ŠTAMPAČA U BEOGRADU.
Delatnost preduzeća je servis, posleprodajno održavanje i poravka birotehničke opreme - štampača i mutifunkcionalnih uređaja renomiranih svetskih proizvođača među kojima su: KONICA MINOLTA, XEROX, RISO i KIP.
Servis štampača.
Popravka štampača.

Prodaja štampača

PRODAJA ŠTAMPAČA U BEOGRADU.
Glavna delatnost preduzeća je prodaja i posleprodajno održavanje birotehničke opreme - štampača i mutifunkcionalnih uređaja renomiranih svetskih proizvođača među kojima su: KONICA MINOLTA, XEROX, RISO i KIP.

Kancelarijske mašine

KANCELARIJSKE MAŠINE.
PRODAJA KANCELARIJSKIH MAŠINA.
Glavna delatnost preduzeća je prodaja i posleprodajno održavanje birotehničke opreme - štampača, fotokopira, mutifunkcionalnih uređaja kao i štamparskih mašina renomiranih svetskih proizvođača među kojima su: KONICA MINOLTA, XEROX, RISO i KIP.
Na osnovu dugogodišnjeg rada i korektnog odnosa prema svojim klijentima, u početku servis, a zatim i preduzeće "BIROTEHNIKA" d.o.o.
kupci prepoznaju kao uspešnu i uglednu firmu na srpskom tržištu iz oblasti prodaje birotehničke opreme i kancelarijskih mašina.
Tehnički i kadrovski odlično opremljeni, sa dugogodišnjim iskustvom, trudimo se da našim klijentima pružimo najviši nivo usluge.
Lokacije
  Lokacija
 1. Beograd Banovo brdo Toše Jovanovića 18
  +381 11 7544256; +381 11 7549762;
  Lokacija
 2. Jagodina Novosadska bb
  +381 35 231110;
  Lokacija
 3. Niš Ćirila i Metodija 29
  +381 18 4292348;
Back to Top