Mirandre

Registruj se
Prijavi se

10 Najboljih dermatoloških ordinacija

Lečenje kožnih bolesti i stanja, nega zdrave kože, kao i ulepšavanje izgleda, zatezanje i podmlađivanje treba poveriti najboljim stručnjacima, lekarima specijalistima dermatovenerologije koji Vam stoje na usluzi u najboljim dermatološkim ordinacijama. Da bi neka ordinacija dobila svoje mesto među najboljima potrebno je ne samo da u njoj rade najbolji stručnjaci iz oblasti, nego i da bude savremeno opremljena, te da u skladu sa tim nudi širok spektar usluga iz oblasti dermatologije i estetske dermatologije.

1. Derma tim

Dermatim je prvi privatni centar za kožne i polne bolesti koji uspešno posluje još od 2007. godine. Pored prevencije i lečenja dermatoveneroloških oboljenja, u ovoj ordinaciji u ponudi su ilaserski tretmani, hirurške intervencije (uklanjanje bradavica, mladeža, keloida..), kao i niz najsavremenijih procedura iz domena estetske dermatologije.

2. Diva laser centar

Kada se pominju najbolje dermatoloske ordinacije ne možemo a da ne se ne setimo Diva laser centra, koja ja jedna od ordinacija sa dugom tradicijom. Ovo je savremeni, moderno opremljeni laser centar koji vode renomirani lekari. Usluge iz oblasti: laserski tretmani, antiaging tretmani i procedure, estetske korekcije, dermatologija (pregled i uklanjanje mladeža i bradavica) – deo su ponude.

3. Poliklinika Diva Dr Bogdanović

Ekspertski tim na čijem čelu je dr Bogdanović, tu je za Vas, istrajan u svojoj misiji da za najkraće vreme postigne najbolji rezultat. Mogu se pohvaliti višegodišnjim iskustvom i sjajnim rezultatima. Na prvom mestu su stručnost i odgovornost. Stalno stručno usavršavanje donosi najnovija dostignuća, procedure, metode i tehnike, nama na dohvat ruke.

4. Dermatovenerološka ordinacija dr Lalošević

Malo ko se može pohvaliti višedecenijskim iskustvom, kao što je to slučaj renomirane ordinacije dr Lalošević. Ona postoji od 1992. godine i bavi se lečenjem kožnih i polnih bolesti. Medicinske usluge između ostalog čine: dermatovenerološki pregledi, terapija radio talasima i tečnim azotom, dermoskopija. Osnivač ordinacije je primarijus dr Jovan Lalošević, naš priznati i poznati dermatovenerolog.

5. Poliklinika Nada Diva

Najsavremeniji tretmani uz korišćenje vrhunske, moderne opreme, a sve pod stručnim vođstvom tima lekara specijalista – čine polikliniku Nada Diva onim što ona danas predstavlja. To je privatna zdravstvena ustanova koja, između ostalog nudi niz usluga iz oblasti dermatologije i estetske medicine. Lečenje, podmlađivanje, uklanjanje nedostataka, preventivni pregledi kože, dermoskopija, laserski tretmani, mezoterapija, kavitacija, hijaluron fileri i još mnogo toga…

6. Dermatološka ordinacija Prof. Dr Karadaglić

Profesor Đorđije Karadaglić je osnivač dermatovenerološke ordinacije koja nudi niz medicinskih usluga iz oblasti lečenja dermatoloških oboljenja i stanja, kao i iz oblasti lečenja veneričnih bolesti. Uklanjanje tumora kože, pregled i uklanjanje mladeža, alergološki testovi, uklanjanje bradavica i kompletan niz usluga iz oblasti dermatovenerologije čine ponudu ove renomirane ordinacije koja je nadaleko čuvena zahvaljujući stručnom timu na čijem čelu je sam profesor Karadaglić.

7. Dermatološka ordinacija Experto Credite

Experto Credite je dermatološka ordinacija dr Dobrivoja D. Lazarevića koja se bavi dijagnostikovanjem i lečenjem kožnih i veneričnih bolesti. Ova poznata i priznata ordinacija uspešno posluje dugi niz godina. Pored lečenja dermatoloških oboljenja, možete im se obratiti i zakazati tretman u slanoj sobi.

8. Dermatološka ordinacija LaDerma

LaDerma je ordinacija za estetsku dermatologiju i hirurgiju. Akcenat je stavljen na najsavremenije metode koje dolaze direktno iz razvijenih zapadnih zemalja. Lepota i mladalački izgled kože lica i tela postižu pomoću inovativnih i priznatih metoda vođeni stručnim timom dermatologa i estetskog hirurga. Pozovite i zakažite pregled kako biste saznali šta je najbolje za ulepšavanje izgleda Vaše kože.

9. Dermatološka ordinacija Dr Lazović

Ordinacija dr Miodraga Lazovića, specijaliste dermatovenerologije nudi medicinske usluge iz oblasti dermatovenerologije koje podrazumevaju preventivne preglede, dijagnostiku i lečenje kožnih oboljenja i stanja, kao i procedure iz oblasti estetske dermatologije. U ovoj poznatoj beogradskoj ordinaciji praktikuju se i manje hirurške intervencije. Lečenje i uklanjanje promena na koži poput keloida, pega, fleka, ožiljaka i mladeža deo su prakse, kao i sve traženija eliminacija maljavosti na određenim regijama tela i lica.

10. Anti Aging Diagnostic centar Dr Babović

Među najboljim dermatološkim ordinacijama svakako je i Anti Aging Diagnostic centar doktorke Danijele Babović, specijaliste dermatovenerologije, koja je svoju stručnost i iskustvo utkala u nastojanja da se postigne vrhunski nivo kvaliteta usluge i učinkovitosti modernih anti aging metoda i procedura. Mnoga dermatološka stanja povezuju se s godinama, ne predstavljaju klasična oboljenja, ali svakako izazivaju estetske nedostatke, koje, ako možemo, treba da eliminišemo.

M. K.
Back to Top