Mirandre

Registruj se
Prijavi se

DERMATOLOŠKE ORDINACIJE - ZDRAVA I LEPA KOŽA CELOG TELA

Koža je najveći organ u ljudskom telu. Ona štiti organizam od spoljašnjih uticaja. Način života, ishrana, godine utiču na njen izgled. Osnovni preduslov lepe kože lica i tela je zdravlje. Svi težimo da obezbedimo da nam njen izgled što duže bude mladalački i privlačan.

Blog ilustracija DERMATOLOŠKE ORDINACIJE - ZDRAVA I LEPA KOŽA CELOG TELA


Savremena dermatologija nudi napredne tehnike u postizanju željenog cilja. Ovo je jedna od medicinskih nauka u kojoj ima puno inovacija i gde se teži pronalaženju novih vrsta tretmana, preparata, lekova i metoda lečenja. Dermatovenerologija u užem smislu je nauka koja se bavi dijagnostikovanjem i lečenjem kožnih i polnih oboljenja. Estetska dermatologija je grana dermatologije koja se bavi poboljšavanjem izgleda zdrave kože. Naše dermatoloske ordinacije se bave i jednom i drugom oblašću, a mnoge do njih vode svetski priznati stručnjaci.

LEČENJE DERMATOVENEROLOŠKIH OBOLJENJA U DERMATOLOŠKIM ORDINAIJAMA

U dermatološke ordinacije dolaze pacijenti koji primete neku promenu ili problem u vezi sa kožom. Lekar specijalista dermatologije pravilnom dijagnostikom i korišćenjem proverenih dijagnostičkih metoda utvrđuje o čemu je reč i pristupa se lečenju. Ako se odlučite da izbegnete gužve, duga zakazivanja i čekanja otići ćete u jednu od privatnih dermatoloških ordinacija. Kada je u pitanju lečenje oboljenja, usluge koje većina njih nudi su: dermaskopija, uklanjanje virusnih bradavica i drugih izraslina na koži, dijagnostikovanje i uklanjanje tumora - karcinoma kože, lečenje fibroma, lečenje gljivičnih oboljenja kože, lečenje muške ćelavosti i ćelavosti kod žena, lečenje alopecia areata (opadanje kose na pečate), dijagnostikovanje i lečenje polnih infekcija, lečenje i uklanjanje bradavica kod dece… Promene na koži mogu biti bezazlene, ali zlatno pravilo je da ih ne zanemarujete i čim ih uočite, zakažete pregled kod odabranog dermatologa. Nemojte biti sam svoj lekar, i nemojte gubiti vreme. Za mnoga oboljenja je važno da se što ranije otkriju, kako bi lečenje bilo uspešno. Neko iz straha ne ode na pregled, ali to je velika greška. Može da se desi da ste neopravdano bili uplašeni i pregled će Vam doneti mir. Savremena terapija umnogome je napredovala i najnovija otkrića dovela su do mnogo uspešnijeg i bržeg lečenja mnogih kožnih promena i bolesti.

Blog ilustracija DERMATOLOŠKE ORDINACIJE - ZDRAVA I LEPA KOŽA CELOG TELA


DETMATOLOŠKE ORDINACIJE U SLUŽBI MLADOSTI I LEPOTE

Mlada ili podmlađena koža je sinonim za lepu kožu. Žene su naročito opterećene izgledom kože lica i tela i čine puno toga kako bi ona bila zategnuta, glatka i imala zdravu boju. Godine, uticaj spoljašnjih i unutrašnjih faktora preslikavaju se na koži. Pojavljuju se bore, mlitavost, razne pigmentacije. Sve je ovo nešto protiv čega se borimo na razne načine, a jedan od njih je hirurški. U dermatološkim ordinacijama uglavnom se primenjuju manje invazivne nehirurške metode koje u mnogim situacijama mogu da budu podjednako delotvorne. Anti aging (antiaging /antiejdžing) programi i tretmani podrazumevaju skup metoda za podmlađivanje kože. Laser centri nude razne vrste laserskih tretmana kože kojima se rešavaju problemi mlitavosti, kao i mnogi drugi. Sve više tražen i prisutan je botoks tretman koji nudi provereno dobro rešenje za zatezanje kože lica. Tu su i hijaluron fileri koji zbog svog magičnog dejstva predstavljaju izbor sve većeg broja pacijenata. Lepota dolazi iznutra, tako da je dobro psihofizičko stanje preduslov dobrom izgledu kože. Naše privatne dermatološke ordinacije su opremljene po najsavremenijim svetskim standardima. Poseduju nove aparate i modernu opremu, a cene usluga su daleko niže od cena za iste te usluge u inostranstvu. Zato se mnogi naši ljudi koji dođu iz inostranstva odlučuju da deo odmora posvete i ulepšavanju u izabranoj dermatološkoj ordinaciji.

Blog ilustracija DERMATOLOŠKE ORDINACIJE - ZDRAVA I LEPA KOŽA CELOG TELA


POVERITE ZDRAVLJE I LEPOTU KOŽE DERMATOLOZIMA

Medicina se ne uči preko noći ili iz priručnika. Kada je u pitanju Vaša koža i Vaše zdravlje, ono je neprocenjivo i stoga nemojte svakom poveravati brigu o lepoti Vašeg lica ili tela. Tretmani koji spadaju u domen estetske dermatologije treba da se sprovode pod budnim okom stručnjaka – lekara dermatologa. Ako se nestručna osoba upusti u avanturu sprovođenja ovih tretmana, posledice mogu da budu svakakve, ukratko rečeno – veoma nepoželjne. Zato, ako razmišljate o ulepšavanju, zatezanju kože ili nečemu sličnom – obratite se lekaru u dermatološkoj ordinaciji. Dovoljno je da napomenemo koliko je samo važno sa higijenskog aspekta pravilno rukovati aparatima, opremom – i da Vam postavimo pitanje da li imate poverenja u nekog ko nije te struke da sprovodi bilo koji medicinski tretman na Vašoj koži.

LEPOTA U MNOGO OBLIKA

U dermatološkim ordinacijama u ponudi su mnogi tretmani. Možda ni sami niste sigurni šta je najbolje rešenje za Vas. Neke dame imaju predrasude u smislu cena, jer gledajući neke svoje vršnjake iz svetskog džet seta, pretpostavljaju da je za takav izgled potrebno bogatstvo. Međutim, to uopšte ne mora da bude tačno i najčešće nije. Za lepotu je potrebno i da se sami malo potrudite, da izbacite nezdrave navike, počnete da vežbate i odvojite više vremena za odmor. Što se cena tretmana tiče, rezultat može da bude toliko spektakularan da vredi svakog uloženog dinara. Mnoge ordinacije nude razne pogodnosti prilikom plaćanja, ako što je plaćanje na rate, čekove ili kreditnim karticama. U cilju promovisanja neke usluge, periodično se daju akcijske, znatno povoljnije cene. Vi samo treba da pogledate najažurniji i najdetaljniji spisak na našem sajtu, cene, cenovnike, kontaktirate ordinacije i direktno se raspitate o trenutnim ponudama. Sigurni smo da ćete se veoma prijatno iznenaditi i da ćete za uloženi novac dobiti i više nego što ste očekivali.

M. K.
Back to Top