Mirandre

Registruj se
Prijavi se

Toyota servis sa preporukom

Možda niste znali da je Toyota vodeći japanski proizvođač automobila po broju prodatih vozila. Ova marka vozila u svetu je veoma popularna, ali i kod nas. Najbolji toyota servis kome se s punim poverenjem može poveriti održavanje automobila, nešto je to svi novi vlasnici vozila ovog brenda teže da pronađu.

Ako planirate da kupite novi auto ili dobar polovnjak, verovatno da razmatrate mogućnost da pazarite nekog Japanca. Toyota vozila su veoma cenjena i visko se kotiraju kod nas. Iskustva vlasnika su pokazala da modeli Toyota automobila odlične performanse i vodeći su u svojim klasama. Kupcima je veoma važno da postoji razgranata servisna mreža koja besprekorno funkcioniše. Sve veća popularnost Toyote kod nas dovela je do toga da se javila potreba za pouzdanim i dobrim toyota servisima. To su stručnjaci u svom poslu i veliki profesionalci. Znaju da dijagnostikuju svaki kvar na Vašoj toyoti, a umeju i vešto da ga otklone.

Svaki dobar Toyota servis ima i pouzdanog dobavljača originalnih rezervnih delova. Zahvaljujući toj činjenici i zahvaljujući tome što upošljavaju najbolje automehaničare, auto-električare i ostale majstore za toyotu – mogu i da ponude garanciju kvaliteta svojih usluga.

Japanski automobili poznati su po tome da imaju dosta elektronike. Ako majstor nije dobar onda su kvarovi vezani za elektroniku prava noćna mora. Međutim, ako zna svoj zanat i ako u servisu poseduje adekvatnu opremu, onda je sve pesma. Za dijagnostiku se koriste najsavremeniji softveri i čitači automobilskog kompjutera. Nakon toga sledi procena cene popravke i ukoliko mušteriji odgovaraju uslovi, pristupa se popravci koja često podrazumeva i zamenu nekog dela.

Rezervni delovi se mogu lako nabaviti i ne čekaju se dugo. To nije mala stvar, naročito ako se napravi poređenje sa nekim drugim brendovima automobila gde je nemoguće brzo naći neki deo što prouzrokuje produženo vreme popravke ili redovnog servisa.

Blog ilustracija: Toyota servis sa preporukom


Foto: Pixabay

Toyota servisi koji kod nas posluju imaju veoma često dugu tradiciju i hiljade zadovoljnih mušterija. Automobili marke Toyota bili su popularni kod nas još devedesetih, a kako su godine prolazile, njihova popularnost samo je rasla. Danas su modeli kao što je yaris lideri u svojoj klasi. Velika SUV vozila takođe su na ceni. Naši kupci interesuju se za nova, ali i za polovna vozila. Prilikom kupovine raspituju se kod prodavaca i bivših vlasnika u vezi sa toyota servisima sa preporukom. One koji se nalaze na našem veb-sajtu kupci vlasnici toyota vozila preporučuju i komentarišu da imaju puno poverenje u njih.

Mali godišnji servis koji podrazumeva promenu ulja, filtera za gorivo i vazduh, kao i proveru svih funkcionalnosti vozila toyota servisi vrše po povoljnim cenama. Toyota servis sa preporukom mnogih klijenata nudi pouzdanu i brzu uslugu, što podrazumeva i brigu o njihovoj udobnosti dok čekaju da se servisiranje automobila završi. Tako da najbolji među njima imaju u svom sastavu i kafiće ili udobne i tople čekaonice gde postoji automati za kafu i grickalice, TV, bežični wi-fi i udobne fotelje i stolice na koje se možete smesti.

Servis se zakazuje telefonom ili onlajn u izabranom slobodnom terminu. Sve što se tokom servisiranja radi na automobilu, uredno se evidentira u servisnoj knjižici. Posedovanje servisne knjižice velika je prednost kada vlasnik toyote namerava da je proda, jer budući, potencijalni kupci imaju kompletan uvid u to šta je i kad menjano od delova i kako se auto održavao.

Kako su i zašto toyota vozila tokom godina stekla toliku popularnost i zašto su jedna od najomiljenijih kod domaćih kupaca? Kada pričamo o našem tržištu novih i polovnih automobila, zna se vrlo dobro da su pored nemačkih automobila, najcenjeniji japanski. Kako podaci o prodaji govore toyotina vozila iz svih klasa zauzimaju zavidne pozicije. Auto servisi koji su specijalizovani za toyota modele, ali i za druge japanske brendove, najbolje mogu da prikažu kroz svoje statistike da je zastupljenost ovog brenda na prvom mestu. Podaci se sumiraju na osnovu klijenata koji rade redovne godišnje servise.

Kako se to popularno kaže – toyota drži cenu. Vozila koja na auto-pijacama i na sveopštem tržištu polovnih automobila koje uključuju prodavnice i auto-placeve imaju cenu koju prodavci ne spuštaju tako lako i koja ne pada drastično s godinama, upravo su ona koja se na tržištu najviše traže.

Dobar glase se daleko čuje. Tako i dobar automobil postaje popularan zbog svojih performansi, kvalitetne izrade, osobina koje govore u prilog pouzdanosti, funkcionalnosti i lepoti. Nasuprot tome, na tržištu se brz proširi vest kada nešto nije kako treba. Zato je upravo kvalitet i japanska preciznost postavila Toyotu na pijedestal.

Voziti toyotu je i stvar prestiža. Od manjih gradskih automobila, preko sedana, limuzina i kros-overa, pa sve do najvećih terenaca, nove toyote sa punom opremom skuplje su od konkurentskih modela. Cenu je opravdao kvalitet koji je nadaleko poznat. Proizvođač se ne bi igrao tako nečim, već je do cene došao istraživanjem tržišta i samouverenim ali opravdanim stavom da je to proizvod koji vredi.

Shodno tome, odličan proizvod mora imati i odlične servisne centre. Istina je da je jedan deo kupaca izabrao upravo toyotu, nakon dvoumljenja, a kao razlog su naveli da toyota provereno ima dobre servisne centre i podršku koja mnogo znači.

Tako da ako razmišljate da kupite nov auto, bilo da je iz manje, srednje ili više klase imajte na umu da modeli koji su došli od najvećeg japanskog proizvođača Toyota imaju puno toga da ponude. O rezervnim delovima i servisiranju automobila nemojte brinuti, jer ćete lako doći do pouzdanih, kvalifikovanih, stručnih servisera. U Toyota servisima poštuje se Vaše vreme i novac. Bilo da se radi o klasičnom servisiranju koje se radi jednom godišnje ili o velikom servisu koji zahteva zamenu nekih delova, ne treba da imate bilo kakve sumnje da će posao biti odrađen vrhunski. Kada se auto pokvari, toyota servis stoji Vam na raspolaganju i za hitne intervencije. Pored znanja, veoma je važno iskustvo i profesionalizam. Renomirana japanska kompanija vodi računa o tome da uvek među svojim predstavnicima ima samo najbolje servisne centre koji svojim kapacitetima mogu da postignu i brzu i kvalitetnu uslugu.

M. K.

Back to Top