Darbos

Registruj se
Prijavi se
Darbos
LOKACIJE

Industrijska vrata

INDUSTRIJSKA VRATA.
Pokretanje vrata je preko plafonskog motoreduktora Tip Lift Master, sajli i opruga koje podižu vrata pod plafon preko sistema vodilica.
Sistem pokretanja vrata se oslanja na torzione opruge koje su izrađene od specijalnog čelika i obezbeđuju dug vek vrata kao i nesmetano dugogodišnje korišćenje.
Projektuju se tako da predstavljaju kontra teg plaštu vrata, tj kompenzuju težinu vrata tako da se ona lagano rukom mogu pokretati gore-dole.

Garažna vrata

GARAŽNA VRATA.
Firma Darbos može da vam ponudi segmentna garažna panelana vrata vrhunske izrade.
Segmentna garažna panelna vrata izrađena su od dvostruko galvanizovanog, plastificiranog čeličnog lima sa reljefnom ornamentikom, međusobno ispunjeni poliuretanom debljine 40 mm, tako da paneli obezbeđuju dobru termo i hidro izolaciju (koeficijent prolaza toplote k=2,36 W/m²K).
U ponudi imamo specijalni tip izolacionog panela: FingerSafe panel. FingerSafe panel je proizvod dizajniran da spreči rizik od povreda za vreme kretanja vrata.
U skladu sa evropskim standardom EN 12604 za bezbednost ovaj tip panela se koristi kada je visina vrata ispod 2,5 metara.

Rolo vrata i rešetke

Čelična rolo vrata se izrađuju u dimenzijama po želji kupca.
Napravljena su od profilisanog pocinkovanog lima debljine 0,8 mm, koji može biti jednostrano ili obostrano plastificiran u boji po izboru.
Pogodna su kao zaštitna vrata na lokalima, vrata za garaže i industrijskim halama gde je moguća širina 5 m.
Pored klasičnog - ručnog rukovanja zaštitnim rešetkama moguće je i automatsko podizanje i spuštanje, pri čemu je moguće i daljinsko upravljanje.
ROLO REŠETKE.
Spoljašnju sigurnosnu rolo rešetku atraktivnog izgleda, proizvodimo od čelične žice prečnika 8 mm, koja je uvek plastificira u boji po izboru.
Najčešće se koristi kao zaštitna mreža na objektima, uglavnom lokalima i prodavnicama.
Zanimljivo je da kod ove vrste zaštite objekta unutrašnjost lokala ili poslovnog prostora ostaje vidljiva.
Pored klasičnog - ručnog rukovanja zaštitnim rešetkama moguće je i automatsko podizanje i spuštanje, pri čemu je moguće i daljinsko upravljanje.

Kapije

KLIZNE KAPIJE.
KRILNE KAPIJE.
PROIZVODNJA i UGRADNJA KAPIJA.

Parking rampe

PARKING RAMPE.
ZAUSTAVNE RAMPE.
Zemlja porekla motora: Italija, Zemlja porekla upravljačke jedinice: Italija, Proizvod napravljen u SRBIJI.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Leštane Branka Ćopića 29b
    +381 64 3675044;
Back to Top