Elektronske brave Beograd

Registruj se
Prijavi se
Elektronske brave Beograd
security-system-novakovic-elektronske-brave
ELEKTRONSKE BRAVE.
HOTELSKE BRAVE.
HOTELSKI KARTIČNI SISTEM.
KABA SF2E sistem podiže rejting na viši nivo i tako omogućava hotelu bolje poslovanje i praćenje svetskih trendova u oblasti turizma.
Kartični sistem brava za hotele, zasniva se na funkciji magnetne kartice ili SMART kartice.
Danas, kartični sistem podrazumeva širok spektar primene i omogućava bolju organizacije rada hotela i svih njegovih pripadajućih sadržaja.
Sistem je samostalan u pogledu funkcionalnosti, bez ožičenja i zavisne mehanike i elektronike, što ga čini jednostavnim za instaliranje i održavanje.
Programska jedinica (FDU) je “sve u jednom”, mozak samostalnog sistema brava.
Personal koristi FDU za vršenje većeg broja funkcija.
Fleksibilnost sistema omogućava da se FDU koristi za programiranje kartica i kao programator brava.
PMS Sistem omogućava registraciju gostiju u poslovnom sistemu.
Podaci o broju sobe, rezervaciji i razduženjima, automatski se prenose u FDU, čime se smanjuje ili eliminiše rizik od ljudske greške pri ručnom prenosu informacija.
primavera-sigurnosna-i-sobna-vrata-elektronske-brave

Primavera vrata

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 011 3972236
ELEKTRONSKE BRAVE BEOGRAD SIGURNOSNA I SOBNA VRATA PRIMAVERA Elektronske brave za hotele i poslovne organizacije.
Glavna funkcionalnost se ogleda u programiranju elektronskih brava i izdavanju kartica, koje se koriste umesto ključeva, od strane ovlašćenih osoba u skladu sa autorizacionim nivoima i vremenskim ograničenjima.
Korišćenje kartičnog sistema u hotelu donosi niz prednosti. Nek od njih su: povišen nivo sigurnosti hotela i gostiju koji u njemu borave, kontrolisano vreme boravka gosta u hotelu, mogućnost kontrolisanja dodatnih sadržaja koje gost može da koristi, bolju kontrolu rada zaposlenih u hotelu, posebnim metodama šifrovanja onemogućeno je kopiranje kartica, jednostavna zamena u slučaju gubitka ili oštećenja kartice. Prilikom dolaska u hotel i nakon prijave na recepciji gost dobija kodiranu karticu koja može biti višenamenska i ima rok trajanja koji je unapred određen u zavisnosti koliko gost želi da boravi u hotelu. Kartice imaju više nivoa ovlašćenja, tako da su njima pokrivene sve strukture hotela, od vlasnika, osoblja, obezbeđjenja, spremačica i naravno gosta. Prekidačima za električnu energiju dodatno se smanjuje mogućnost požara u hotelu i naravno globalnu uštedu energije hotela usled neprimerenog korišćenja.
Back to Top