Etiketirke

Registruj se
Prijavi se
Etiketirke
Pogledajte ko se bavi proizvodnjom etiketirki, mašina koje lepe etikete.
Proizvođači etiketirki se mogu pohvaliti i mašinama sopstvene izrade koje su veoma efikasne u lepljenju etiketa na proizvode.
Cene etiketirki možete saznati ukoliko pogledate prezentacije proizvođača etiketirki koji su izlistani na ovoj stranici.
Etiketirke služe za lepljenje samolepljivih etiketa na flaše, tegle, bočice, konzerve i drugu ambalažu.
Etiketirke su namenjene za proizvođače koje imaju pogone manjeg i srednjeg kapaciteta u prehrambenoj industriji, industriji alkoholnih i bezalkoholnih pića, hemijskoj, farmaceutskoj i mnogim drugim industrijama.
Ukoliko ste proizvođač i potrebne su Vam mašine za lepljenje etiketa ovde možete naći proizvođače i pogledati cene i ponudu.
aplik-etiketirke

Aplik

Novi Beograd, Dr. Ivana Ribara bb 011 2273991 |
063 269292 |
ETIKETIRKE.
PROIZVODNJA ETIKETIRKI.
MAŠINE ZA ETIKETIRANJE.
Mi smo proizvođači etiketirki, mašina za lepljenje samolepljivih etiketa iz rolne na sve vrste valjkaste i ravne ambalaže.
Po svojoj koncepciji i nameni prilagođene su i namenjene manjim i srednjim proizvođačima vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića, meda, zimnice, hemijskih proizvoda, kozmetike, lekova, maslinovog ulja kao i ostalih prehrambenih i neprehranbenih proizvoda.
Niska cena, veliki učinak, čvrsta konstrukcija, preciznost i brzina je odlika mašina za etiketiranje, za šta smo dobili ZLATNU MEDALJU na Sajmu meda TAŠMAJDAN 2011.u Beogradu za inovaciju, koju smo zaštitili.
Sve etiketirke su izrađene od prohroma i čvrste industrijake plastike, što im omogućava dugogodišnju ekspoataciju.
Naše etiketirke su u eksploataciji osim u Srbiji, i u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Bugarskoj.
Proizvodimo nekoliko tipova etiketirki, mašina za lepljenje etiketa, kako bi zadovoljili različite potrebe proizvođača.
Etiketirke su mašine za lepljenje samolepljivih etiketa iz rolne na sve vrste valjkaste i ravne ambalaže. Po svojoj koncepciji i nameni prilagođene su i namenjene manjim i srednjim proizvođačima vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića, meda, zimnice, hemijskih proizvoda, kozmetike, lekova, maslinovog ulja kao i ostalih prehrambenih i neprehranbenih proizvoda. Niska cena, veliki učinak, čvrsta konstrukcija, preciznost i brzina bi trebalo da su odlike mašina za etiketiranje. Zavisno od potrebnog kapaciteta i nivoa automatizacije u ponudi imaju ručne, poluautomatske i automatske etiketirke.
Back to Top