Fenix011 pirotehnika

Registruj se
Prijavi se
Fenix011 pirotehnika
LOKACIJE

Pirotehnika

PRODAJA PIROTEHNIKE U BEOGRADU.
PRODAJA VATROMETA U BEOGRADU.
Fenix 011 pirotehnika je može se reći nastala ostvarenjem dečačkog sna,u detinjstvu sam maštao kako ću jednog dana i sam izvoditi vatromete i sve one lepe efekte koji ukrase nečije slavlje.
Sve dok nismo 27.01.2010 sa podrškom moje verenice osnovali Fenix 011. Počeli smo kao maloprodaja pirotehnike klase 1 i 2,da bi već sledeće godine počeli da izvodimo scenske,party i pirotehničke efekte: Scenske fontane,nizak dim,balončiće,co2,plamenove,pena,sneg,vetar,dekoraciju balonima,vatromet,konfete raznih oblika... Do sada smo odradili više stotina angažmana raznih efekata za razne potrebe klijenata.
Izdvajamo:Amadeus bend,Bajagu i instruktore,Nedu Ukraden,Danski bend Tako- lako,Exit,Rukometni savez Srbije,Odbojkaski savez Srbije,Odbojkaški klub Crvena Zvezda,Fudbalski savez Srbije,Košarkaški savez Srbije,Privredna komora Beograda,Opština Zvezdara,sc Šumice,Sc Olimp,intrnacional school of Belgrade i još mnogo klubova,restorana,igraonica i privatnih proslava... Drago nam je da su naš klijenti uglavnom putem preporuke angažovali i da smo uspeli da im njihove zahteve ispunimo.Takodje smo pomogli i razne humanitarne akcije,koje ćemo i dalje pomagati.
Sarađujemo i sa firmama u okruženju sa kojima razmenjujemo stečena iskustva kako bi unapredili poslovanje. Svi naši zaposleni su sa višegodisnjim iskustvom u svojoj oblasti a naši proizvodi su od renomiranih firmi i visokog kvaliteta za koje postoje atesti od nadležnih službi. Nadamo se da će te nam i vi ukazati poverenje koje ćemo opravdati našim kvalitetom i profesionalnošću.
Nudimo profesionalnu i pirotehniku za zabavu.
Deo ponude: Vatromet, Rakete, Petarde, Fontane, Rimske sveće, Baklje, Konfete, Nizak dim i fontane.
Za svadbe i venčanja, na primer - Ulepsajte vas prvi ples sa specijalnim efektima kao na filmu i uzivajte!
!
!
Nizak dim,baloncici,konfete,fontane(vatromet).
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Zvezdara Bulevar kralja Aleksandara 488a
    +381 11 2860198; +381 69 2093282;
Povezane kategorije:
Back to Top