Kovač Mont

Registruj se
Prijavi se
Kovač Mont
LOKACIJE

Gradjevinska bravarija

GRAĐEVINSKA BRAVARIJA KOVAČ MONT Konstantna inovacija i poboljšanje naših proizvoda i usluga.
Stvaranje novih tržista i nastojanje da se korisnicima naših usluga i partnerima pruži najbolje u pogledu usluga i finansija.

Kovano gvoždje

KOVANO GVOŽĐE KOVAČ MONT Preduzeće KOVAČ MONT d.o.o osnovano je 2003 godine a nastavlja tradiciju s.z.r KOVAČ MONT koja se od 1992 god bavi preradom čelika u gradjevinarstvu.

Inox

INOX KOVAČ MONT KOVAČ MONT d.o.o u ovom trenutku zaposljava 60 radnika, i to gradjevinskih i mašinskih inženjera, tehničara, bravara, montera, zavarivača, farbara, dizaličara i administrativnih radnika

Protivpožarna vrata

PROTIVPOŽARNA VRATA KOVAČ MONT Tim mladih i perspektivnih ljudi, okupljenih u preduzeću KOVAČ MONT, koristi svoje znanje i iskustvo prethodnih generacija i spremno je i osposobljeno da kvalitetno odgovori svim zahtevima investitora u oblasti projektovanja, izrade i montaže, a sve prema važećim normama i standardima.

Sigurnosna vrata

SIGURNOSNA VRATA KOVAČ MONT Veliko iskustvo nam omogućava da non stop radimo na poboljšanju kvaliteta i u tome uspevamo. Ugradnjom naših sigurnosnih vrata, svoj domu daje de bezbednost a sebi sigurnost.

Čelične konstrukcije

ČELIČNE KONSTRUKCIJE KOVAČ MONT Čelične konstrukcije vrhunskog kvaliteta.

Rolo vrata i rešetke

ROLO VRATA I REŠETKE KOVAČ MONT Zaštitite svoj lokal, svoju radnju ili šta god vam je vredno kvalitetnim čeličnim rolo vratima.
Lokacije
    Lokacija
  1. Stari Banovci Ive Andrića 49
    +381 22 352236; +381 22 351617;
Back to Top