Mašine za kartonažu

Registruj se
Prijavi se
Mašine za kartonažu
Ko proizvodi mašine za kartonažu?
Mašine za kartonažu su sve mašine koje služe za pravljenje i obradu kartona.
Ako Vas interesuje proizvodnja i obrada kartona, na pravom ste mestu.
Proizvodnja i prodaja mašina za kartonažu predstavljena je ovde.
Mašine za kartonažu kao štu su mašine za bigovanje kartona, mašine za sečenje kartona, mašine za štancovanje, mašine za lepljenje kartonskih kutija proizvode i sa ponosom Vam ih predstavljaju proizvođači koje možete videti ovde.
Oni kao deo asortimana nude i mašine za bušenje rupa na artonu, mašine za slicovanje i sav prateći program u vezi sa mašinama za kartonažu.
Da biste se detaljno informisali o cenama mašina za kartonaži i o kapacitetima i mogućnostima mašina koje ove firme proizvode, pogledajte njihove prezentacije i proizvode sa cenama.
Proces proizvodnje i obrade kartona biće lakši uz kvalitetne mašine za kartonažu.
Mašine za kartonažu objedinjuju sve mašine koje su uključene u proces proizvodnje kartona, kao i mašine koje su zadužene za procese obrade kartona kako bi se od kartona proizveli finalni proizvodi poput ambalaže. U mašine za kartonažu spadaju i mašine za obradu kartona. Proces obrade kartona sastoji se od više segmenata i u skladu sa tim postoji više vrsta mašina koje spadaju u mašine za kartonažu. Ove mašine zadužene su za svaki pojedninačni segment procesa obrade kartona. Jedna od mašina iz grupe mašina za kartonažu je mašina za bigovanje kartona. Proces bigovanja kartona je proces nagnječenja kartona radi lakšeg savijanja. Za proces sečenja kartona koristi se mašina za sečenje kartona kao što joj samo ime govori. Mašina za bigovanje i sečenje kartona može biti objedinjena i ona vrši oba ova procesa. U kombinaciji sa mašinom za bigovanje i sečenje kartona koristi se mašina za šlicovanje i prorezivanje kartona. Ova vrsta mašine mora imati oštra sečiva, a može biti izrađena u više dimenzija. Mašine za kartonažu mogu biti kombinovane, odnosno mašina koja je multifunkcionalna i koja je zadužena za više procesa istovremeno. Ove mašine su samo deo mašina koje učestvuju u procesu proizvodnje kartona i obrade kartona.
Back to Top