Mašine za pakovanje

Registruj se
Prijavi se
Mašine za pakovanje
Proizvodnja, prodaja i cene mašina za pakovanje prezentovana Vam je na ovoj stranici.
Jedna vrsta mašina za pakovanje su automatske pakerice koje mogu biti npr: pakerice za med, pakerice za šećer, pakerice za brašno, šećer i druge namirnice.
Možda tražite neku vrstu vakumirke ili su Vam potrebne mašine za pakovanje termoskupljajućom PVC, PE i PO folijom, mašine za zbirno pakovanje ili mašine za pakovanje časopisa i revija?
Postoji mnogo vrsta mašina za pakovanje, a tu spadaju i mašine za zatvaranje posuda termovarenjem i termoforming mašine za pakovanje.
Mašine za pakovanje su i mašine za horizontalno obmotavanje streč folijom, mašine za celofaniranje (pismo pakovanje) mašine za blister i skin pakovanja.
Ovo je samo do asortimana mašina za pakovanje koje nude proizvođači, ostale mašine za pakovanje kao i prateći program pogledajte u njihovim prezentacijama a cene i ostale detalje proverite na stranicama sa proizvodima.
panex-co-masine-za-pakovanje
MAŠINE ZA PAKOVANjE BEOGRAD. Panex co Vam izmedju svog plastičnog asortimana proizvoda nudi i mašine za pakovanje.
s-pack-masine-za-pakovanje
MAŠINE ZA PAKOVANJE BEOGRAD S - PACK Ručne varilice - Hacona Mašina za ručno pakovanje - “MINISPENSER” Dispenzer za streč foliju
super-storm-masine-za-pakovanje
MAŠINE ZA PAKOVANJE BEOGRAD SUPER STORM Super Storm doo je nastao na dugogodišnjem iskustvu u oblasti pakovanja.
Cilj nam je da na najefikasniji način odgovorimo vašim potrebama i ponudimo najbolja rešenja. Naša delatnost je prodaja i proizvodnja transportne ambalaže, ambalaže za pakovanje hrane i HTZ opreme.
euris-masine-za-pakovanje
MAŠINE ZA PAKOVANJE BEOGRAD EURIS Širok spektar proizvoda za pakovanje baziran je na ponudi mašina i alata za pakovanje, čeličnoj traci, plastičnoj traci za pakovanje kao i streč foliji.
Osnovna primena proizvoda za pakovanje je u mašinskoj industriji, industriji proizvodnje čelika i obojenih metala, drvno prerađivačkoj, papirnoj, novinskoj industriji i industriji građevinskog materijala, hemijskoj industriji, prehrambenoj industriji i sl.
Stalan kontakt sa kompanijama koje zahtevaju pouzdan sistem pakovanja i kvalitetnu ponudu uslovljenu zahtevima tržista, osnovni je cilj našeg delovanja.
intrama-srb-masine-za-pakovanje
MAŠINE ZA PAKOVANJE.
INTRAMA Accent je automatska linija za pakovanje u vakuumu i zaštićenoj gasnoj sredini, proizvedena u Bugarskoj.
Ona je rezultat dugogodišnjeg iskustva u eksploataciji različitih vakuum mašina za pakovanje i zajedničkog rada sa bugarskim preduzećima iz prehrambene industrije i pronicanja u njihove potrebe.
Ona je delo konstruktorsko-razvojnog odseka INTRAME.
Mašina odgovara bugarskim i evropskim standardima: BDS EN 5022; EN ISO 12100; EN 60204; BDS EN 415-3 INTRAMA Accent sadrži originalna rešenja u osnovnim funkcionalnim grupama mašine: formiranje pakovanja, vakuum komora i lepljenje, transport folije i upravljanje.
gausi-masine-za-pakovanje

Gausi

Beograd, Stari Grad, Gundulićev venac 37 011 3392731 |
011 3392720 |
cena: Cenovnik
MAŠINE ZA PAKOVANJE BEOGRAD GAUSI Kod nas mozete naci: Masine za pakovanje termoskupljajucom folijom, varilice, termo tunel, poluautomatska masina za doziranje, vakumirke, masine za paletiziranje, automatske masine za pakovanje sa poduznim varom, automatska masina za vertikalno pakovanje i formiranje kesice, flowpack masina za pakovanje pojedinacnih proizvoda, automatske masine za horizontalno pakovanje i formiranje kesice, masina za pakovanje u kese, masine za pravljenje kesica, obelezevanje proizvoda, etiketirka, termopisaci, merenje proizvoda, doziranje zrnastih proizvoda, doziranje tecnih proizvoda, punilice, zatvaracice, dozatori, varilica za tube, impulsna varilica, varilica sa stalno grejanim celjustima, pakovanje u posude sa inertnim gasom…
innotrade-masine-za-pakovanje

Innotrade

Beograd, Savski venac, Bulevar Vojvode Mišića 14 011 4409493
MAŠINE ZA PAKOVANJE.
Mašine za pakovanje termoskupljajućom PVC, PE i PO folijom.
Mašine za zbirno pakovanje termoskupljajućom PE folijom.
Mašine za pakovanje časopisa i revija.
Vakumirke - mašine za pakovanje u barijerne kese vakumiranjem.
Mašine za zatvaranje posuda termovarenjem.
Termoforming mašine za pakovanje.
Tankovi i tuneli za skupljanje i sušenje termoskupljajućih kesa.
Mašine za obmotavanje streč i papirnom folijom.
Uređaji i mašine za zatvaranje gotovih kesa - varenjem, twist, klip i lepljivom trakom.
Mašine za formiranje, doziranje i zatvaranje pakovanja - FFS.
Horizontalne flow-pack mašine.
Mašine za zatvaranje kutija samolepljivom i PP trakom.
Mašine za obmotavanje paleta streč folijom.
Mašine za horizontalno obmotavanje streč folijom.
Mašine za celofaniranje (pismo pakovanje).
Mašine za blister i skin pakovanja.
sirap-petruzalek-masine-za-pakovanje
MAŠINE ZA PAKOVANJE BEOGRAD SIRAP PETRUZALEK Petruzalek je kompanija koja posluje sa tehnologijama za pakovanje.
Nudimo širok asortiman mašina i materijala za pakovanje, redovan servis i održavanje u svim zemljama.Prioritet grupe je zadovoljan kupac i stoga obezbedjujemo kompleksna rešenja na polju pakovanja, distribuciju i kontinuirane servisne usluge.
Naša linija proizvoda uključuje mašine za ručno pakovanje, automatske mašine za pakovanje, širok izbor materijala za pakovanje, od folija preko kesa i čaša do artikala za higijenu.
panonska-int-masine-za-pakovanje
MAŠINE ZA PAKOVANJE - PANONSKA INT - Sortirke - Linije za mala pakovanja - Flow pak mašine - Rotirajući sto - Mašina za pakovanje jabuka u kese - Linija za automatsko pakovanje posudica u mrežice - Mašina za namotavanje mrežice na tubu
Mašine za pakovanje su sve one mašine koje se u proizvodnji koriste za pakovanje robe. Ima ih veoma mnogo i tehnike pakovanja, kao i način na koji funkcionišu mogu se dosta razlikovati. Svrha im je ista - pakovanje robe. Proizvođači mašina za pakovanje prate tehnološki napredak i trendove i trude se da svoje mašine konstanto osavremenjavaju i modernizuju kako bi se poboljšao njihov učinak i efikasnost. Mašine za pakovanje mogu funkcionisati po automatizovanom principu a to su na primer automatske pakerice i razne mašine za pakovanje koje u proizvodnim postrojenjima predstavljaju deo proizvodne linije i koje svoje zadatke obavljaju automatski. Neke od primera mašina za pakovanje su vakumirke i pakerice raznih namena. Vakumirke služe za vakuumsko pakovanje namirnica. Postoje i mašine koje zatvaru pakovanje termovarenjem. Automatske pakerice mogu biti horizontalne, zatim pakerice za praškaste proizvode, pakerice za zrnaste proizvode i druge. U mašine za pakovanje spadaju i mašine za pakovanje termoskupljajućom folijom. Varilice za džakove i kese su sledeća grupa mašina. U grupi mašina za pakovanje su i strečerice - paletizeri - mašine za strečovanje i paletiziranje. Od ostalih mašina za pakovanje izdvojili bismo i mašine za formiranje i lepljenje kartonskih kutija, sous vide i termoforming pakerice.
Back to Top