Metalne palete

Registruj se
Prijavi se
Metalne palete
Metalne palete mogu imati razne namene.
Postoji više vrsta metalnih paleta.
Kao i druge palete, namena metalnih paleta je podloga za robu kao i odlaganje robe koja se ne pakuje i njeno skladištenje u magacinskom prostoru.
Proizvodnja metalnih paleta usmerena je ka zadovoljenju različitih potreba tržišta.
Sklopive metalne palete su odličan izbor jer štede prostor.
Postoje i metalne boks palete.
Metalne palete su odlična podloga i za transport robe.
Pogledajte ko su proizvođači metalnih paleta, kontaktirajte ih i izrazite svoje želje i zahteve kako biste zajednički pronašli pravo rešenje.
Cene metalnih paleta se razlikuju pa ih ovde možete uporediti.
Palete od metala sve više nalaze svoju primenu u raznim sektorima proizvodnje.
to-ma-palete-metalne-palete

TO-MA PALETE PLUS

Beograd, Zemun, Majora Zorana Radosavljevića 382 060 5656097 |
060 5656080 |
cena: 11.900 din
METALNE PALETE - TO MA PALETE Žičana boks paleta predstavlja, zbog svojih bočnih stranica, dobru alternativu za EUR- okvire od drveta za palete.
Naročito je dobra za robu koja se teško može naslagati i za onu koja se ne može upakovati.
Metalne palete pokrivaju veliko područje primene na polju proizvodnje i skladištenja robe kao i transporta. Po dizajnu se mogu podeliti na palete za slaganje, na posebne vrste postolja za tzv. Big Bag, za šipkastu dugačku robu kao što su pvc ili aluminijski profili i dr. Postoje konstrukcijska rešenja za nagib i pražnjenje kontejnera kod manipulacije sa viljuškarom, to se uglavnom odnosi na metalni i ostali otpad. Veliko područje zaštite kod rukovanja sa tekućinama opasnim za okolinu pokrivaju palete i konstrukcije koje sprečavaju oticanje u okolinu hemikalija, kiselina, razređivača, baza i dr. Metalna paleta je idealna za korišćenje u magacinima, te je savršen dodatak konvencionalnim rafovima, zauzima minimalan prostor i vrlo je svestarana. Praktična je i jednostavna za efikasno sklapanje i rasklapanje. Omogućava brzo prilagođavanje adaptaciju u skladištnim prostorima. Uz potporne cevi može se efikasno i bezbedno koristiti kao samostalna polica, raf i paleta u magacinima. Metalne palete su namenski pravljene podloge, na koje se slažu komadne pošiljke u cilju oblikovanja standardnih dimenzija pošiljke, kako bi se racionalizovalo iskorištenje tovarnog i skladišnog prostora. Metalne palete su namenjene integraciji - združivanju manjih tovarnih jedinica u veće. Metalne palete se najviše koriste u avio saobraćaju, prekrivene mrežom ili žicom.
Back to Top