Miltrade

Registruj se
Prijavi se
Miltrade
LOKACIJE

Papirne kese

PROIZVODNJA PAPIRNIH KESA.
Ova ambalaža namenjena je pre svega za proizvode u pekarskoj, mlinskoj, farmaceutskoj, mesnoj, prehrambenoj industriji, trgovinama i ugostiteljstvu.
NATRON KESE.
Izrađene od 40 gr rebrastog natron papira u prirodnoj boji natrona ili beloj boji.
Dimenzije kesa od 50 gr do 5 kg omogućuju vrlo široku primenu ovih kesa za pakovanje namirnica u pekarama, hamburgerijama, fast food objektima, ugostiteljskim objektima, prodavnicama zdrave hrane...
Postoji mogućnost uštampavanja znaka kupca u tri boje kako bi se stekao poseban vizuelni identitet.
PAPIRNE BELE KESE.
Izrađene su od belog kraft papira, različitih dimenzija.
Svoju sve širu primenu nalaze u apotekarskim objektima, u fitofarmaciji za sakupljanje lekovitog bilja, u konditorskim prodavnicama, poslastičarnicama i svuda gde postoji potreba za kvalitetnom ambalažom koja ispunjava visoke estetske standarde.
PAPIRNE KESE SA POLIETILENOM.
Izrađene su od belog kraft papira koji je sa unutrašnje strane presvučen polietilenskom folijom.
Ove kese se koriste za pakovanje namirnica u pečenjarama, roštiljdžinicama, ribarnicama, mesarama, pekarama i svugde gde postoji potreba za nepremočivom ambalažom koja zadržava trajnost i svežinu proizvoda.
PAPIRNE KESE ZA MARKETE - AMERIKANKE.
Prateći savremene trendove u oblasti ambalaže plasirali smo na tržište papirne kese izradjene od 60gr natron papira namenjene zbirnom pakovanju robe u trgovinama koje su do sada koristile PVC ambalažu.
Na ovim kesama postoji mogućnost štempe, a veoma komforne dimenzije preko 5kg zadovoljavaju potrebe i trgovaca i potrošača u najrazličitijim trgovinskim granama.
Lokacije
    Lokacija
  1. Novi Sad Ložionička 10
    +381 21 6301522; +381 21 401783;
Povezane kategorije:
Back to Top