Ordinacija Život

Registruj se
Prijavi se
Ordinacija Život
LOKACIJE

Kiropraktičar

Ordinacija Život Dr Dinića je prva i za sada zvanično jedina ordinacija koja se bavi hiropraktikom u Srbiji.
U ovoj ordinaciji možete dobiti svu stručnu pomoć u vezi vaših bolova u vratu i leđima, glavobolja, vrtoglavica, diskus hernije, sportskih povreda i drugih problema vezanih za vašu kičmu, mišiće i zglobove.
Bez ikakvih grubih pokreta, uvrtanja, čupanja, izvlačenja i bilo kakvih neprijatnih zvukova, takoreći neosetno, Dr Dinić će vam pomoći da bez obzira na vaše godine, svi vaši bolovi nestanu ili se značajno umanje, da bez lekova i nepotrebnih operacija u svega nekoliko poseta osetite pomoć koju može da vam pruži hiropraktika.
Vaši bolovi u leđima, glavobolje, diskus hernije i drugi problemi sa mišićima i zglobovima nestaće onda kad otklonimo ono što je do njih dovelo, a to su vaše nepravilne životne navike i stres (mehanički, hemiski i psihički) kojem ste izloženi.
Kroz naučni pristup i uz veliku preciznost, korekcija kičme koju primenjuje Dr Dinić uveriće vas da nije potrebna nikakava sila, da bi se korigovala struktura a stim i funkcija vašeg tela.
Što je takođe važno, ponovimo da ova korekcija nepredstavlja nikakav rizik po vaše zdravlje, bez obzira na vaše godine i zdravstveno stanje i vi je jedva možete i osetiti.
Hiropraktika je poznata u celom svetu po svojoj uspešnosti u tretiraranju bolova u leđima i vratu, glavobolja, vrtoglavica, diskus hernija, trnjenja u rukama i nogama i sličnih simptoma vezanih za skeletnomišični sistem.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Jurija Gagarina 28
    +381 11 2284186; +381 63 7815282;
Povezane kategorije:
Back to Top