Proizvodnja limenki

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja limenki
Zanima Vas cena limenki kod proizvođača?
Proizvodnja limenki je kategorija u kojoj Vam predstavljamo sve proizvođače limenki na jednom mestu.
Limenke za bezalkoholna pića ili limenke za alkoholna pića kao što su limenke za pivo ili limenke za cider, proizvode se u nekoliko standardnih zapremina.
Cene limenki su različite i možete ih proveriti u prezentacijama svih proizvoda proizvođača limenki.
Limenke za prehrambenu industriju koje se lako otvaraju, takođe su pogodne i za druge vrste industrija.
Ove limenke se izrađuju u više dimenzija i mogu biti limenke velike zapremine.
Limenke su veoma praktičan vid pakovanja zbog svojih odlika, kao što je činjenica da su lagane, da se lako otvaraju i čuvaju kvalitet sadržaja dugo vremena.
Limenke su ekološko pakovanje i preporučljivo je odlagati ih na pravilan način kako bismo čuvali okolinu.
Proizvodnja limenki je složen proces, a kao rezultat dobijamo veoma praktičnu ambalažu koja je sve više u primeni.
Ako Vam trebaju limenke došli ste na pravo mesto.
sarten-ambalaza-proizvodnja-limenki
PROIZVODNJA LIMENKI.
Četvrtaste limenke za prehrambenu industriju.
Cilindrična metalna ambalaža za različite kategorije proizvoda, kao što su: kafa, orasi, masline, poljoprivredna semena, različitih prečnika, u rasponu od 52 mm do 230 mm i kapaciteta od 70 g do 10 kg.
Oblikovane limenke.
Oblikovane metalne konzerve prečnika od 73 mm do 153 mm i kapaciteta od 125 ml do 2000 ml i oblikovanE aerosol limenke prečnika od 45 mm do 52 mm i kapaciteta od 200 ml do 300 ml.
galeb-metal-pack-proizvodnja-limenki
PROIZVODNJA LIMENKI.
LIMENKE ZA PREHRANU.
LIMENKE ZA HEMIJU SA IZLIVNIM GRLOM.
LIMENKE ZA HEMIJU SA USADNIM POKLOPCEM.
UKRASNE LIMENKE.
Savremeni svetski trendovi za proizvodnju limenki su usmereni ka proizvodnji limenki i poklopaca od limova sa alternativnim prevlakama, manjom debljinom kalajne prevlake i redukcijom debljine. Ove promene su praćene napretkom u formulaciji zaštitnih lakova i tehnologije zaštite, proizvodnji opreme, alata i uređaja za kontrolu, a sve u cilju zadovoljenja tehnoloških, zdravstvenih i sugurnosnih aspekata korišćenja ove ambalaže u proizvodnji konzervi kao i zahteva za ekonomičnu proizvodnju. Osnovni zadatak ove vrste ambalaže je da ih izoluje od spoljašnje sredine u cilju što dužeg čuvanja proizvoda u nepromenjenom stanju. U početnim fazama proizvodnje limenki bilo je bitno da se za ishranu ljudi obezbede raznovrsne namirnice, među kojima i proizvodi od mesa, bez opasnosti od trovanja. Danas se, pored navedenih zahteva, postavlja niz novih zahteva vezanih za organoleptičke karakteristike proizvoda, s težnjom da konzervisani proizvod po atraktivnosti i kvalitetu bude što približniji svežem proizvodu.
Back to Top