Restoran Palazzo Pitti

Registruj se
Prijavi se
Restoran Palazzo Pitti
LOKACIJE

Restorani

RESTORAN PALAZZO PITTI.
Pallazzo Pitti je novi, luksuzni restoran na Košutnjaku sa vidikovcem i savršenim pogledom.
Enterijer, projektovan sa posebnom pažnjom, doprinosi ugodnom ambijentu koji odiše duhom Firence, upotpunjen je besprekornom uslugom, prijatnom atmosferom i vrhunskom internacionalnom kuhinjom.
Posebno atraktivan deo našeg restorana Palazzo Pitti predstavlja zelena oaza – bašta sa terasom sa koje se pruža nepregledni pogled ka obroncima Avale.
Dodatni sadržaj predstavlja igraonica za decu Palazzo Pitti Kids, projektovana kao zasebni segment našeg kluba, koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje za mališane.

Restorani za svadbe

RESTORAN ZA SVADBE PALAZZO PITTI.
Restoran za svadbe Pallazzo Pitti je idealno mesto za Vas i Vašu porodicu, prijatelje, poslovne partnere.
Restoran za svadbe Pallazzo Pitti je mesto za Vaš poseban dan.
Restoran za svadbe Palazzo Pitti vam nudi i različite mogućnosti za organizovanje kako privatnih tako i poslovnih okupljanja i proslava, kreiranih po vašoj želji.
Specijalna ponuda našeg restorana za svadbe Palazzo Pitti su i programi organizacije rođendanskih proslava, prostorno i tematski prilagođeni kako mališanima, tako i deci starijeg uzrasta.
Dobrodošli u restoran za svadbe Palazzo Pitti, idealno mesto za vaš poseban dan!

Ketering

KETERING PALAZZO PITTI.
Ketering je ugostiteljska delatnost koja podrazumeva proizvodnju, aranžiranje, serviranje i posluživanje hrane i pića van mesta na kom se hrana proizvodi.
Želeli smo da Vam izađemo u susret, upotpunimo našu uslugu i omogućimo Vam celokupnu ketering uslugu, posluženje hrane za sve vrste događaja i proslava.
Pored toga što Vam nudimo prostor i različite mogućnosti za organizovanje kako privatnih tako i poslovnih okupljanja i proslava, kreiranih po vašoj želji, ukoliko prostor imate, mi smo tu da Vam olakšamo spremanje i serviranje hrane.
Naše osoblje će učiniti da svaki Vaš gost i Vi kao domaćin budete zadovoljni.
Poručivanje možete izvršiti direktno u našem restoranu, Luke Vojvodića 18i, putem maila ili preko telefona.
Sagledaćemo Vaše želje i pomoći Vam da napravite najbolji izbor hrane za događaj koji obeležavate.
Naša ideja je da Vam pružimo uživanje u hrani i u isto vreme Vam omogućimo više vremena za sebe, svoje prijatelje, poslovne partnere.
Želimo da unapredimo način i kvalitet života ljudi, kroz vrhunski kvalitet hrane koju pripremamo i profesionalnu uslugu koja posvećuje pažnju svakom detalju.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Rakovica Luke Vojvodića 18
    +381 11 2563317; +381 11 2563316;
Back to Top