Salon kupatila Beograd

Registruj se
Prijavi se
Salon kupatila Beograd
eurodom-salon-kupatila
SALON KUPATILA BEOGRAD EURODOM Eurodom je porodična firma koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja.
koral-salon-kupatila-salon-kupatila
SALON KUPATILA - KORAL Koral doo Pančevo uspešno posluje preko 20 godina.
Za sve ove godine predanog rada postali smo jedan od vodećih distributera na područuje cele Srbije.
Naš bogat asortiman zadovaljava i ukuse najzahtevnijih kupaca.
Funkcionalnost, praćenje trendova, roba visokog kvaliteta i povoljni uslovi plaćanja su ralozi zbog kojih nam se kupci uvek vraćaju.
diplon-kupatila-salon-kupatila
SALON KUPATILA - DIPLON KUPATILA Veleprodaja i maloprodaja kupatilske opreme.
enmon1-salon-kupatila

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 011 2310846
cena: Cenovnik
SALONI KUPATILA BEOGRAD ENMON U početku svog rada Enmon se bavio isključivo veleprodajom, a od 1996.godine počinje da otvara i svoje salone kupatila u Srbiji, Makedoniji, BiH, Hrvtskoj i Mađarskoj.
U našim salonima kupatila želimo da na najbolji način prikažemo celokupan asortiman naših proizvoda kupcima u veleprodaji i maloprodaji.
Enmon je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom, trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije i prateće opreme za kupatila.
Keramičke pločice, granitne pločice, kamen, mozaici, lepak, lajsne, sanitarije, slavine, tuš Kabine, kade, paravani, bojleri, vodokotlići, WC daske, nameštaj za kupatila, galanterija, ogledala, dekoracije, rasveta, oprema za kupatila.
Kao lider u svojoj branši na ovim prostorima uspostavili smo saradnju sa mnogim renomiranim domaćim i stranim proizvođačima keramičkih i granitnih pločica, sanitarija, baterija, kada i tuš kabina kao i prateće opreme za kupatila.
Italijanska, Španska i Nemačka keramika, baterije i sanitarija, samo su deo našeg asortimana.
Kvalitet naše ponude prepoznali su i mnogi investitori koji nam ukazuju poverenje već punih 25 godina.
Pored Enmon Brenda koji je sve prisutniji na tržištu u Srbiji i regionu, u prodajnom asotimanu kompanije Enmon nalaze se proizvodi sledećih proizvođača: KAI, MARAZZI GROUP, BALDOCER, AKGUN SERAMIK, ARGENTA, CASALGRANDE, R.A.K.
CERAMICS DISTRIBUT, ZALAKERAMIA, CISA CERAMICHE, ITA CERAMICHE, KALESERAMIK CANAKKALE, FONTE, KERAMIKA KANJIŽA, ZORKA KERAMIKA, POLET KERAMIKA.
beogranit-keramika-salon-kupatila
SALON KUPATILA BEOGRAD SALON KERAMIKE BEOGRANIT Beogranit je mlada firma, savremenog načina poslovanja, sa inovativnim proizvodima keramike i kupatilskog nameštaja poznatih italijanskih brendova, inostranih i domaćih proizvođaca.
Iako pod ovim imenom postoji tek dve godine, za nama je duga tradicija i bogato iskustvo u ovoj sferi trgovine.U našim salonima možete naći širok dijapazon keramičkih pločica i granitne keramike, za najrazličitije namene i načine uređenja prostora.Kombinovani dezeni, slogovi i dimenzije keramike, uklopljene su, od strane našeg arhitekte, sa nameštajem u brojnim ambijentima, kako biste mogli najbolje sagledati proizvode i biti sigurni u svoj odabir.
domis-enterijeri-salon-kupatila
SALON KUPATILA BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI U ponudi imamo sve što vam je potrebno kako biste opremili Vaše kupatilo.
Nudimo Vam elemente za kupatilo vrhunskog dizajna.
mimaks-salon-kupatila

Mimaks

Beograd, Zemun, Prvomajska 116c 011 2109618 |
064 6464103 |
cena: Cenovnik
SALON KUPATILA BEOGRAD MIMAKS MIMAKS KUPATILA DOO je preduzeće koje se bavi trgovinom ,vodovodnog i kanalizacionog materijala, elektromaterijala, alata, šrafovske robe, keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i ostale opreme za kupatila.Mogućnost prevoza nasim vozilima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.
kolor-gradnja-salon-kupatila

Kolor Gradnja

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 364 011 2401632 |
060 4608303 |
Keramika i sanitarije, veliki izbor keramičkih i granitih pločica od domaćih i stranih proizvodjača.
srma-group-salon-kupatila

Srma GROUP

Beograd, Zemun, Vojni put 165 C/II 011 3773900
Keramika i sanitarije za kuću i stan.
Veliki izbor keramičkih pločica, granitnih pločica.
Veliki izbor svih vrsta sanitarija.
Kupatilo je prostorija gde provodimo dosta vremena a malo u njega ulažemo i malo pažnje mu pridajemo. Da bismo u kupatilu uživali kao u bilo kojoj drugoj prostoriji, neophodno je da ga opremite toplo i sa ukusom. U svakom kupatilu čini se da dominira jedna, ili nijedna boja... To se prvo treba promenti. Ukoliko imate kadu, umesto da ovog puta promenite zavesu, možete umesto nje nabaviti providnu staklenu pregradu, pa vam i kada može postati kabina. Ovakve pregrade ne zahtevaju mnogo ulaganja, a doprineće toploti u vašoj kadi, i propustiće mnogo više svetlosti unutra nego što to radi zavesa za kadu. Saloni kupatila su idealni za pružanje ideja kako urediti vaše kupatilo. Bilo da hoćete da promenite pločice, sanitariju ili samo nameštaj u svom kupatilu, sve možete naći na jednom mestu. Morate osmisliti svaki element u vašem kupatilu, i kako će komunicirati sa raspoloživim prostorom. Da li neki od njih zauzima veću površinu nego što je potrebno? Uklanjanje osećaja pretrpanog prostora može se postići zamenom toaletnog ormarića lavaboom sa postoljem, gde možete odlagati sitnice. Izaberite kul visok lavabo koji odgovara ukupnom stilu enterijera i uživajte u dodatnom prostoru Vašeg kupatila.
Back to Top