Salon kupatila Čačak

Registruj se
Prijavi se
Salon kupatila Čačak
enmon1-salon-kupatila

Enmon

Čačak, Bulevar oslobodilaca bb 032 5561640
cena: Cenovnik
SALONI KUPATILA BEOGRAD ENMON U početku svog rada Enmon se bavio isključivo veleprodajom, a od 1996.godine počinje da otvara i svoje salone kupatila u Srbiji, Makedoniji, BiH, Hrvtskoj i Mađarskoj.
U našim salonima kupatila želimo da na najbolji način prikažemo celokupan asortiman naših proizvoda kupcima u veleprodaji i maloprodaji.
Enmon je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom, trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije i prateće opreme za kupatila.
Keramičke pločice, granitne pločice, kamen, mozaici, lepak, lajsne, sanitarije, slavine, tuš Kabine, kade, paravani, bojleri, vodokotlići, WC daske, nameštaj za kupatila, galanterija, ogledala, dekoracije, rasveta, oprema za kupatila.
Kao lider u svojoj branši na ovim prostorima uspostavili smo saradnju sa mnogim renomiranim domaćim i stranim proizvođačima keramičkih i granitnih pločica, sanitarija, baterija, kada i tuš kabina kao i prateće opreme za kupatila.
Italijanska, Španska i Nemačka keramika, baterije i sanitarija, samo su deo našeg asortimana.
Kvalitet naše ponude prepoznali su i mnogi investitori koji nam ukazuju poverenje već punih 25 godina.
Pored Enmon Brenda koji je sve prisutniji na tržištu u Srbiji i regionu, u prodajnom asotimanu kompanije Enmon nalaze se proizvodi sledećih proizvođača: KAI, MARAZZI GROUP, BALDOCER, AKGUN SERAMIK, ARGENTA, CASALGRANDE, R.A.K.
CERAMICS DISTRIBUT, ZALAKERAMIA, CISA CERAMICHE, ITA CERAMICHE, KALESERAMIK CANAKKALE, FONTE, KERAMIKA KANJIŽA, ZORKA KERAMIKA, POLET KERAMIKA.
Kupatilo je prostorija gde provodimo dosta vremena a malo u njega ulažemo i malo pažnje mu pridajemo. Da bismo u kupatilu uživali kao u bilo kojoj drugoj prostoriji, neophodno je da ga opremite toplo i sa ukusom. U svakom kupatilu čini se da dominira jedna, ili nijedna boja... To se prvo treba promenti. Ukoliko imate kadu, umesto da ovog puta promenite zavesu, možete umesto nje nabaviti providnu staklenu pregradu, pa vam i kada može postati kabina. Ovakve pregrade ne zahtevaju mnogo ulaganja, a doprineće toploti u vašoj kadi, i propustiće mnogo više svetlosti unutra nego što to radi zavesa za kadu. Saloni kupatila su idealni za pružanje ideja kako urediti vaše kupatilo. Bilo da hoćete da promenite pločice, sanitariju ili samo nameštaj u svom kupatilu, sve možete naći na jednom mestu. Morate osmisliti svaki element u vašem kupatilu, i kako će komunicirati sa raspoloživim prostorom. Da li neki od njih zauzima veću površinu nego što je potrebno? Uklanjanje osećaja pretrpanog prostora može se postići zamenom toaletnog ormarića lavaboom sa postoljem, gde možete odlagati sitnice. Izaberite kul visok lavabo koji odgovara ukupnom stilu enterijera i uživajte u dodatnom prostoru Vašeg kupatila.
Back to Top