Vrtić na engleskom jeziku Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Vrtić na engleskom jeziku Stari Grad
vrtic-peekaboo-vrtic-na-engleskom-jeziku
Vrtić na engleskom jeziku u centru Beograda.
Polovina planiranog dnevnog programa se odvija isključivo na engleskom i srpskom (4 sata).
Naš je cilj da vaša i naša deca kod nas otkriju i razviju svoje talente, da postanu emotivno razvijeni i stabilni i da nauče da se slobodno izražavaju.
Takođe nam je važno da budu socijalno prilagođeni, dobro informisani, radoznali i naravno, da umeju da se raduju!
Takvi su onda spremni za svet i njegove izazove!
Tako naši mališani osećaju da imaju podršku , što im uliva sigurnost prilikom predstojeće promene sredine.
Veoma pažljivo biramo ljude sa kojima sarađujemo. To su saradnici – istomišljenici koji podržavaju našu osnovnu ideju u pristupu bavljenja decom. Svi zaposleni prolaze posebab psihološki test, kao i edukaciju kako bi im se u potpunosti približio specifičan koncept rada školigrice Peekaboo. O vašoj deci i sprovođenju našeg programa vode računa:# • 2 srpska vaspitača.
• 2 medicinske sestre.
• 1 engleski vaspitač.
Poznata je činjenica da deca lako uče strane jezike u najmlađem uzrastu i da kada se ljudi presele u inostranstvo, vrlo često svedoče da su njihova deca brže i lakše naučila strani jezik od njih. Znanje engleskog jezika u današnje vreme se podrazumeva, bez obzira gde živite. Najveći deo poslovne komunikacije sa inostranstvom je na engleskom jeziku. A mnoge poslove ne možete ni dobiti ako ne znate engleski jezik. Zato je odlična ideja da odmah investirate u budućnost svoga deteta i da mu omogućite da još u vrtiću nauči engleski jezik. Ako Vaše dete pohađa vrtić na engleskom jeziku, nećete morati da mu plaćate dodatne časove, a ono će ceo dan nesvesno učiti engleski. Vrtići na engleskom jeziku su osmišljeni tako da deca sa vaspitačima komuniciraju na engleskom jeziku. To je kao da je dete u nekoj stranoj zemlji. Detetu to neće predstavljati problem iako na početku možda ne zna ni jednu reč engleskog jezika. Jednostavno, kroz igru i druženje dete će polako usvajati reči na engleskom i počeće da sastavlja rečenice, dok tečno ne progovori engleski. Deca su dosta okružena engleskim jezikom kroz filmove za decu i crtane filmove. Što dete ranije nauči engleski jezik, lakše će moći da prati i crtaće na engleskom i oni neće morati da budu sinhronizovani. Ako ste odlučili da dete upišete u vrtić na engleskom jeziku, doneli ste odličnu odluku jer u tim vrtićima stručno osoblje ne samo da će čuvati Vaše dete nego će mu i preneti znanje engleskog jezika.
Back to Top