Adaptacija stana Beograd

Registruj se
Prijavi se
Adaptacija stana Beograd
Adaptacija stana Beograd je kategorija koja objedinjuje firme iz Beograda koje se bave adaptacijom i renoviranjem stanova i poslovnog prostora.
Koliko košta adaptacija stana?
Cene renoviranja stana?
Ako Vas ovo zanima, firme iz Beograda koji se bave adaptacijom stanova prezentovane su ovde.
Pogledajte ovde i cene adaptacije stana.
Ideje za renoviranje stana možete imati sami, a mogu Vam ih ponuditi arhitekte.
Pomeranje zidova u stanu, spuštanje plafona i krečenje - ništa nije komplikovano ako sarađujete sa profesionalcima.
Koliko traje renoviranje stana?
Još jedna prednost angažovanja beogradskih firmi koje se bave adaptacijom stana je što će renoviranje biti gotovo u najbržem mogućem roku.
Ekipa dizajnera enterijera i iskusnih majstora će zajednički raditi na realizovanju projekta.
Sve ćete naći na jednom mestu.
Divite se idejama za adaptaciju stana i lokala koje vidite u časopisima i na interenetu?
Zašto ne bi i Vaš stambeni ili proslovni prostor izgledao tako!
Pravilan izbor detalja, boja i materijala prilkom adaptacije stana može učiniti čuda.
Adaptacijom stana možete uz ideje stručnjaka na najbolji način iskoristiti kvadraturu koju imate, tako što ćete promeniti namenu nekih prostorija, pregraditi prostorije u stanu ili porušiti zidove koji su višak.
talaris-adaptacija-stana-adaptacija-stana
ADAPTACIJA STANA, KUĆE i POSLOVNOG PROSTORA.
Ako ste odlučili da renovirate Vaš životni ili poslovni prostor prepustite taj posao ekipi profesionalaca koji će u najbržem mogućem roku završiti posao a Vi će te biti prezadovoljni.
Često se desi da klijenti sami krenu da renoviraju organizujući različite majstore povedeni mišlju da će povoljnije proći a na kraju se ispostavi da je to skuplje, duže traje i što je najgore mnogo napornije.
Kada adaptiramo mi sve poslove podelimo u nekoliko procesa kako bi se svi radovi obavili što efikasnije, uz minimalno gubljenje vremena a da se postigne maksimalan kvalitet.
projektni-biro-archistar-adaptacija-stana

Projektni biro Archistar

Beograd, Kanarevo Brdo, Petra Konjovića 12v 011 7593324
Adaptacije i rekonstrukcije stana, kuće.
Projekti adaptacije, rekonstrukcije, dogradnje i nadgradnje postojećih objekata rade se na nivou idejnog ili glavnog projekta.
U ovim projektima poseban akcenat je na sagledavanju postojećeg stanja i mogućnosti intervencije, uz detaljan uvid u postojeću pravnu i tehničku dokumentaciju koja je neophodna da bi se ovaj postupak sproveo.

Terakota

Novi Beograd, Gandijeva 34A/V 063 229329 |
063 373739 |
ADAPTACIJA STANA - TERAKOTA Imamo sve što Vam je potrebno za potpuno opremanje stambenog i poslovnog prostora.
Adaptacija predstavlja proces kojim se vizuelno menja izgled enterijera. Vlasnici stanova pribegavaju ovom procesu sa ciljem da svoje prostorije osveže novim izgledom, odnosno prilagode svojim željama i potrebama. Malo kupatilo, veliki hodnik, mali prozor u dnevnoj sobi a veliki u špajzu... Rešenje je lako; sve to porušiti i napraviti kako se Vama dopada. Ako Vam stan liči na lavirint, adaptacijom ćete dobiti lep i funkcionalan stan, dobar raspored svetlosti i prostora koji ima pozitivan efekat na psihu i boljitak u životu. Pre upuštanja u renoviranje i adaptaciju potrebno je dobro sagledati mogućnosti za dobijanje boljeg i funkcionalnijeg prostora. Prosecanje ili rušenje zidova je čest postupak koji se izvodi prilikom adaptacija prostora isljučivo po nacrtu arhitekte. U ranijem periodu se nije mnogo obraćala pažnja na rasipanje energije zbog čega mnogi od nas žive u stanovima koji su izuzetno hladni i nemaju nikakvu toplotnu izolaciju a stolarija ne dihtuje. Ne zaboravite da je za adaptaciju stana potrebno obezbediti građevinsku dozvolu, a radove prijaviti upravniku zgrade.
Back to Top