Agencije za organizaciju dogadjaja

Registruj se
Prijavi se
Agencije za organizaciju dogadjaja
Traba vam kompletna organizacija proslave firme u Beogradu?
Ili možda organizacija promocije novog proizvoda, promocije knjige, novog cd-a?
Organizacija stručnog skupa, simpozijuma ili kongresa?
U organizovanju naučnih, stručnih, sportskih, umetničkih i korporaivnih događaja ili proslava pomoći će vam agencije za organizaciju događaja Beograd.
Sve na vašoj listi što treba uraditi da bi događaj koji želite da organizujete bio uspešan, profesionalci iz beogradskih agencija koje se bave organizovanjem događaja prošli su više puta, tako da neće propustiti nijedan detalj.
Oni će vam dati i korisne savete kako da upotpunite vaš događaj.
posh-&-media-marketing-agencija-agencije-za-organizaciju-dogadjaja

POSH & MEDIA Marketing agencija

Beograd, Karaburma, Višnjička 74 011 4040980
AGENCIJE ZA ORGANIZACIJU DOGADJAJA BEOGRAD Moderne marketinške kampanje sve više postaju specijalizovane i preporučuju proizvod uskom segmentu potrošača od kojeg se očekuje najbolja reakcija.
Kupcu se nudi da vidi, oseti i proba proizvod, da kaže svoje mišljenje o krajnjem rezultatu – sve u svemu skup neprocenjivih podataka koji prave novi koncept eksperimentalnog marketinga. Uspešno realizovan događaj ima veliki uticaj na lokalne zajednice a u nekim slučajevima i na čitavu zemlju ili region.
Ispunjenje postavljenih ciljeva dovodi do privlačenja pažnje medija, potencijalnih klijenata, poboljšanje tržišne pozicije i povraćaj investicije.
agencije-za-organizaciju-dogadjaja-joyride-agencije-za-organizaciju-dogadjaja
Agencije za organizaciju dogadjaja.
Često nas zovu klijenti suočeni sa zadatkom da organizuju luksuzni prijem za svoje strane kolege i prijatelje.
Da im pokažu Beograd i najbolja mesta u gradu, da ih odvedu u lov ili da jednostavno zabavno provedu vreme i odmor. Za korporativne klijente obezbedili smo kompletan asortiman usluga u organizaciji događaja i korporativne kulture.
Specijalno za vas mi organizujemo biznis sastanke za efikasne i obostrano korisne poslovne i neformalne komunikacije.
Mi stvaramo indivdualne događaje u kojima učestvujemo u kompletnom ciklusu od razvoja koncepta, formiranja poslovnog programa, do organizacije i kontrole tehničkih uslova: - Iznajmljivanje prostora, konferencijske opreme, usluge prevođenja; - Razvoj koncepta događaja; - Usluge nezavisnih eksprta; - Promotivni materijali: štampani materijali, paketi za učesnike, aksesoari; - Hoteli: rezervacije, smeštaj; - Oformljenje viza; - Koordinacija tokom događaja; - Transportna logistika; - Banketi, kulturno-zabavni program. Formati - Konferencije; - Forumi; - Izložbe; - Korporativni događaji; - Jubileji kompanija; - Prijemi, proslave; - Organizacije specijanih projekata; - VIP usluge; - Prezentacije; - Ceremonije, premijere, premije; - Medijska podrška; - Korporativni događaji – “Teambuilding” - Izleti Srbija, Beograd; - Poslovni sastanci; - Biznis ručkovi/večere; Format događaja zavisi od ciljeva vaše kompanije. Ekonomija vremena Organizacija događaja u partnerstvu sa nama će vam omogućiti da se koncentrišete na osnovne poslovne ciljeve vaše kompanije i oslobodiće vas od sporednih i zahtevno- intenzivnih poslovnih aktivnosti. Prednosti saradnje sa nama Optimizacija troškova; - Naša dugoročna partnerstva sa pouzdanim dobavljačima usluga (prostori, oprema, itd) omogućavaju nam da postignemo najbolje uslove za svoje klijente i partnere. - Pomoć u razradi virianti budžetiranja i načinu dobijanja dodatnih sredstava. Iskustvo i kvalitet Iskustvo i poznavanje tehnologija nam omogućavaju da maksimalno efikasno radimo na projektu od prijema zahteva do poslednje faze organizovanja događaja, kao i da garantujemo visok kvalitet i nivo usluga. Individualni pristup Mi zasnivamo naš poslovini odnos na poverenju sa našim partnerima i klijentima.
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja i da dostavimo dodatne informacije putem telefona ili pri ličnom sastanku.
Organizacija proslava - to je ono što mi zovemo našim omiljenim radom.
Agencija Joyride sa zadovoljstvom će preuzeti na sebe organizaciju vašeg jubileja, venčanja ili jednostavno organizovati nezaboravno veče za vašu porodicu i prijatelje.
Mi možemo za vas pripremiti putovanja na interesntna mesta i zemlje, i tamo organizovati privatnu zabavu ili žurku i stvoriti odgovarajuću atmosferu.
Naše iskustvo u organizovanju krupnih korporativnih događaja, daje nam potrebne mogućnosti za organizaciju privatnih događaje bilo koje složnosti.
Mi ćemo organizovati čarobni odmor na vaš zahtev i u bilo kojoj formi. - Organizacija godišnjica i rođendana - Organizacija svadbi i medenog meseca - Organizacija prijema i balova - Proslava Nove godine i Božića - Dečiji praznici - Maturdke večeri - Organizacija žurki i zabava - Tematske večeri - Momačke/devojačke večeri i još mnogo toga, u skladu sa vašim željama i fantazijama!
agencije-public-events-agencije-za-organizaciju-dogadjaja
Agencije za organizaciju dogadjaja.
Usluge: Team building Firmama koje žele motivisane, zadovoljne radnike, samopouzdane i spremne za timski rad, nudimo nepredvidive izazove kroz team building aktivnosti!
Ključ uspeha je dobar i skladan tim.
Pomažući drugima da postave i postignu ciljeve, pomažete sebi.Team building je skup edukativno-rekreativnih aktivnosti, koji su pre svega zabavni, a svrha mu je stvaranje tima u koji se možete pouzdati. Koncepcija programa podrazumeva snalaženje u novom okruženju, daleko od radnog mesta i dnevnih obaveza.
Drugim rečima to je niz zabavnih, strateških igara koje tim vaših zaposlenih treba da reši.
Cilj je da se snađu u novoj situaciji, da zajedno pronađu i ostvare rešenja, uz zabavu i opuštanje. Prednosti koje proizlaze iz takvih aktivnosti: poboljšanje komunikacije između zaposlenih jačanje timskog duha i samopouzdanja preuzimanje rizika i odgovornosti lakše donošenje odluka kreativno rešavanje problema kvalitetan i nov način upoznavanja otkrivanje novih vrednosti i sposobnosti učesnika potenciranje povezanosti i sigurnosti grupe i pojedinca priprema za bolje snalaženje u novim situacijama prihvatanje rizika i kriznih situacija izvan "zone udobnosti" poštovanje ravnopravnog odnosa unutar grupe razvijanje tolerancije i samokritike timski rad i jedinstvo po načelu "svi za jednog, jedan za sve" Podsticajni programi su najbolji način da: nagradite vašu ekipu i omogućite im nezaboravnu zabavu u prirodi emotivno "vežete" klijenta za vašu firmu zahvalite se vašim saradnicima Incentive putovanja Incentive putovanja imaju neizbežno i zavidno mesto u kongresnoj ponudi. Pružamo vam način da incentive putovanjima stimulišete zaposlene, učesnike skupa, kao i da unapredite poslovanje kompanije. Na kongresnom putovanju, radionici, skupu koji ćemo organizovati za vas, želimo da vaš gost, svaki učesnik, pa i vi sami doživite nezaboravne trenutke, kao i da vaš boravak na destinaciji predstavlja jedinstven i neponovljiv doživljaj. Maštovitu priču i besprekornu organizaciju prepustite nama!
Stručni skupovi Sve je veća potreba za okupljanjem stručnjaka koji svojim znanjem, iskustvom i kontinuiranim radom doprinose povećanju kvaliteta usluga Stručni skupovi koje organizujemo omogućavaju razmenu informacija između stručnjaka učesnika. Obratite se našem kreativnom timu, kako bismo vam pružili nezaboravne trenutke sa učesnicima skupa, kao i profesionalnu saradnju sa organizacionim timom.
u svim oblastima privrede.
agencija-kod-andjela-agencije-za-organizaciju-dogadjaja
Agencija za organizaciju specijalnih dogadjaja i venčanja.
Kada se na jednom mestu u isto vreme nađu dva umetnika tu nastaje pravi mali kreativni raj.
Sa mnoštvom kreativnih ideja, i zamisli organizovale smo bezbroj svečanih večera za prijatelje, dečije rođendane, i čak četiri venčanja.
Onda je u jednom trenutku došlo vreme da se organizuje i moj najlepši dan u životu, moje venčanje.
Da se odmah razumemo ja sam jedna zahtevna, i dobro organizovana mada žena, koja je želela da njen dan ostane svima u sećanju kao najlepše venčanje na kome su bili.
Znajući sebe, a i mladoženju, to je moralo da bude nesvakidašnje i neobično venčanje.
To je bio pravi izazov, organizovati SAVRŠENO VENČANJE.
Učiniti da se svi gosti osećaju prijatno, a ujedno da se i mladenci lepo provedu.
Tada se pojavilo bezbroj pitanja, koji bend izabrati, koji restoran, kako se odlučiti za izgled i dizajn pozivnica, kako izabrati savršenu venčanicu, koji Meni odabrati, kako rasporediti goste za sedenje a da svi budu zadovoljni, kako se izboriti sa zahtevima i željama mame i svekrve, kako odabrati savršenu i neobičnu tortu, i još veliki broj pitanja na koja u prvom trenutku nisam imala odgovor.
Kada sam posle osam meseci mukotrpnog rada na organizovanju svog venčanja, na kraju uspela da sve taj dan bude savršeno, dan nakon venčanja sam osetila veliko olakšanje i imala sam utisak kao da mi je pao kamen sa srca.
Osam meseci nerviranja, razmisljanja, i napetosti, naveli su me da počnem da razmišljam kako je samo svim onim mladim ženama koje se udaju a nisu te sreće kao ja da imaju bar neko osnovno iskustvo u organizaciji venčanja, kao što sam ga ja imala u tom trenutku, posle četiri uspešno organizovana venčanja.
Nakon venčanja od svih gostiju sam dobila pohvale na račun dekoracije, odabira restorana, benda, torte, play liste i svega ostalog što je učinilo da svi gosti sa naše svadbe i dan danas prepričavaju taj dan, i da za organizaciju mog venčanja imaju samo reči hvale.
To je bio znak da treba da otvorim svoju agenciju za organizaciju događaja i da konačno počnem i drugim mladim ženama da ulepšavam i olakšavam život, i učinim da se i njihova venčanja prepričavaju godinama kao što se prepričava moje venčanje.
Da li možete da nabrojite koliko ste bitnih datuma i događaja imali u zivotu?
Da li ste imali dovoljno vremena i živaca da sami sve organizujete?
Zasto biste sebi pravili dodatni posao i stres kada postoji tim eksperata za organizaciju specijalnih događaja koji će rešiti sve vaše probleme, i organizaciju vama bitnog događaja preuzeti na sebe.
Bilo da je u pitanju venčanje, rođendan, korporacijska proslava, godišnjica, mi smo tu za vas i radimo zbog vas.
mond-plan-organizacija-i-dekoracija-agencije-za-organizaciju-dogadjaja

Mond Plan organizacija i dekoracija

Beograd, Stari Grad, Vasina 15/3 011 3282203
Agencije za organizaciju dogadjaja.
Osnovna delatnost preduzeća MOND - PLAN doo iz Beograda je organizacija i dekoracija venčanja, proslava firmi, koktela, banketa, prezentacija, promocija, rođendana. Za organizaciju proslave Vaše firme nudimo Vam konfornost da sve što je potrebno za Vaš event prepustite nama.
Korišćenjem naših usluga organizacije, uštedećete vreme za pronalaženje: odgovarajućeg prostora za održavanje eventa, benda po Vašem ukusu, ozvučenja, scenografije, voditelja, pozivnica, keteringa, rasvete, video i foto usluga, projektora i platna, lcd, dvd, pirotehničke usluge, poklone za goste.
Pored svega navedenog naš tim će se potruditi da prostor izgleda tako da autenticno predstavi Vas i Vasu firmu. Hvala na poverenju
agencija-white-organizacija-i-dekoracija-agencije-za-organizaciju-dogadjaja

Agencija White Organizacija i dekoracija

Novi Beograd, Omladinskih brigada 65a 065 3394483
ORGANIZACIJA KORPORATIVNIH DOGAĐAJA I PROSLAVA BEOGRAD.
Događaji.
Korporativni & Privatni eventi Deset godina uspešnog poslovanja Vaše firme, proslava praznika za Vas i Vaše zaposlene, intimna proslava godišnjice braka, krštenja.
Mnogo je razloga za slavlje, a mi ćemo zajedno sa Vama napraviti briljantan plan.
Indentifikujemo Vaše potrebe, ispunjavamo Vaše ciljeve i nadmašujemo Vaša očekivanja.
Sve što je potrebno za jedan savršen dan, agencija White će obezbediti za Vas
l&m&j2-agencije-za-organizaciju-dogadjaja

L&M&J2

Sremska Kamenica, Mišeluk III/10 021 465571
Organizacija korporativnih događaja.
Tim bilding.
Cilj tim bilding programa je rad na osnaživanju ključnih aspekata timskog rada, kao što su poverenje, otvorena komunikacija, motivacija I posvećenost zajedničkim ciljevima… Shodno vašim potrebama, kreiraćemo program koji će biti dovoljno izazovan i zanimljiv svim članovima tima.
Tokom realizacije samog programa, naš stručan tim će pratiti međusobno funkcionisanje članova I dati konkretne predloge za dalje unapređenje kako pojedinaca, tako i čitavog tima.
Nije važno da li vaš tim broji 10 ili 200 ljudi, da li želite da aktivnosti realizujemo u prirodi ili konferencijskoj sali, da li vaš događaj traje nekoliko sati, ili nekoliko dana… Program ćemo prilagoditi vašim specifičnim potrebama i zahtevima..
Tim bilding aktivnosti u zatvorenom prostoru: Tim bilding aktivnosti u formi “soft skills” treninga koji su usmereni na jačanje specifičnih timskih vestina – konstruktivna komunikacija, upucivanje i prihvatanje povratne informacije, motivacija i samomotivacija, razvoj timske kreativnosti u rešavanju problema i mnogi drugi..
Tim bilding igre za jačanje kohezije tima – potraga za blagom u zatvorenom prostoru, igre bez granica i druge aktivnosti zabavnog karaktera..
Tim bilding aktivnosti na otvorenom prostoru: Organizacija grupnih sportskih takmičenja (mali fudbal, košarka, odbojka i sl.).
Planinarenje i rekreativne šetnje u prirodi.
Streličarstvo.
Paintball.
Potraga za blagom uz orijentiring.
Alpinistički poligon.
Avanturistička trka sa fizičkim preprekama.
Timsko kuvanje u prirodi.
…i mnoge druge aktivnosti.
Stručni skupovi i sajmovi.
Organizacija stručnih seminara i konferencija koja obuhvata: Odabiru prostora za organizaciju stručnog skupa.
Odabiru posluženja tokom trajanja stručnog skupa.
Odabiru smeštaja gostiju tokom trajanja stručnog skupa.
Definisanju strukture i scenarija stručnog skupa.
Obezbeđenju kompletne audio-vizuelne opreme, sistema za simultano prevođenje i druge neophodne tehnike.
Snimanju i fotografisanju skupa.
Pripremi grafičkog vizuala skupa, primeni vizuala na materijal za stručni skup, izradi i štampi materijala.
Protokolarnoj podršci događaja.
Pripremanju dodatnog sadržaja za posetioce skupa (zajednička večera, turistički programi za posetioce skupa, pokloni i sl).
Osmišljavanju i pripremi izlagačkog štanda na sajmu.
Osmišljavanju i pripremi promotivnog materijala za sajamska izlaganja.
Korporativne proslave i druženja.
Family day.
Proslava dana kompanije.
Proslava jubileja.
8 Mart.
Proslava nove godine.
Proslava nove godine za decu zaposlenih.
Poslovni sastanci i ručkovi.
Protokolarna organizacija i podrška VIP sastanaka i poseta, svečanih otvaranja, promocija kompanije.
Svi događaji se kreiraju i organizuju u skladu sa željama i ciljevima naručioca usluge.
Organizaciaja događaja može biti veoma zahtevna jer iziskuje pažnju oko puno detalja kako bi sve proteklo kako treba. Treba pronaći prostor u kome će se događaj odigrati, pobrinuti se za uređenje tog prostora i dekoraciju, osmisliti program, pobrinuti se za posluženje, pobrinuti se da svi gosti budu obavešteni i pozvani na vreme. Ovo je samo deo spiska obaveza koji vas čeka ako se sami upuštate u organizaciju događaja, a šta vam tačno treba zavisi od toga da li organizujete stručni skup, kongres, naučno ili stručno predavanje, kongres. U korporativnom svetu sve je češća praksa da se u promotivne svrhe organizuju proslave jubileja firme. Kako bi sve proteklo kako treba, kako vi sami ne biste gubili vreme koje možda ni nemate i bili pod stresom da nešto važno ne zaboravite, zato postoje agencije za organizaciju događaja. Te agencije već imaju uigrane timove ljudi koji znaju gde da nađu sve što vam treba za organizaciju vašeg važnog događaja. Agencije za organizaciju događaja mogu za vas organizovati koncert, humanitarne akcije, promociju knjige, muzičkog cd-a ili spota, žurke, proslave, druge umetničke i kulturne događaje. Ukoliko nemate ideju kako da organizujete program, ljudi u agenciji za organizaciju događaja mogu vam rešiti i taj problem. Zahvaljujući njihovom iskustvu mogu vam dati niz kreativnih ideja. Agencija za organizaciju događaja može vam pomoći i oko organizovanja sportskih događaja, pratećih priredbi i programa. Sve u svrhu usavršavanja, poslovnog napretka i dobre zabave!
Back to Top