Aluminijumski profili Beograd

Registruj se
Prijavi se
Aluminijumski profili Beograd
valmex-aluminijumski-profili

Valmex

Beograd, Savski venac, Durmitorska 6 011 3660911
ALUMINIJUMSKI PROFILI.
Standardni profili od aluminijuma i aluminijumskih legura su namenjeni najširem krugu kupaca jer su svoju primenu našli u različitim oblastima i delatnostima.
Aluminijumski standardni profili.
Kutijasti profili u dimenzijama od 15 x 15 do 100 x 100mm; Ø Cevi u dimenzijama 16 do 60mm; L profila 10 x 10 do 80 x 80 mm; T profila 15×15 do 30×30 mm; flah 10×10 do 50x15mm.
Profili razni (ukrasne lajsne, rukohvat za gelender itd).
Mogućnost izrade profila u dimenzijama po zahtevu kupca – rok isporuke 2-3 nedelje-minimalna količina za poručivanje – 200 kg.
Aluminijumski konstruktivni profili – sirovi, eloksirani i plastificirani.
Program konstruktivnih profila obuhvata sisteme profila za prozore i vrata koje je razvila Alumina komerc Beograd, kao i sisteme fasada - klasičnih, visećih, polustrukturalnih i strukturalnih.
Završna obrada aluminijumskih profila može biti u širokom spektru -od sirovih, do zastićenih – bojenih to jest eloksiranih i plastificiranih po RAL karti. Sistemi aluminijumskih profila su: AK 53 – Hladni sistem alu profila sa alu profilima bez termičkog prekida.
AK 64 T – Topli sistem alu profila sa alu profilima sa termičkim prekidom koji se obezbedjuje poliamidnim profilima
asalto-aluminijumski-profili

Asalto

Beograd, Sremčica, Beogradska 367 011 2523641
cena: Cenovnik
ALUMINIJUMSKI PROFILI BEOGRAD ASALTO Profili renomiranog grčkog proizvođača „ALUMIL“.
Specijalna termoizolacija stolarije, kombinacija drveta i aluminijuma (drvo sa unutrašnje strane).
Maksimala termoizolacija sa faktorom 1,6W/m2K.
Poliamid debljine 20 do 24 mm zbog postizanja potpune termoizolacije.
Specijalna kuka koja povezuje aluminijum i drvo i momogućava ventilaciju središnje komore i štiti materijal od kondenzacije.
Čelični perimetrični mehanizam sa zatvaračem tipa „pečurka“ sa čeličnom nekorozivnom bravom za postizanje što bolje bezbednosti.
Višekomorna centralan zaptivna guma za povećanu toplotnu izolaciju.
Mogućnost zastakljivanja staklo paketom do 32 mm.
alcu-metali-aluminijumski-profili
ALUMINIJUMSKI PROFILI ALCU METALI "AlCu metali" je privatno društvo specijalizovano za trgovinu obojenim metalima vrhunskog kvaliteta renomiranih svetskih proizvodjača.
Osnovano je 2003 godine i lider je u trgovinu obojenim metalima u Republici Srbiji.Svoje uspešno poslovanje zasniva na vrhunskom kvalitetu proizvoda, širokom asortimanu, savremenom načinu rada, organizaciji posla i stručnom kadru.Smešteni smo na placu površini 5600 m2 sa halom u vlasništvu površine 1200 m2.
Na lageru stalno imamo preko 200 t materijala sa preko 2000 asortimanskih jedinica sa ciljem da u potpunosti zadovoljimo sve želje i zahteve naših kupaca.
Back to Top