Apartmani Beograd

Registruj se
Prijavi se
Apartmani Beograd
Volite da putujete i da istražujete gradove ali nemate dovoljno novca za luksuzne hotele.
Apartmani su idealno rešenje za smeštaj Vaše porodice.
Bilo da tražite apartman u Beogradu ili u nekom drugom gradu u Srbiji, sigurni smo da Vam možemo pomoći.
Uz našu malu pomoć, nadjite apartman koji je po Vašem ukusu i rezervišite smeštaj još danas.
S obzirom da je Beograd sve više primamljiv za turiste, samim tim i ponuda apartmana se povećava iz dana u dan.
Ista situacija je i sa ostatkom gradova u Srbiji.
Nadjite apartman po Vašim standardima i uživajte u odmoru koji ste zaslužili.
apartmani-spa-secret-apartmani
APARTMANI - SPA SECRET Vrhunski apartmani za potpuni ugođaj na dve lokacije na Novom Beogradu.
apartmani-lugi-san-apartmani

Apartmani Lugi San

Beograd, Palilula, Dalmatinska 19 063 226330
cena: od 70€
APARTMANI - LUGI SAN Izdavanje modernih i kompletno opremljenih apartmana na teritoriji Palilule.
olimpos-beach-apartmani
APARTMANI - PLAKA LITOCHOROU - OLIMPOS BEACH Kamp Olimpos Beach se nalazi na najočaravajućoj lokaciji na Olimpijskoj Rivijeri.
U podnožju planinskog Olimpusa, gde se nalazi puno borova i zapravo na samom moru !
!
!
!
Kamp Olimpos Beach je zapravo nebesko odredište koje se preporučuje bilo za kratke izlete ili za duga i višednevna letovanja.
Apartmani Beograd. Apartmani u Beogradu | Smeštaj Skyapartmani.comPred vama je najkvalitetnija ponuda apartmana za iznajmljivanje u Beogradu. Sky Apartmani Beograd Vam nudi udoban, povoljan smeštaj i pruža izuzetnu slobodu i fleksibilnost. Zahvaljujući apartmanskom smeštaju desetine hiljade turista, koji ne žele da borave u hotelima ili hostelima, svake godine poseti Beograd, i upravo oni traže mogućnost da po povoljnoj ceni dobiju veliki i dobro opremljen apartman koji će deliti više osoba i u kome će moći da žive kao kod kuće, bez ograničenja koja postavljaju hoteli. Najbolji apartmani u Beogradu, na centralnim lokacijama poput Trga Republike, Nušićeve, Terazija ili Slavije, mogu biti vaši na jedan dan ili na duži period, uz cene koje su niže što je boravak duži, i takav raspored da u svakom apartmanu može boraviti četiri ili više osoba. Skoro svi naši apartmani za iznajmljivanje opremljeni su za duži boravak, poseduju garažu za Vaš automobil, kompletne kuhinje sa dodatnom opremom, Wi-Fi i kablovsku televiziju, klima uređaj, mašinu za veš i sudove, električni bokal, mikrotalasnu rernu, peglu i – najvažnije, odlično opremljene enterijere.
STAN NA DAN. APARTMANI BEOGRAD. PRENOĆIŠTE U BEOGRADU. Beograd je iz godine u godinu sve posećeniji, što turistički, što poslovno, a apartmani su svakako najpopularniji i za većinu najadekvatniji način smeštaja. U našoj ponudi su odlični apartmani u Beogradu, na najboljim gradskim lokacijama i po povoljnoj ceni. Naši apartmani u Beogradu vam omogućavaju bolji komfor i slobodu nego što biste imali u hotelskoj sobi ili u hostelima. Pink apartmani Beograd su za vas obezbedili moderan smeštaj, a na vama je samo da izaberete svoj apartman, u skladu sa vašim potrebama i željama.
Dobrodošli na BEOAPARTMAN! U našoj ponudi nalaze se isključivo Apartmani u Beogradu. Apartmanski smeštaj u Beogradu je poslednjih godina u ekspanziji. Na ovim stranicama pronaći ćete veliki broj lepih apartmana koji se izdaju po sistemu "stan na dan".

City Code Exclusive Apartments

Beograd, Stari Grad, Čika Ljubina 10 011 2623174
CITY CODE sastoji se od 4 luksuzno opremljena apartmana viskog standarda i kvaliteta. Apartmani se nalazi u samom centru Beograda, u pešačkoj zoni Knez Mihailove ulice i Trga Republike sa mnoštvom kafića, restorana i prodavnica. U krugu od 250m se nalaze i čuvena Kalemgdanska tvrđava, Ulica Strahinjića Bana (poznata i kao Silikonska dolina), kao i stara, boemska četvrt, Skadarlija. Njegova lokacija omogućiće vam da na najbolji način realizujete sve svoje potrebe, bilo da su oni poslovne ili turističke prirode. Ljubaznost i gostoljubivost našeg osoblja će vam omogućiti da se osećate kao kod kuće. Oni će se truditi da upotpune vaš boravak ovde, tako što će odgovoriti na sva vaša pitanja, aspiracije i zahteve. Apartmani su nastali kao rezultat dugogodišnjeg poslovanja ostalih City Code ugostiteljskih objekata koji postoje na još tri lokacije u Beogradu. Dva se nalaze u ulici Cara Dušana u mirnom delu Zemuna, a treći u Dobračinoj ulici, takođe u centru Beograda. Poverenje koje nam ukazujete probudilo je u nama potrebu da vam uzvratimo sa još više pažnje, obzira i posvećenosti, tako da iznova poželite da budete naši gosti.
Najbolji način da saznate u kakav apartman dolazite je da pažljivo pročitate komentare prethodnih gostiju. Fotografije nisu nikakav garant da dolazite u apartman kakav očekujete. Mogućnost manipulacije savremenim alatima za obradu fotografije možeda napravi od apartmana luksuzan smeštaj a kad odete na lice mesta da zateknete pravo ruglo. U razgovoru sa vlasnikom detaljno istražite koje pogodnosti (parking, garaža, spratnost, lift...) pruža apartman kao i njegovu opremljenost. Pretražite Internet vezano za kraj grada u koji dolazite. U zavisnosti od vaših potreba i afiniteta izaberite apartman na lokaciji koja vam odgovara ali se prvo o njoj dobro raspitajte. Pronalaženje pravog apartmana, nekada je zaista težak posao. Čak i kada Vam se apartman na prvi pogled zaista dopadne, tu je još dosta faktora koji će uticati na Vašu odluku. Prvenstveno, apartman treba da zadovoljava sve Vaše uslove, kao i da ispuni očekivanja. Danas se neke stvari podrazumevaju kada je u pitanju iznajmljivanje apartmana, pa se mnogo toga i računa u već plaćen smeštaj. Stvari kao što su internet, televizija, struja, voda i grejanje su uglavnom svuda uključene u cenu. Redak je slučaj kada će se neka od ovih stavki plaćati dodatno. Zato je za svaki slučaj najbolje tačno znati šta je uključeno u cenu, a šta ne.
Back to Top