Auto delovi Chevrolet Palilula

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Chevrolet Palilula
auto-line-auto-delovi-chevrolet

Auto Line

Beograd, Palilula, Višnjička 34 011 3619595
AUTO DELOVI CHEVROLET BEOGRAD AUTO LINE Prodajni asortiman firme Auto line d.o.o.
baziran je na sledećim kategorijama proizvoda: originalni rezervni auto-delovi za Opela i Chevroleta kao i rezervni delovi od aftermarket proizvođača kao što su Febi - Bilstein, Wix, RoadHouse, AutoMega, Mahle, Elring, Sachs, Ate, Bremi, Wahler, Bosch, Gates, Blue print, Textar, Ina, Fag, i dr
kit-commerce-auto-delovi-chevrolet
AUTO DELOVI CHEVROLET BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova za Chevrolet vozila i dodatne opreme u regionu.
Chevrolet logo u obliku leptir mašne je stekao međunarodnu slavu otkad je predstavljen od strane suosnivača kompanija, Vilijema C. Duranta 1913. godine. U to vreme, Chevrolet je imao samo dve godine, ali je već stvarao put ka tome da postane jedan od vodećih proizvođača automobila na svetu. Predstavljanje jasnog, prepoznatljivog znaka je brendu koji je tek bio u povoju usadilo snažan osećaj identiteta u kompaniji, ali i u njenim kupcima. To je isti identitet koji se nastavlja i danas. Chevrolet je najveći globalni brend General Motors-a sa godišnjom prodajom od oko 3,5 miliona vozila u preko 130 zemalja. To je četvrti globalni brend automobila po prodaji, a takođe je jedan od najbrže rastućih brendova u svetu. Chevrolet automobili ujedinjuju strast, smeo dizajn i praktičnost. Oni pružaju izuzetnu vrednost za novac. Nakon ponovnog lansiranja brenda u Evropi 2005. godine, Chevrolet je više nego udvostručio prodaju. Osnovan u SAD od strane švajcarskog emigranta Louis Chevrolet-a 1911. godine, brend je slavio svoj stoti rođendan 2011. godine.
Back to Top