Auto delovi Daewoo Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Daewoo Savski venac
a-auto-strahinja-auto-delovi-daewoo

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI DAEWOO BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Daewoo.
japan-x-auto-delovi-daewoo

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI DAEWOO BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za DAEWOO vozila.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-daewoo
AUTO DELOVI DAEWO BEOGRAD AUTO DELOVI LVC Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Daewoo Motors je bio južnokorejski proizvođač automobila, osnovan 1982.godine i deo Daewoo Grupe. Daewoo Grupa je osnovana 1967. godine. Pre velike azijske krize 1998. godine, daewoo Grupa je bio drugi po jačini konglomerat i Južnoj Koreji a Daewoo Motors je bio samo jedan njen deo. Već 1999. godine, ceo Daewoo Group konglomerat je upao u velike finansijske probleme, i bio je primoran da proda svoju diviziju za proizvodnju automobila, odnosno Daewoo Motors. N kraju GeneralMotors je bio taj koji je pruzeo Daewoo Motors. Od tada nosi ime GM Daewoo sve do 2011. kada menja ime u GM Korea koje je i danas na snazi. Ševrolet je preuzeo sve Daewoo modele i polako ih preimenovao u svoje. Sada se delovi za Daewoo mogu zameniti sa delovima za Chevrolet, pošto se Daewoo više ne proizvodi.
Back to Top