Auto delovi Hyundai Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Hyundai Savski venac
a-auto-strahinja-auto-delovi-hyundai

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI HYUNDAI BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Hyundai.
japan-x-auto-delovi-hyundai

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI HYUNDAI BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za HYUNDAI vozila.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-hyundai
AUTO DELOVI HYNDAI BEOGRAD AUTO DELOVI LVC Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Hyundai je južnokorejska kompanija osnovana 1960. godine. Danas, kao deo Hyndai KIA Automotive Group, kompanija ostvaruje stabilan rast, a u poslednjih nekoliko decenija je ostvarila izuzetan uspeh i na evropskom i američkom tržištu. Proizvodne linije u Ulsanu su konstruisane u skladu sa tadašnjom veličinom kompanije i planovima da proizvodni kapacitet bude 1.6 miliona jedinica godišnje. Osnovana od strane Chung Ju Yunga, rođenog u siromašnoj seoskoj porodici, kompanija Hyundai je ubrzo postala najveći južnokorejski proizvođač automobila. Preduslovi za osnivanje fabrike automobila su bili izuzetno loši, obzirom da je većina političara, po završetku korejskog rata, smatrala da je bolje uvoziti automobile nego praviti sopstveni korejski brend. Međutim, Yung se pokazao kao veoma pronicljiv čovek, i veliki deo kapitala zarađenog u preduzimačkom biznisu u koji je ušao 1947.godine, preusmerio je u proizvodnju automobila. Uprkos tome što je kompanija preuzela značajne korake u cilju izgradnje jakog brenda, Hyundai je u periodu pre 1988. stekao lošu reputaciju zbog lošeg kvaliteta automobila i učestalih žalbi. Početkom 90ih godina, Hyundai bije bitku života boreći se za opstanak do poslednjeg daha, obraćajući posebnu pažnju na američko tržište. Umesto da se povuče, kompanija je usmerila ogromne investicije u razvoj novih tehnologija. Do početka novog milenijuma, Hyundai je uspeo da se izdigne i pozicionira kao proizvođač izuzetno kvalitetnih automobila. Prodaja je ponovo skočila, a sa njom i poverenje kupaca u Hyundai.
Back to Top