Auto delovi Isuzu Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Isuzu Savski venac
a-auto-strahinja-auto-delovi-isuzu

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI ISUZU BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Isuzu.
japan-x-auto-delovi-isuzu

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI ISUZU BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za ISUZU vozila.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-isuzu
AUTO DELOVI ISUZU BEOGRAD AUTO DELOVI LVS Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Početak Isuzu-a je veoma sličan drugim japanskim proizvođača automobila i kamiona, kao što su Hiundai i Kia, čiji je rast kompaniji i povoljni uslovi za širenje rezultat ulaska u automobilsku industriju. Pre Isuzu postojao je Tokio Ishikawajima Shipbuilding i Engineering Company, koji su planirali unapređenje poslovanja još od 1910. Kompanija je izradila svoj prvi automobil 1922. Uprkos prilično ranom razvoju vozila, bilo je još daleko od besprekornog. Posle 13 godina razvoja tehnologije i stalnim poboljšanjima proizvoda, kompanija uzima zadatak da proizvodi autobuse. Njihov 1935 prototip je prvi takve vrste u Japanu, opremljen vazdušnim kočnicama i podno ugrađenog motora. Američki Isuzu Motors Inc je osnovan 1983, kao pomaganje kompaniji u željenom osvajanju sveta. Tokom 80-ih, Isuzu je dobila mnogo priznanja u svojoj domovini, pošto je dobila više od 20 Good Design trofeja od japanskog Ministarstva za međunarodnu trgovinu i industriju. Proizvodnja kamiona je takođe dostigala prag od 3 miliona jedinica, nadmašujući proizvođače kao što su Daimler-Benz i Isuzu stiče najveći svetski rang proizvodnje motora. Pored svojih brojnih američkih dilera i udela na tržištu, Isuzu je nadaleko poznat po svom lakom cenovnom rangu, dostupnost vozila je njegova glavna osobina.
Back to Top