Auto delovi Kia Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Kia Savski venac
a-auto-strahinja-auto-delovi-kia

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI KIA BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Kia.
japan-x-auto-delovi-kia

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI KIA BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za KIA vozila.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-kia
AUTO DELOVI KIA BEOGRAD AUTO DELOVI LVS Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Priča vodećeg korejskog proizvođača automobila počinje davne 1944. godine. Tada je u Seulu osnovana kompanija Kyungsung Precision Industries, koja se je bavila proizvodnjom bicikla. Nakon korejskog rata, 1957. godine, Kia je zbog velike potražnje izgradila novu fabriku u gradu Shiheung. Iste godine započela je proizvodnja prvog korejskog skutera. 1971. godine je počela proizvodnja teretnih vozila Titan. Brzi rast prodaje je zahtevao nove kapacitete tako da je 1973. izgrađena prva korejska fabrika automobila. U istoj se je uskoro počeo proizvoditi prvi korejski benzinski motor. Istina je kako je u zadne četiri godine u SAD-u prodaja Kia vozila u konstantnom rastu, te je danas već prestigla brojku od 600.000 vozila godišnje. Kia Motors je među najuspešnijim globalnim automobilskim kompanija i proizvodi kvalitetna vozila za mlade u srcu. Jedna od Kiinih prednosti je izuzetna dostupnost rezervnih delova na našem tržištu. Svi Kia originalni auto delovi su prvorazrednog kvaliteta i u skladu sa ISO standardom 9001.
Back to Top